درود
میدونم جاش اینجا نیست ولی عجله شدید دارم و اینکه تو بخش خودش 1 ماه طول میکشه جواب بگیرم آخرشم جوابش به کار نمیاد
دوستان با توجه به اینکه تلویزیون خونه کلآ مشغول هست و فارسی 1 پدر مارو در آورده دیگه بهترین راهی که به ذهنم رسید اینکه مانیتور رو تلویزیون هم بکنم.
اول خواستم 1 تی وی بخرم دیدم اتاقم جا نداره دیگه واقعآ و چه کاریه مانیتور تلویزیون میکنیم
منم اطلاعاتم در مورد این قضیه کم هست گفتم بیام بپرسم شما راهنمایی کنید
الان بهترین راه حل چی هست ؟
برم از این مانیتور تلویزیون ها بگیرم؟
کارت تی وی بگیرم ؟
دی وی بی بگیرم؟
چی کار کنم؟
هدفمم فقط این هست در درجه اول شبکه های تلویزیون رو بدون برفک تو مانیتور بگیرم و اگرم راه داشت شبکه های ماهواره ای و ضبط برنامه ها (اگرم مانیتور از تی وی جدا بود چه بهتر که خواستم تی وی ببینم کیس خاموش باشه)
دوستان تو بیرون نت یه راهنماییهایی کردند ولی من نمیخوام دیش نصب کنمو بد بختی سیمو سیم کشیو این کارا
میخوام آماده باشه و بدون دردسر
بودجه ای هم میتونم خرج کنم زیر 300 بالاتر ارزش نداره هر چقدم کمتر بشه بهتر!
ممنون میشم راهنمایی کنید و راه حل های مختلف رو بگین
پ.ن:این ستاب باکسها اندازش اگه اندازه رسیور باشه به کارم نمیاد چون بزرگ هست
میدونم جاش اینجا نیست ولی عجله شدید دارم و اینکه تو بخش خودش 1 ماه طول میکشه جواب بگیرم آخرشم جوابش به کار نمیاد
دوستان با توجه به اینکه تلویزیون خونه کلآ مشغول هست و فارسی 1 پدر مارو در آورده دیگه بهترین راهی که به ذهنم رسید اینکه مانیتور رو تلویزیون هم بکنم.
اول خواستم 1 تی وی بخرم دیدم اتاقم جا نداره دیگه واقعآ و چه کاریه مانیتور تلویزیون میکنیم
منم اطلاعاتم در مورد این قضیه کم هست گفتم بیام بپرسم شما راهنمایی کنید
الان بهترین راه حل چی هست ؟
برم از این مانیتور تلویزیون ها بگیرم؟
کارت تی وی بگیرم ؟
دی وی بی بگیرم؟
چی کار کنم؟
هدفمم فقط این هست در درجه اول شبکه های تلویزیون رو بدون برفک تو مانیتور بگیرم و اگرم راه داشت شبکه های ماهواره ای و ضبط برنامه ها (اگرم مانیتور از تی وی جدا بود چه بهتر که خواستم تی وی ببینم کیس خاموش باشه)
دوستان تو بیرون نت یه راهنماییهایی کردند ولی من نمیخوام دیش نصب کنمو بد بختی سیمو سیم کشیو این کارا
میخوام آماده باشه و بدون دردسر
بودجه ای هم میتونم خرج کنم زیر 300 بالاتر ارزش نداره هر چقدم کمتر بشه بهتر!
ممنون میشم راهنمایی کنید و راه حل های مختلف رو بگین
پ.ن:این ستاب باکسها اندازش اگه اندازه رسیور باشه به کارم نمیاد چون بزرگ هست
Last edited: