• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مادربرد msi b75g43 سوکت 1155

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
سلام یک عدد مادربرد msi b75g43 به فروش میرسه به همراه کارتن فقط یه مشکلی که داره بایوس پرونده من با نمایندگی تهران صحبت کردم گفتن که باید پست بشه شرکت و شهرستان هستم وقتش رو ندارم و برام سخته از اینجا پیگیر بشم واسه همین تصمیم گرفتم بفروشم
الان مشکل مادربرد اینه سیستم روشن میکنم چند ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه مثل حالت ریستارت میمونه این کار هی تکرار میشه و صفحه بوت نمیاد مانیتور سیاه نشون میده

قیمت فروش هم 300 تومن

civilalireza

Registered User
لایک‌ها
169
سلام یک عدد مادربرد msi b75g43 به فروش میرسه به همراه کارتن فقط یه مشکلی که داره بایوس پرونده من با نمایندگی تهران صحبت کردم گفتن که باید پست بشه شرکت و شهرستان هستم وقتش رو ندارم و برام سخته از اینجا پیگیر بشم واسه همین تصمیم گرفتم بفروشم
الان مشکل مادربرد اینه سیستم روشن میکنم چند ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه مثل حالت ریستارت میمونه این کار هی تکرار میشه و صفحه بوت نمیاد مانیتور سیاه نشون میده

قیمت فروش هم 300 تومن
پین های سوکت سالم هستن؟؟؟ خیلی وقتها بخاطر کج شدنشون این اتفاق میوفته

abbas06

Registered User
لایک‌ها
1,114
مشکلی که میگید بیشتر مربوط به سوکت رمه
با رم ها و سوکتای دیگش چک کنید

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
پین های سوکت سالم هستن؟؟؟ خیلی وقتها بخاطر کج شدنشون این اتفاق میوفته

مشکلی که میگید بیشتر مربوط به سوکت رمه
با رم ها و سوکتای دیگش چک کنید
سلام خیلی ممنون والا من دو جفت رم دارم با همه شون رو تک تک اسلات ها چک کردم چه جفت چه تکی نمیدونم مشکل دیگه از چیه:(:general503:

civilalireza

Registered User
لایک‌ها
169
منظورم پین های سوکت محل قرار گیری cpu بود
cpu رو بردارید و پین های سوکت رو چک کنید کج شدگی و ... نداشته باشه

بالا