• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مادربورد AGP 4x و كارت گرافيك AGP 8X

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
حقيقتش منم دوست دارم كه بازي هاي جديد رو بازي كنم :blush: :blink: اما با كارت گرافيكي كه دارم نميشه به فكر افتادم تا سيتم رو يه ارتقايي بدم كه ديدم پولش جور نميشه :wacko: حالا مي خواستم بدونم كه كارتهاي گرافيكي كه agp 8x هستند با مادربورد agp 4x كار ميكنن؟ اگر ميكنن چقدر توي سرعتشون تاثير داره

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كارتهاي agp 8x روی تمام مادر بوردها از 1x to 8x کار می کنند البته تفاوت سرعتشون خیلی محسوس نیست (روی مادر بوردهای agp 8x & agp 4x) البته من با برنامه های تست اونو امتحان نکردم که ببینم پرفورمنس چقدر پایین میاد ولی توی بازیها کیفیت گرافیکی یکسان بود (البته تو اونهایی که من دیدم) اما برعکس این موضوع صادق نیست یعنی vga 2x را نمی توان روی مادر بورد 4 یا 8 گذاشت.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از hardware :
كارتهاي agp 8x روی تمام مادر بوردها از 1x to 8x کار می کنند البته تفاوت سرعتشون خیلی محسوس نیست (روی مادر بوردهای agp 8x & agp 4x) البته من با برنامه های تست اونو امتحان نکردم که ببینم پرفورمنس چقدر پایین میاد ولی توی بازیها کیفیت گرافیکی یکسان بود (البته تو اونهایی که من دیدم) اما برعکس این موضوع صادق نیست یعنی vga 2x را نمی توان روی مادر بورد 4 یا 8 گذاشت.
اتفاقا كارت گرافيك من MX440 SE هست و ميخواستم ارتقا يدم. اما يكي از دوستان پيشنهادي كرد. ميگفت بذار كه با اومدن Windows XP for Athlon 64 برنده ي واقعي پردازنده هاي 64 بيتي معلوم بشه. تا اون موقع PCI Express هم جاي AGP 8x اومده و خيلي عاليتره.
اون اين مطالبو با توجه به اين گفت كه كارت من GA-8pe667 ultra بود و از AGP4x حمايت ميكرد.
با اين اوصاف صبر مي كنم تا پردازنده هاي 64 بيتي تثبيت بشن و ارزون تر!
تا 3 نشون بزنم. مادربرد سي پي يو و كارت!
حالا نظر شما چيه؟ اصلا PCI EXpress چيه؟
ممنون.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
هاردور جان خيلي از جوابت ممنون عقيده ي شما چيه به نظرت من هم صبر كنم سيستم رو يه ارتقا كلي بدم يا كه نه
m.b:atc8020/g up to 3000
cpu: p4 1600 512k fsb400

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فريد جان از نظر سيستمت كه مشكلي وجود نداره و واقعا پول دور ريختن اگه الان بخواهي ارتقا بدي ولي كارت گرافيكت رو نمي دونم چيه تا بهت بگم چي كار كني. به نظر من اين سيستم بايد تا 2.5 سال ديگه برات كار كنه (اگه گيرهاي بد نداشته باشه) براي همين شايد اگه گرافيكت پایینه بد نباشه یه گرافیک نسبتا خوب بخری ولی تا چند وقت دیگه این گرافیک جدید جواب بازی هارو می ده خدا می دونه. ولی الان اگه بخواهی تمام بازیها(مخصوصا prince of persia) روی کامپیوترت اجرا بشه حداقل باید 70 تومن پول خرج کنی.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من اين حرفو زدم چون شايد با تثبيت پردازنده هاي 64 بيتي همه چيز 64 بيتي شود. همه ي برنامه ها!
همان طور كه در مورد پردازنده هاي 16 بيتي اين اتفاق افتاد.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا رد مورد vga خیلی این موضوع صادق نیست چون الان vga های معمولی 64 بیتی هستند و سریع های جدیدتر حتی 256 بیتی هم دارند. البته اگه برنامه ها 64 بیتی بشوند وضعیت فرق می کنه ولی این هم در صورتی است که شما بخواهید یه 2 میلیون رو بدید برای یه کامپیوتر تا باهاش حال کنید. نه اینکه بخاطر یه بازی کل کامپیوتر رو مجبور بشید عوض کنید.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
كارت گرافيك من خيلي نفله است!!!
ati ragea28 pro 32 Mb
در نظر دارم كه به جاي فقط خريد كارت گرافيك يه سيستم با چيپ ست nforce2 با يه سي پي يو بارتون بگيرم به نظر شما اينكارو بكنم يا فقط كارت گرافيكو عوض كنم؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی تونم به شما بگم که چی کار کنید چون هر کی یه طرز فکری داره ولی اگه من جای شما بودم و مصرف دیگه ای برای این کامپیوتر داشتم ویا مشتری ای داشتم که اون رو به قیمت بخره کامپیوتر رو عوض می کرده ولی اگه می خواستم بذارمش کنار یا مفت بفروشمش فقط یه vga می خریدم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از hardware :
آقا رد مورد vga خیلی این موضوع صادق نیست چون الان vga های معمولی 64 بیتی هستند و سریع های جدیدتر حتی 256 بیتی هم دارند. البته اگه برنامه ها 64 بیتی بشوند وضعیت فرق می کنه ولی این هم در صورتی است که شما بخواهید یه 2 میلیون رو بدید برای یه کامپیوتر تا باهاش حال کنید. نه اینکه بخاطر یه بازی کل کامپیوتر رو مجبور بشید عوض کنید.
يعني شما مي فرمايين كه با روي كار آمدن مادربردهاي 64 بيت؛سوكتهاي كارتهاي گرافيك عوض نمي شوند؟
(خب پس در اين صورت منم به زودي كارتمو عوض مي كنم)
در ضمن گفتين كه با Motherboard AGP4x سرعت زياد تفاوت نداره؟(نظرتون در مورد GA-8pe667 ulta چيه؟)
اما مشكل اينجاست كه من هر جا رفتم يكي از بهترين كارتهاي رده ي متوسط يعني GFX5700 Ultra نديدم! (با 256 مگابايت حافظه)
ميگن نيومده.
ممنون.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين عزيزم در مورد عوض شدن اسلات ها بايد بگم كه ممكنه اسلاتي عوض بشه (البته من هنوز خبري در اين مورد نشنيدم) ولي مطمئنا حالا حالا ها از 256 بيتي بالاتر نمي آيد. در مورد fx5700 بگم که من هم ندیدم ولی fx 5600 و fx5900 موجود است سری 5600 خیلی فرقی با 5700 نداره. و5600، 256 مگابایتی هم موجود است.
در مورد agp8x و agp 4x هم بگم که تفاوتی که گفتم برای vga های معمولی زیاد نیست ولی خوب با بالا رفتن vga این تفاوت چشمگیرتر میشه. کارتهای زیر سری fx فرق چندانی ندارند ولی برای سری 5600 به بالا که تعداد عملیاتهاشون با سری 5200 خیلی فذق میکنه (البته این مربوط به چیپ ست هست و طراحی برد هم برای استفاده از امکانات چیپ خیلی مهمه که اینهم یکی از دلایل تفاوت کارتها با یک چیپ است) باید تفاوت agp8x و agp4x مشهود باشه (البته برای برنامه های تست.

بالا