آژانس هواپیماییexchanging

مادربرد با چیپ p45 از هر برندی

شروع موضوع توسط LinuxBox ‏24 ژانویه 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    339
    تشکر شده:
    126
    یک عدد مادربرد با چیپ p45 نیاز دارم. برند زیاد مهم نیست اما خیلی درپیت نباشه.
    ممنون
     
  2. jikolo

    jikolo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,514
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    Shiraz
    همین دو سه تا تاپیک پایینتر(خونه بغلی:D) گذاشتم برای فروش اما خوب مادر برد حرفه ای هست نمیدونم به کارت میاد یا نه.
    کد:
     http://forum.persiantools.com/t146692.html 
     
  3. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    339
    تشکر شده:
    126
    ممنون
    دنبال مادربرد ارزونتری هستم.
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    حاجی خوب یه دونه P43Twins ازراک بخر حالشو ببر! لاقل مطمئن هستی جنسی که میخری به قیمت اصلیش فروخته میشه!
     
  5. programmer-69

    programmer-69 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    2,178
    تشکر شده:
    92
    محل سکونت:
    تهران
    قیمت چند ؟
     
  6. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    75 تا 80!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. programmer-69

    programmer-69 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    2,178
    تشکر شده:
    92
    محل سکونت:
    تهران
    P45R2000-WiFi :​

    [​IMG]



    P43R1600TWINS-WiFi :

    [​IMG]



    P43D1600TWINS-WiFi :

    [​IMG]



    P43TWINS1600 :


    [​IMG]


    اینام بد نیست اگر کسی قیمت اینارو داره بده ممنون
     
  9. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    339
    تشکر شده:
    126
    سلام وحید جان
    حقیقتش خودم هم این مادربرد رو مد نظر داشتم اما مطمئن نیستم رم های من رو این بالا میاد یا نه؟
    رم هام 2 تا 1 گیگ Trancend Axe 1200 و سی پی یو هم q6600 هست.
     
  10. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    برادر رم ربطی به برد نداره! شما تا پردازندت اور نشه به اون باس نمیرسی چه با این برد چه بردهای دیگه! در مورد اینکه آیا پروفایل XMP رو ساپورت میکنه مشگلی نداره این برد هم ولتاژ لازم رو تامین میکنه هم تو بایوس ظریب 2 رو داره که بتونه رم شمارو ساپورت کنه!
     
  11. LinuxBox

    LinuxBox Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    339
    تشکر شده:
    126
    رو بردهای دیگه چون این پردازنده 1066 هست چون فن درست و حسابی نبود مولتی رو 1 دونه کم میکردم و پردازنده رو روی 300 تنظیم میکردم. اینجوری رم 1200 بالا میومد و پردازنده هم همون 2.4 میموند.
     
  12. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    خوب! اینجا همه برد های عالم همینه! فرقی نداره! شما نمیتونی از 2 ظریب رو بالاتر ببری! اصلا بالاتر از 2 معنی نداره (از بعد پرفورمنس)