آژانس هواپیماییexchanging

ماکرو ها و ماژول ها در اکسس

شروع موضوع توسط aref1364 ‏12 مارس 2006 در انجمن برنامه نویسی

  1. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    چطوری میتونم کاری بکنم که ماکرویی رو که تو اکسس درست کردم به طور خودکار (در یک ساعت معین) اجرا بکنم؟
     
  2. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    جون من یکی بهم جواب بده لطفا...
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اون فرمی که قراره این ماکرو رو اجرا کنه همیشه بازه؟
     
  4. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    ببین من فقط یک ماژول نوشتم بعد یک ماکرو نوشتم که کار ماکرو فقط و فقط اجرا کردن اون ماژول هست. مازول من فقط یک تابع هست. به همین دلیل در ماکرو (در اکسس) گزینه ی runcode رو انتخاب کردم و جلوی function نام تابعی که در ماژول نوشتم رو قرار دادم. الان می خوام کاری بکنم که اون ماکرو اجرا بشه (اتوماتیک در ساعت مشخص) تا با اجرای اون ماکرو ماژول من که در واقع فقط یک تابع است اجرا بشه. نمی دونم این روش درسته یا نه!!!
    اگه درست نیست لطفا راه درست رو برام بگید...!!!
    خیلی ممنون که وقتتونو می ذارید...!!!
     
  5. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    یه چیز دیگه:
    من می خوام تمام این کارا بدون دخالت ادمین و کاملا اتوماتیک هر روز در ساعت مشخص بر روی بانک اطلاعاتی اکسس انجام بشن و بانک اطلاعاتی باز به طور اتوماتیک بسته بشه. بدون اینکه ایرادی رخ بده. که به نظرم باید کاری بکنیم که قبل از اجرای این ماکرو همه ی کاربرها از بانک اطلاعاتی disvonnect بشن و همه ی رکوردها قفل بشن و بعد از اجرای موفق ماکرو بانک دوباره باز بشه.
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خوب اوضاع یک کمی پیچیده شد - کاربر رو نباید بزور دیسکانکت کرد. باید در ساعتی باشه که کسی با دیتا بیس کار نمیکنه. همچین موقعیتی اونجا هست؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    تو قسمت ماکروها در اکسس وقتی از قسمت اکشن گزینه ی copydatabase رو انتخاب می کنیم گزینه ی disconnect all users وجود داره.
    در ضمن قطع ارتباط کاربر خیلی مهمه یعنی اونقدر که به ناراحت کردن کاربر میارزه!
    حالا این قطع رو فعلا بی خیال اما اون اجرا شدن اتوماتیک لازمه!
     
  9. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    یه کارم ممکنه بشه:
    بانک رو اپلود می کنم. بعد یه exe مینیویسم و این exe رو توی یه schedule میذارم. اما نمیدونم که این برنامه ی schedule که در windows هست اونجا تو هاست هم میتونه باشه یا نه!!!
     
  10. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    عارف جان ببین . این دیتا بیس کجاست روی هاسته؟
    یا روی یک سرور یا کامپیوتر که دسترسی مستقسم بهش داری و میتونی روش فایل اجرا کنی ؟
    از پست 8 اینطوری فهمیدم که روی هاسته . اگه هاسته و دسترسی مستقیم نداری که تنظیم schedule رو هاست رو بدون اجازه دسترسی نمیتونی تغییر بدی
    بعد access هم که تحت لوکال اجرا میشه . میتونی بیشتر توضیح بدی ؟ تا بهتر بشه کمکت کرد
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    همونطور که سعید گفت شرایط روی host با local زمین تا آسمون فرق میکنه - شما روی هاست نمیتونی فرم و ماکروهای داخل access رو اجرا کنی. فقط table و query داره (تا جایی که میدونم)
     
  12. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    نه هنوز روی هاست نرفته. همه چی محلیه اما بعد از اتمام کل پروژه بالاخره باید بره روی هاست.
    اگه در هاست نمیشه ماکرو رو اجرا کرد ÷س آیا شما روش دیگه ای دارید که بتونم مقدار یکی از فیلدهام رو در بانک روزانه با عدد 100000 جمع کنم؟

    آی دی یاهوم: aref1364
     
  13. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    شما بايد از برنامه نويس تحت سرور استفاده كنيد
    يا asp يا asp.net يا php و يا cgi
    به هر حال صفحه ايندس توي هر روز يك بار حداقل لود ميشه
    يك فانكشن اولش بگذار بياد ببينه توي اون روز ايا اين مقدار 1000000 با فيلدت جمع شده يا نه ( يعني بايد يك ركورد همراه جمع كردن تاريخ جمع كردن هم ذخيزه بشه ) اگه نشده جمع كنه و فيلد تاريخ جمع كردن رو هم اپديت كنه
    اينطوري اگه كسي به سايت بره خوب اين عمليات انجام ميشه
    اگه نره خوب يعني اينكه هيچ تغييري توي ديتا بيس نشده و در نتيجه همون دفعه قبلي درسته
    اگه ميخواي هر روز اين كار رو بكنه و يك يا چند روزي اين كار انجام نشده باشه با مراجعه جديد ميتوني كاري كني كه به ازا اين چند روز چندين بار اين فيلد اضافه بشه
    در ضمن براي اينكه مطمئن بشي كه اين كار شده ميتوني اين كدتو توي يك فايل بگذاري و توي تمامي صفحات دايناميك اول صفحه اون رو اينكلود كني كه مشكلت بر طرف بشه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    بله صفحات من تماما asp هستند. روشی که شما میگی من قبلا هم فکرشو کرده بودم اما خیلی ریسک داره. اگه یه نفر یه روز وارد نشد چی؟
    به هر حال اگه راه دیگه ای پیدا نکردم همین رو اجرا می کنم. خیلی ممنون...
    راه دیگه ای به نظرتون نمیاد؟؟؟
    من منظورم اینه که آیا نمیشه این مشکل رو در داخل خود اکسس حلش کرد؟ یعنی نمیشه کاری کرد که یک ماکرو همیشه در حال اجرا باشه (اگه اینجوری بشه میتونیم با یه دستور if ساعت رو بررسی کنیم اگه مورد نظر بود تابع هم اجرا بشه)؟
     
  16. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    نمیشه!
    اگر کاربری وارد سایت نشه خوب چه اهمیتی داره که مقدار اون فیلد چیه. بجای تغییر در صفحاتت کافیه از Session_OnStart استفاده کنی.
     
  17. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    آقایون خیلی ممنون از راهنماییتون. قضیه رو در صفحه ی لاگ این هر کاربر (بعد از لاگ این موفق) حل می کنم.
    دم همتون گرم...عیدتونم مبارک...
     
  18. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    راستشو بخواین جواب رو شب تو خواب دیدم!!!