• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماکسیما سفید مدل 88 بدون خال با 12 ملیون نقد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوستان این اگاهی رو برای یکی از دوستانم میزنم ماشینش تمیزه من دیدم ولی چون برا خودم نیست من اصلا تاپیک رو دنبال نمی کنم خودشم اهله اینترنت نیست
پس برای هر نو هماهنگی فقط و فقط با ایشون تماس بگیرید دیگه همه چیز بین شما و ایشون من هم فقط اگهی رو زدم شما میدونید و اقا فرید

متنی که دقیقا ایشون ازم خواستن بزارم :

ماکسیما مدل 88 بدون خط و خش بدون رنگ برای نیاز به پول جراحی 12 میلیون نفد لازمه منم تصمیم دارم ماشین رو بفروشم برای همین هر کی 12 ملیون نقد داشت مشکلی نیست و سر قیمت نهایی هم کامل باهام کنار میایم

12 ملیون نقد و بقیه برای هر کی که تونستید چک بدین مشکلی نیست فقط 12 تومن کامل باشه که مشکل منم حل شه سند و اینا هم کامله همه مدارک هم کامله 20 هزار تا کار کرده

هر کی هم بخواد نقد بخره 3 ملیون زیر قیمت میدم که سریع فروش بره

تماس بگیرید :
فرید-ش
09143436477

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با 12 ميليون سند ميزنه ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اینجوری هم نمیشه که
اینجا نمیشه فقط آگهی داد و بگی زنگ بزنید

یه سری موارد رو حداقل ازش بپرس و بگو

یک اینکه قیمت مد نظرش چند هست؟
دو هم اینکه پلاکش مال کدوم شهره؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداشی من دقیق نمی دونم دوست دوستمه بنده خدا کارش گیره شما یه تماس بگیر با خودش صحبت کن ببین چطوریه فکر کنم سند بزنه ولی اگه بتونید چک معتبر بدین مشکلی نباشه ولی بازم من از خودم حرف نزنم شما با خودشون حرف بزنید بعدا پای من ننویسید هم اقا فرید هم شما خریدار ها

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اينجا به هيچ نتيجه اي نمي رسيد . كسي نمي خره . پس الكي خودتو خسته نكن . برو اين سايتي كه بهت ميدم ماشين رو بزن عكساشم بذار فردا صبح يا پس فردا يك خانوم زنگ ميزنه يهو ديدي خود مدير شركت ماشينتو خريد . من يه پورشه 300 ميليوني الكي گذاشتم خانومه زنگ زد از شركت گفت مدير مشتريه . . . :دي انكار كردم گفتم من اصلا ماشيني نذاشتم . باما، موتور جستجوگر خودرو | bama.ir

بايد اطلاعات درست و عكس از ماشين بدي . معتبره معتبره

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اینجوری هم نمیشه که
اینجا نمیشه فقط آگهی داد و بگی زنگ بزنید

یه سری موارد رو حداقل ازش بپرس و بگو

یک اینکه قیمت مد نظرش چند هست؟
دو هم اینکه پلاکش مال کدوم شهره؟

برای اوریمه باید باشه دیگه قیمت هم میگفت 3 تومن زیر بازار خوب من چیکار کنم دوست پسر عممه پسر عمم میگه فرید ماشینشو میخواد بفروشه یه اگهی بزن .... منم زدم چی کار کنم خوب

یه اس ام اس بزنید بهش بپرسید خوب

اينجا به هيچ نتيجه اي نمي رسيد . كسي نمي خره . پس الكي خودتو خسته نكن . برو اين سايتي كه بهت ميدم ماشين رو بزن عكساشم بذار فردا صبح يا پس فردا يك خانوم زنگ ميزنه يهو ديدي خود مدير شركت ماشينتو خريد . من يه پورشه 300 ميليوني الكي گذاشتم خانومه زنگ زد از شركت گفت مدير مشتريه . . . :دي انكار كردم گفتم من اصلا ماشيني نذاشتم . باما، موتور جستجوگر خودرو | bama.ir

دستت درد نکنه داداش اونجا هم میزارم

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251

منم يدونه الكي آگهي دادم شب و روز زنگ ميزدن من ميگفتم ماشينو در جا خريدن يك حالي ميداد

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
زنگ زدم اما گفتند فروشی نیست!

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
آقا من خریدار بودم، تماس گرفتم گفتن که منصرف شدن

معلوم بود نميفروشه !! 3ميليون زير قيمت خيليه كلا 30 تومن ميارزيد اگه اتومات بود -3 ميشد 28 ميليون ولي در كلا تو اين اوضاع گروني ماكسيما بصرفه نيست با اون مصرف بنزينش

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
معلوم بود نميفروشه !! 3ميليون زير قيمت خيليه كلا 30 تومن ميارزيد اگه اتومات بود -3 ميشد 28 ميليون ولي در كلا تو اين اوضاع گروني ماكسيما بصرفه نيست با اون مصرف بنزينش

نه دوست عزیز کجا 30 تومن ماکسیما!!!!!!!!!!! این قیمیت که داری میدی مال ماکسیما مدل 82-83

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140

ماكسيما صفرش الان 62 ميليون تومنه . كجا زندگي مي كني شوما داداش ؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
نه دوست عزیز کجا 30 تومن ماکسیما!!!!!!!!!!! این قیمیت که داری میدی مال ماکسیما مدل 82-83
دوست من داره مدل 87 اتومات 42تومن گرفتن قيمت گرفته بودن 30 تومن ازشون بر ميداشتن !
ماكسيما صفرش الان 62 ميليون تومنه . كجا زندگي مي كني شوما داداش ؟

مگه قيمتا نيومد پايين ؟؟ 62 تومن بدي به ماكسيما كه چي ؟؟ هيچ امكاناتي هم نداره پول بيخوديه ولي برا خودش نهنگيه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوست من داره مدل 87 اتومات 42تومن گرفتن قيمت گرفته بودن 30 تومن ازشون بر ميداشتن !

مگه قيمتا نيومد پايين ؟؟ 62 تومن بدي به ماكسيما كه چي ؟؟ هيچ امكاناتي هم نداره پول بيخوديه ولي برا خودش نهنگيه

ديدي تا حالا ايران چيزي گرون بشه بعد بياد پائين ؟

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110

ماکسیما آپشن نداره، اگه داشت خدایش هیچ ماشینی به گردش نمیرسید، آخرته ماشینه

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2

داداش از کی تا حالا 3-30=28؟!؟!؟!؟:دی

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یعنی چی نمیفروشه بابا این فامیل و اشنا هم سر کارمون گذاشتن هاااا ...هی بهمون میگن تروخدا اگهی کن پدر ادم رو در میاره ...... دیگه برای دیگرون چیزی نمیزارم

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا