• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجرای تهدید قطبی مربی سابق پرسپولیس!

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://fararu.com/vdchi-nz.23nqidftt2.html

به گفته این عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که نخواست نامی از وی ذکر شود؛ قطبی در طول جلسات مدعی بود که از سوی آدم های یکی از مربیان سابق پرسپولیس دائما تهدید به مرگ می شود.

وی افزود: «قطبی همچنین مدعی بود که همسرش بانو یوروم توسط همین آدم ها مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بر همین وی اساس دیگر حاضر نبود به ایران بازگردد.»

این عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت قطبی حتی مدعی شده بود که در راستای عملی شدن تهدیدها علیه او چندین بار به خودروی او آسب رسانده اند.

وی افزود در جلساتی که با قطبی داشتیم مطرح شدن چنین مسائلی را خدشه به امنیت عمومی جامعه دانستیم و پی گیری آن را به هیچ وجه به صلاح تشخیص ندادیم :blink: برهمین اساس از قطبی درخواست کردیم که برای حل این موضوع در آینده نزدیک فعلا سکوت کند و به قدرت به کار خود ادامه دهد که او به دلیل نداشتن امنیت جانی حاضر به ادامه کار نشد.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یعنی راسته؟خوب به چه دلیل آخه.!!!!!!!!1

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
164.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به به!!

دست های پشت پرده بالاخره داره برملا میشه!

با توجه به شناختی که از آدمای فوتبالی کشورمون داریم, احتمال حقیقت داشتن این موضوع زیاده!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
هشدار افشين قطبي به مسئولان پرسپوليس

افشين قطبي در تازه ترين اظهارات خود به مسئولان پرسپوليس هشدار دارد در صورتي که همه چيز با خوبي و خوشي تمام نشود، مجبور خواهد شد خيلي از مسايل را بازگو کند.

به گزارش آريا، داريوش مصطفوى مديرعامل پرسپوليس در برنامه تلويزيونى 90 حرفهايى عليه قطبى و خروجش از پرسپوليس زد.
قطبى كه گويا اين برنامه را شاهد بوده به يكى از نزديكان باشگاه گفته است: من بدون مشكل از پرسپوليس جدا شدم. قهر و دعوايى در كار نبود. واقعاً انتظار چنين برخوردى را نداشتم. اميدوارم همه چيز با خوبى و خوشى تمام شود چون اگر مسئولان تيم بخواهند اينگونه در مورد من اظهارنظر كنند آن وقت من هم مجبور مى شوم خيلى مسائل را بازگو كنم. البته چنين عادتى هيچ وقت نداشته ام واصلاً دلم نمى خواهد واقعيات ديگر را براى مردم نمايان كنم. فعلاً صبر مى كنم تا وضعيتم مشخص شود اما تضمينى نمى دهم كه خيلى چيزها را برملا نكنم!

source:http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=57897

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
هشدار افشين قطبي به مسئولان پرسپوليس

افشين قطبي در تازه ترين اظهارات خود به مسئولان پرسپوليس هشدار دارد در صورتي که همه چيز با خوبي و خوشي تمام نشود، مجبور خواهد شد خيلي از مسايل را بازگو کند.

به گزارش آريا، داريوش مصطفوى مديرعامل پرسپوليس در برنامه تلويزيونى 90 حرفهايى عليه قطبى و خروجش از پرسپوليس زد.
قطبى كه گويا اين برنامه را شاهد بوده به يكى از نزديكان باشگاه گفته است: من بدون مشكل از پرسپوليس جدا شدم. قهر و دعوايى در كار نبود. واقعاً انتظار چنين برخوردى را نداشتم. اميدوارم همه چيز با خوبى و خوشى تمام شود چون اگر مسئولان تيم بخواهند اينگونه در مورد من اظهارنظر كنند آن وقت من هم مجبور مى شوم خيلى مسائل را بازگو كنم. البته چنين عادتى هيچ وقت نداشته ام واصلاً دلم نمى خواهد واقعيات ديگر را براى مردم نمايان كنم. فعلاً صبر مى كنم تا وضعيتم مشخص شود اما تضمينى نمى دهم كه خيلى چيزها را برملا نكنم!

source:http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=57897

مصطفوی روی خط اومد یا نه؟ توی 90.

به هر حال قضیه خیلی مشکوک میزنه.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من می گم راسته ...

ولی آخرش این دستای پشت پرده کین ؟ چه هدفی دارن ؟ آخرش کی جرئت می کنه این دستارو به مردم معرفی کنه ؟پس کی مردم می تونن بفهمن که این اشخاص کین ؟ ها ؟؟؟ یکی جواب منو بده یا بیاد معرفی کنه ببینم

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قطبي پول خود را گرفت و به پرسپوليس پشت كرد و نبايد كسي به دنبال بازگشت وي باشد.

علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بارها از قطبي حمايت كردم؛ ولي بايد بداند سازمان تربيت بدني و هيئت مديره پرسپوليس به اندازه كافي به او فرصت دادند و همواره سعي داشتند او را يك اسطوره حفظ كنند؛ اما نمي دانم چرا در شرايطي حساس به پرسپوليس پشت كرد.
وي افزود: مطبوعات و كارشناسان نبايد اين مربي را بيش از حد بزرگ كنند يا درخواست بازگشت وي را داشته باشند. او مي دانست ديگر نمي تواند با اين تيم قهرمان شود، چراكه دستش براي همه مربيان رو شده بود،‌ به همين دليل بهتر است كسي دنبالش نرود. بگذاريد با پول هايي كه گرفت در امارات بماند.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: مطمئن هستم اگر قطبي نمي‌رفت پس از بازي با پيكان بايد از پرسپوليس خداحافظي مي‌كرد و رسما بركنار مي شد.
وي ادامه داد:‌از هيئت مديره پرسپوليس و مصطفوي مي خواهم خيلي زود با قطبي تسويه حساب كنند و با حمايت از كادر جوان فعلي به فكر آينده اي درخشان باشند. بي شك اگر قطبي دلش با تيم بود،‌ پرسپوليس در شرايطي حساس تنها نمي گذاشت. فقط دنبال اين بود كه پول خود را بگيرد و زودتر از موعد مقرر ايران را ترك كند.
علي پروين افزود: مانند يك بزرگتر به پيرواني كمك مي‌كنم، چون مي‌دانم اگر او سرمربي بماند به همراه عابدزاده و خوردبين حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. اين كادر فقط به يك پيروزي نياز دارد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قطبي پول خود را گرفت و به پرسپوليس پشت كرد و نبايد كسي به دنبال بازگشت وي باشد.

علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بارها از قطبي حمايت كردم؛ ولي بايد بداند سازمان تربيت بدني و هيئت مديره پرسپوليس به اندازه كافي به او فرصت دادند و همواره سعي داشتند او را يك اسطوره حفظ كنند؛ اما نمي دانم چرا در شرايطي حساس به پرسپوليس پشت كرد.
وي افزود: مطبوعات و كارشناسان نبايد اين مربي را بيش از حد بزرگ كنند يا درخواست بازگشت وي را داشته باشند. او مي دانست ديگر نمي تواند با اين تيم قهرمان شود، چراكه دستش براي همه مربيان رو شده بود،‌ به همين دليل بهتر است كسي دنبالش نرود. بگذاريد با پول هايي كه گرفت در امارات بماند.
سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: مطمئن هستم اگر قطبي نمي‌رفت پس از بازي با پيكان بايد از پرسپوليس خداحافظي مي‌كرد و رسما بركنار مي شد.
وي ادامه داد:‌از هيئت مديره پرسپوليس و مصطفوي مي خواهم خيلي زود با قطبي تسويه حساب كنند و با حمايت از كادر جوان فعلي به فكر آينده اي درخشان باشند. بي شك اگر قطبي دلش با تيم بود،‌ پرسپوليس در شرايطي حساس تنها نمي گذاشت. فقط دنبال اين بود كه پول خود را بگيرد و زودتر از موعد مقرر ايران را ترك كند.
علي پروين افزود: مانند يك بزرگتر به پيرواني كمك مي‌كنم، چون مي‌دانم اگر او سرمربي بماند به همراه عابدزاده و خوردبين حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. اين كادر فقط به يك پيروزي نياز دارد.

الان پروین کجای حرفش گفته قطبی کلا ه بر داره ؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

احتمالا از قسمت قرمز رنگ اينطور استنباط شده

پ ن: من اين خبر رو عينا از يه فرو م ديگه كپي كردم

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

احتمالا نوچه های علی پروین مزاحم قطبی شده بودند. از علی پروین گنده لات تر تو پرسپولیس داریم؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
پس آقای قطبی رو تهدید به مرگ کردن :lol: آنهم آدمهای مرزبان و استیلی :happy:

فلاشبک می زنم به دوران بگویچ
آقای بگویچ جای علی پروین آمد
حتما تایید می کنید که اگر بنا به لات بازی و نوچه و اینحرفا باشه کل فوتبالیستهای ایران روی هم اندازه پروین در این مسائل خبره نیستند
اون زمان هرچند تیم در مقطعی از ترس هوادارن پروین در پادگان تمرین کرد اما بازهم کسی بگویچ رو تهدید به قتل نکرد و بگویچ هم فرار نکرد
این آقای قطبی بعد از آنهمه ژسته دل شیر و دل پلنگ شبانه فرار می کند و حالا همه چیز را به تهدید و اینچیزها ربط می دهد

پرسپولیسی ها ( نه طرفداران قطبی ) می دونن نقل اینحرفا نیست
از وقتی دوباره برگشت دلش دبی جا مونده بود

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
شک ندارم افکار قطبی برای همانهایی که پشتشان به دولت و فدراسیون گرم بوده خطرناک بوده و توسط همانها هم تهدید شده است.
و گرنه در جامعه ای که قانون برای همه یکی باشد کسی جرات تهدید کردن دیگران را ندارد مگر اینکه خودش از قدرت بالاتر برخوردار باشد.
قطبی اشتباه کرد اصلا به ایران آمد چون نمیدانست باید با سردارانی که فوتبال ایران را قبضه کرده اند مبارزه کند.

افشین همیشه امپراطور خواهی بود.

بالا