• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مادربرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام خدومت دوستان مادربرد ddr2 انتل که حداقل 5 تا ساتا بخوره نیاز دارم
لطفا قیمت + مشخصات بفرمایید

Last edited:

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
cpu بالاتر خاستم البته مقایسه درستی ازش گیر نیاوردم cpu شما در حد کدام cpu انتل هست چون تو کار amd نیستم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
cpu بالاتر خاستم البته مقایسه درستی ازش گیر نیاوردم cpu شما در حد کدام cpu انتل هست چون تو کار amd نیستم
CPU من که AMD Athlon 64 X2 +5000 Black Edition باشه فرکانسش 2.6 GHz هست و فکر میکنم از اغلب Intelهایی که فرکانسشون در همین حدود باشه قوی تره، دیگه اطلاعات بیشتری ندارم در این مورد شاید دوستان خبره بتونن بهتر کمک کنن.

mind

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
اين هستش ببينيد بكارتون مياد.
http://www.gigabyte.com.tw/products/product-page.aspx?pid=1941#ov

563.jpg

mind

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
فاقد گارانتي ، وليكن به همراه تمامي متعلقات ميباشد. در مورد قيمت نيز خودتان پيشنهاد دهيد.

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5

احسان جان گیگا با چیپ جی 31 از سری اولترا دیورابل نو می تونی 68 تومن بخری
خواسته های شما رو برآورده می کنه مادربرد خوبی هم هست دیگه پول گرافیکم نمی خواد بدی

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
خواسته های شما رو برآورده می کنه مادربرد خوبی هم هست دیگه پول گرافیکم نمی خواد بدی
ممنون از راهنماییت میتونی یه لینک ازش بزاری

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
البته علایق فرق میکنه اما به نظر من اگر کسی قصد خرید گرافیک آنبورد داره خریدن مادربورد با چیپستهای اینتل یعنی جنایت! :D
Nvidia از هر نظر در این مورد از اینتل سرتره و AMD هم از بسیاری جهات از Nvidia بهتره.
با این حساب به نظر من اکر واقعا خواستار خرید گرافیک آنبورد هستیم اول AMD بعد Nvidia و در مرحله سوم باید رفت سراغ Intel.
مثلا شما میتونین با ده تومان بیشتر یک مادربورد با چیپست 780G یا با بیست تومان بیشتر با چیپست 785G بخرین که هردو قابلیت پخش فول HD دارن.
خلاصه جسارته اما به نظر من اصلا پیشنهاد خوبی نبود :cool:

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
البته علایق فرق میکنه اما به نظر من اگر کسی قصد خرید گرافیک آنبورد داره خریدن مادربورد با چیپستهای اینتل یعنی جنایت! :D
Nvidia از هر نظر در این مورد از اینتل سرتره و AMD هم از بسیاری جهات از Nvidia بهتره.
با این حساب به نظر من اکر واقعا خواستار خرید گرافیک آنبورد هستیم اول AMD بعد Nvidia و در مرحله سوم باید رفت سراغ Intel.
مثلا شما میتونین با ده تومان بیشتر یک مادربورد با چیپست 780G یا با بیست تومان بیشتر با چیپست 785G بخرین که هردو قابلیت پخش فول HD دارن.
خلاصه جسارته اما به نظر من اصلا پیشنهاد خوبی نبود :cool:

برادر پست اولشونو بخونید ایشون مادربرد اینتل ساپورت می خوان

بعد مساله قیمت هم مدنظرشون هست. شما با این قیمت 785 با این کیفیت می تونید پیدا کنید؟

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
برادر پست اولشونو بخونید ایشون مادربرد اینتل ساپورت می خوان
:D
فقط پیشنهاد بود اونم چون صحبت گرافیک آنبورد و عدم نیاز به کارت گرافیک شد.

بعد مساله قیمت هم مدنظرشون هست. شما با این قیمت 785 با این کیفیت می تونید پیدا کنید؟
بله که میشه!
شما گفتید 68 هزار تومان مادربورد نو اینتل گرافیک آنبود.
با دوازده تا پانزده هزار تومان بیشتر میشه یک مادربورد با چیپست 785G خرید که تازه sideport memory هم داشته باشه و این یعنی اختلاف عملکرد وحشتناک میان دو مادربورد.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند بیشتر برام 5 یا 6 سوکت ساتا مهمتره چون cpu خودم انتل هست مادربردم انتل خاستم گرافیک انبردم برام مهم نیست کارکرده خاستم که قیمت ارزانتر باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا