• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتور ال ای دی 24 اینچ تا 250 تومن ؟؟؟

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
من یه مانیتور 24 اینچ میخوام . led باشه و مشخصات خوبی داشته باشه . 250 تومن هم بیشتر بودجه ندارم . یه گارانتی معتبر داشته باشه که اگه به مشکلی برخوردم کسی جوابگو باشه . اگه تلویزیون باشه و بتونم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنم که دیگه عالیهههه ولی لطفا" کیفیت تصویرش به عنوان یه مانیتور هم خوب باشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
24 اینچ ؟ یکم برای این بودجه کم نیس؟:rolleyes:

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
میدونم بودجم کمه و یکم انتظاراتم زیاده :( ولی اگه لطف کنید و مدلی که حداقل یه سری از خواسته هام رو داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم .

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
نه عزیز بودجت کم نیست

aoc 24 250

xvision 22(هم مانیتور هم تلویزیون) 250

xvision 24(هم مانیتور هم تلویزیون) 300

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
نه عزیز بودجت کم نیست

aoc 24 250

xvision 22(هم مانیتور هم تلویزیون) 250

xvision 24(هم مانیتور هم تلویزیون) 300
مرسی از راهنماییت ، میشه اسم مدلهاشون رو بگی و اینکه خودت کدومشون رو پیشنهاد میدی؟

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
مرسی از راهنماییت ، میشه اسم مدلهاشون رو بگی و اینکه خودت کدومشون رو پیشنهاد میدی؟

===============
من از هیچ کدوم استفاده نکردم که بتونم پیشنهاد بدم

aoc 24
که دو نوع تو بازار داره
2436vwa
2436swa
ولی نمیدونم کدوم تو بازار موجوده و چند شدن

xvision 24
که قیمتش 298 هست
ولی گویا تو سایت زیر تا 3 روز دیگه به قیمت 292500 میده با هزینه پست رایگان
بايکس: لذت خرید گروهی | 10% تخفیف فوق العاده برای خرید تلویزیون-مانیتور دارای گیرنده دیجیتال X-Vision با گارانتی مادیران - تلویزیون - مانیتور و گ

ویژگی ها
- مجهز به پانل LED (Light Emitting Diode)‎ با درجه کیفی +A
- دارای DVB-T داخلی با کیفیت (DVB-T: Digital Vdeo Broadcasting-Terrestrial)
- قابلیت پخش تصویر، فیلم و موزیک از روی حافظه USB
- قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی PVR
- مجهز به ماشین زمان
- وضوح تصویر بسیار بالای 2 مگاپیکسل Full HD) 1920 x 1080)
- مگا کنتراست 4.000.000:1
- زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و 170 درجه عمودی)
- روشنایی و وضوح بسیار بالا در تصویر
- دارای ورودی HDMI (High Definition Multimedia Interface)‎ و VGA
- قابلیت PVR (Personal Video Recorder)‎ با USB2.0
- قابلیت نمایش عکس با فرمت: JPEG ،BMP ،PNG
- قابلیت پخش صدا با فرمت: MP3 ،WMA ،Real Audio
- قابلیت پخش تصویر با فرمت: DIVX ،AVI ،MP4 ،PS ،TS ،MOV ،MKV ،ASF ،M2TS

=======================
اما اگر میخوای به عنوان تلویزیون هم استفاده کنی xvision بگیر

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
asaraei جان ممنون از راهنماییت . من دیروز رفتم جمهوری و مدل 24D20 xvision رو از نزدیک دیدم . کیفیت تلویزیونش که خیلی خوب بود البته من کیفیت تصاویر دیجیتالش رو دیدم و به نظرم خیلی خوب بود . خود فروشنده میگفت که کیفیتش به عنوان مانیتور هم مثل یک مانیتور led خوب هست . امکانات تلویزیونش هم واقعا" خوبه . اگه اینو توی اتاقم بذارم یه جورایی برام مثل دستگاه ضبط و پخش هم عمل میکنه چون هم قابلیت ضبط برنامه های tv داره و هم قابلیت پخش انواع فرمتها از طریق usb و میتونم مثلا" بدون اینکه case رو روشن کنم واسه خودم music گوش بدم یا فیلم ببینم و... خلاصه فعلا" که خیلی چشمم رو گرفته . دوستان به نظرتون یکم بودجم رو افزایش بدم و همین مدل رو بخرم ؟ به نظرتون با خرید این مدل ، انتخاب خوبی کردم ؟؟؟

green-persia

Registered User
لایک‌ها
0
asaraei جان ممنون از راهنماییت . من دیروز رفتم جمهوری و مدل 24D20 xvision رو از نزدیک دیدم . کیفیت تلویزیونش که خیلی خوب بود البته من کیفیت تصاویر دیجیتالش رو دیدم و به نظرم خیلی خوب بود . خود فروشنده میگفت که کیفیتش به عنوان مانیتور هم مثل یک مانیتور led خوب هست . امکانات تلویزیونش هم واقعا" خوبه . اگه اینو توی اتاقم بذارم یه جورایی برام مثل دستگاه ضبط و پخش هم عمل میکنه چون هم قابلیت ضبط برنامه های tv داره و هم قابلیت پخش انواع فرمتها از طریق usb و میتونم مثلا" بدون اینکه case رو روشن کنم واسه خودم music گوش بدم یا فیلم ببینم و... خلاصه فعلا" که خیلی چشمم رو گرفته . دوستان به نظرتون یکم بودجم رو افزایش بدم و همین مدل رو بخرم ؟ به نظرتون با خرید این مدل ، انتخاب خوبی کردم ؟؟؟
دوستان اگه جواب بدن ما هم استفاده میکنیم
منم همینو میخوام!

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
کسی نظری نداشت؟!:eek:
نسبت به قيمتش انتخاب خوب و به صرفه اي هست ولي خوب اون وضوح و كيفيتي كه شايد تو ساير برندها مثه سامسونگ و اسوس انتظارش رو داشته باشيد نداره !
و لطفا از ارسال پست هاي خارج از محتواي مربوط به صورت پي در پي خودداري كنيد.

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
به نظر من با توجه به اینکه میخوای هم به عنوان تلویزیون ازش استفاده کنی و هم مانیتور ، انتخاب خوبیه . ضمن اینکه گارانتی و خدمات خوبی هم داره و قیمتش با توجه به امکاناتش واقعا " خوب هست .

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
به نظر من پولت رو پای برندی مثل Xvision هدر نده. یکی از دوستای من گرفته. کیفیت جالبی نداره.

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
فرهاد جان نمیشه یه برند رو به طور کلی زیر سوال برد چون هر برندی یه سری مدلهای خوب داره و یه سری مدلهای متوسط . سری جدید تلویزیونهای ایکس ویژن توی کیفیت و امکانات واقعا" خوب هست .

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من 24 اینچش رو خریدم نسبت به قیمتش واقعا تصویر و امکانات خوبی داره .با 325 هزار تومن تو این دوره زمونه دیگه انتظار بیشتر از این نمیشه داشت.الان برای 32 اینچ فرضا سامسونگ هم باید بیشتر از 1 میلیون خرج کرد.

بالا