• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتورهای LED چند رزولوشن را ساپورت می کنند؟

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان ، آیا مانیتورهای Full HD چند رزولوشن هستند مثل CRT؟ یا فقط یک یا دو رزولوشن دارند مثل مانیتور لپ تاپ؟
اگر 1920x1080 باشه چه رزولوشن های دیگر را ساپورت می کنه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
تو مشخصات هر مانيتور وضوح تصوير و ساير مشخصات وجود داره كه باهم فرق ميكنن
111.JPG

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
بالاخره یک مانیتور ال ئی دی چند رزولوشن دارد؟ مثلا این سی آر تی ها 6 تا رزولوشن دارند. از 640*480 به بالا را تولید می کنند.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بالاخره یک مانیتور ال ئی دی چند رزولوشن دارد؟ مثلا این سی آر تی ها 6 تا رزولوشن دارند. از 640*480 به بالا را تولید می کنند.
يك رابطه منطقي بايد بين قدرت خروجي كارت گرافيك و دريافت و ساپورت از طرف مانيتور وجود داشته باشه وگرنه اين طور نيست كه ما فقط به رزوليشن مانيتور اهميت بديم.
.
در صورتي كه يك طرف معادله يعني خروجي گرافيك يا حداكثر رزوليشن مانيتور يكيشون ضعيف باشه بايد هر دو طرف قضيه با مورد ضعيف تر مچ و همسان بشه.
.
با تنظيمات دلخواه در كارت گرافيك و رزولشن و فركانس اسكرين ريت مانيتور ميتونيد به ميزان دلخواه رزوليشن و كيفيت تصوير رو بياريد پايين و هر چي خروجي گرافيك و مانيتور شما ضعيف تر باشه اين پهنه كاهش رزوليشن وسيع تر ميشه ولي هرچند دليل خاصي واسه اين كار نبايد باشه.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
شما مدل کارت گرافیکت رو بگی بهتر می تونن دوستان راهنمایی کنن مثلا با یه کارت گرافیک ضعیف شما بهترین مانیتورم بگیری تاثیر انچنانی تو تصویر نهایی نداری . موفق و پیروز باشی .

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
2,483
اگر هم چند رزولوشن داشته باشند فقط یکیش واضحه و بقیه جالب نیستند بر خلاف سی آر تی
برای رزولوشن پایین بازی ها از GPU Scaling درایور می تونی استفاده کنی که یه قاب سیاه دور تصویر اضافه می کنه که تصویر تار نشه

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
من می خوام ببینم اگه مانیتور 1080HD بخرم بعدا که کارت گرافیکی قدیمی شد و کشش اجرای بازی در رزولوشن بالا را نداشت می تونم مثلا رو رزولوشن 800*600 یا 1027*768 گیم را اجرا کنم یا نه؟

مثلا کارت گرافیک رادئون 6970؟

در ضمن من قبلا در یک سایت خوانده بودم که مانیتورهای ال سی دی فقط یک رزولوشن دارند و می خواستم ببینیم الان وضع تغییر کرده و مانیتور چند رزولوشن هم داریم؟ که دوستمون گفتند فقط یک رزولوشن با کیفیت میده.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
ببین من تا حدودی فهمیدم منظورت رو شما اگر کارت گرافیکت تو رزولیشن بالا کم بیاره با دست کاری تو اپشن گیم می تونی گیم رو راحت تر اجرا کنی مثلا رزولیشن رو پایین بیاری سایه ها یا همون shadow رو پایین بیاری اما خوب مثلا گیم شما که رو یه مانیتور اچ دی داره اجرا میشه دیگه به صفحه ی نمایش مانیتورت فیت نمیشه شما به نظر من تو انتخاب هر دو گزینه خرج سنگین نکن چون شما بهترین ها هم الان بخری 2 سال دیگه حرفی برا گفتن نداره . سوال بود در خدمتم .;)

بالا