آژانس هواپیماییexchanging

مایکروویو و یک موضوع قابل تذکر

شروع موضوع توسط 1240 ‏10 مارس 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد(کاری که قبلا بارها انجام داده بود). دقیقا نمیدانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما و به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد. وقتی که دستگاه خاموش میشود، ایشان لیوان محتوی آب را از مایکروفر خارج میکند. او میگوید وقتی لیوان را برداشتم آب نمیجوشید، اما بلافاصله تمام آب داخل لیوان بصورت انفجاری به صورتش پاشیده شد و لیوان سالم و خالی در دستش باقی ماند تازمانی که او لیوان را زمین انداخت.
    تمام صورتش تاول زد و دچار سوختگی درجه یک و دو گردید، به گونه ای که ممکن است جای زخمها بر صورتش بماند. همچنین ممکن است بخشی از بینایی چشم چپ ایشان از دست برود. زمانی که ایشان در بیمارستان بود، پزشک معالج ایشان گفت که موارد دیگری مشابه اتفاقی که برای ایشان افتاده مشاهده کرده است و هیچگاه نباید آب خالص را به تنهایی در دستگاه مایکروفر قرار داد. اگر قصد گرم کردن به این روش را داریم باید حتما چیزی درون لیوان قرار داده شود تا انرژی کسب شده توسط آب پخش گردد. مثلا یک همزن چوبی یا چای کیسه ای یا چیز دیگر. اما به هر حال بهترین راه جوش آوردن آب استفاده از کتری است و نه مایکروویو.
    توضیح: یکی از افرادی که این مطلب را توسط ایمیل دریافت کرده گویا برای تایید صحت مطلب فوق به شرکت جنرال الکتریک طی ایمیلی آن را گزارش میدهد.
    پاسخ شرکت جنرال الکتریک : از تماس شما متشکریم. خیلی خوشحال میشوم که بتوانم به شما کمکی کنم. ایمیلی که شما دریافت کردید صحیح است. آب یا هر مایعی که اشعه ی مایکروویو کسب میکند و به دمای جوش میرسد الزاما همیشه به حالت جوشش حباب نمایان نمیشود (و قل قل نمیکند). بلکه ممکن است دمای بسیار زیادی کسب کند اما همچنان بیحرکت و بدون حباب بماند و قل قل نکند مایع یا آبی که دمای فوق العاده زیاد را توسط امواج مایکروویو کسب میکند ممکن است پس از حرکت دادن و یا هم زدن و یا مثلا قراردادن چای کیسه ای در آن به حالت ظاهری جوشیدن برسد و قبل از آن هیچ نشانه ای از جوشیدن و دمای بالا از خود نشان ندهد.
    برای جلوگیری از این اتفاق و جلوگیری از صدمه دیدن هرگز هیچ مایعی را به اندازه یک لیوان، بیشتر از دو دقیقه در مایکروویو قرار ندهید. همچنین بعد از خاموش شدن مایکروفر اجازه دهید سی ثانیه مایع همچنان در مایکروفر باقی بماند و آن را قبل از سی ثانیه بیرون نیاورید.
    اگر این مطلب را برای دوستانتان بفرستید شاید چندین نفر را از خطر نجات بدهيد.
     
  2. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    ممنون مطلب خیلی خوبی یود
     
  3. O_o O_O o_O

    O_o O_O o_O Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,195
    تشکر شده:
    551
    محل سکونت:
    طهران
    ممنون از مطلبي كه گزاشتين
    برم به پسرخالم بگم چون هميشه ي خدا يه ليوان ميزاره تو مايكروويو و بعد يه چائي كيسه اي ميندازه توش
    در عجبم كه تا حالا چرا براش مشكلي پيش نيومده؟
     
  4. ROOZBEH33

    ROOZBEH33 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    928
    تشکر شده:
    354
    محل سکونت:
    Sacramento, CA
    کلا آبی که با مایکروویو گرم میشه زیاد جالب نیست. آزمایش زیر برای اثبات این مدعا انجام شده:
    به مدت یک هفته دو تا گیاه شمعدونی مثل هم رو یکی با آب جوشیده شده توی کتری و دیگری با آب جوشیده شده در مایکروویو آبیاری کردند. نتیجه در زیر مشخص هست:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]