• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Samsung ٠

mahdi630

Registered User
لایک‌ها
2
من اصلا تو باغ کل کل گوشی نیستم هر شرکتی که به مشتریاش اهمیت بیشتری بده رو قبول دارم،ولی این شرکت برای سود هر کاری میکنه ،توهین به آیفون ، توهین به مردم ایران ، توهین به هر کسی که گلکسی نداره ( که من مطمئنم تمامی کارکنان چشم بادومی این شرکت، خودشون گوسفند هستن) حالم ازش بهم میخوره حتی اگه بهترین وسایل رو بزنه
این رو هم بدونید با خریدن این برند مهر تایید به اون تبلیغ ضد ایرانی این شرکت میزنید
من اپل داشتم (یعنی الان ندارم) خداییش اصلا با اندروید قابل مقایسه نبود ( خیلییییییییییییییییییییییییی سرتره ) بری اندروید هم تا وقتی htc هست کی میره طرف سامسونگ گوشکوب پلاستیکی

HAMID-ITI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدو بیا حراجش کردیم انواع سی پی یو سوخته در کنارش یونم میدیم(مجانی)
biggrinsmiley.gif

زیر قیمت
winksmiley02.gif

همین حالا اقدام کنید فردا دیر است
happysmiley.gif

wubsmiley.gif
wubsmiley.gif
wubsmiley.gif

pm bedid

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
8afd7_samsung-logo-150x150.jpg

به گزارش اپک پرو به نقل از gsmarena : اگر شما صاحب یک گوشی Galaxy S II یا Galaxy Note هستید و همچنین عضو دائم فروم xda-developers ، ممکن است از این مشکل هنگامی که eMMC را پاک میکنید ،آگاهی داشته باشید.

زمانی با این مشکل مواجه میشوید که شما بخواهید ROM یا هسته ی خود را بوسیله ی MMC_CAP_ERASEفلش کنید. خوشبختانه ،توسعه دهنده Chainfireبرنامه ای را ارائه کرد که به شما اجازه میدهد که بدونید که آیا دستگاه شما حامل یک eMMC معیوب است یا خیر.

ظاهرا، مدت طولانی این مشکل وجود داشت ، اگرچه چند ماه پیش این مشکل اعلام شده بود و خیلی درباره اش صحبت شده بود اما انجمن طراحان سامسونگ به این مشکل اصلا جواب ندادند تا الآن.
بر اساس گفته های کاربر Daniel Hillenbrand بر روی گوگل پلاس، سامسونگ گفته است که: ” پچ ها در قالب ROMهای جدید به بازار می آیند و همچنین کدهای منبع بعد از تست به بازار می آیند که این خودش کمی زمان میبرد.”
اگر شما یک گوشی Galaxy S II یا Galaxy Note دارید، فقط از برنامه ی GotBrickbug از Chainfireاستفاده کنید و ببینید که آیا eMMC درون دستگاه شما معیوب است یا نه. اگر که معیوب است، از هرگونه فلش کردن پرهیز کنید (بجز هسته هایCM9 که برای فلش مشکلی ندارند) تا اینکه پچ سامسونگ به بازار بیاد.

برنامه GotBrickbug رو دانلود و نصب نمایید .

دانلود برنامه GotBrickbug

منبع : اپک پرو

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
آره اون موقع که اس 2 داشتم این مشکل رو داشت که هیچ کس درمونشو نمی دونست و آخرشم مفت فروختم:(

itbazar.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معرفی مینی گالکسی سامسونگ
ميني گلکسي يک تلفن همراه 4 اينچي با سيستم عامل اندرويد است . صفحه نمايش با رزولوشن 800*400 پيکسل و دوربين 5 مگاپيکسلي از ويژگي‌هاي اين مدل جديد هستند .اين گوشي جديد سامسونگ همان گلکسي SIII معروف در ابعاد کوچکتر بوده اما تفاوت هايي نيز با آن دارد.
اين مدل نسخه اندرويد 4.1 آب نبات را پشتيباني کرده، اما قابليت اتصال با شبکه ارتباطي نسل چهارم 4G را ندارد که اين موضوع تنها نقطه ضعف آن در مقابل آيفون 5 اپل محسوب مي شود.
اين تلفن همراه دو هسته اي 1 گيگاهرتزي STE U8420 داراي حافظه 16 گيگابايتي و کارت حافظه ميکرو اس دي است .
اگرچه تمايل کاربران اين روزها معطوف به گوشي هاي بسيار بزرگ شده ،‌ اما هنوز عدّه‌اي از کاربران خواستار تلفن همراهي هستند که بتوانند به راحتي آن را در دستشان نگه دارند و یا در جیبشان بگذارند .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جالب اینه نوشته مدل قدیمی :blink:

به اونا که اصلا دقت نکنین خیلی از گوشی هارو که تو بازار هستن رو زده قدیمی
ولی این گوشی رو من 7 8 ماه پیش دیدم که زده بود به زودی....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اسم منم بنویسین تو طرفدارای سامسونگ
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

U600 داشتم، گـُ شد توش
154fs232528.gif
الانم ویو 723 دارم
29dz8zk.gif

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
معرفی مینی گالکسی سامسونگ
ميني گلکسي يک تلفن همراه 4 اينچي با سيستم عامل اندرويد است . صفحه نمايش با رزولوشن 800*400 پيکسل و دوربين 5 مگاپيکسلي از ويژگي‌هاي اين مدل جديد هستند .اين گوشي جديد سامسونگ همان گلکسي SIII معروف در ابعاد کوچکتر بوده اما تفاوت هايي نيز با آن دارد.
اين مدل نسخه اندرويد 4.1 آب نبات را پشتيباني کرده، اما قابليت اتصال با شبکه ارتباطي نسل چهارم 4G را ندارد که اين موضوع تنها نقطه ضعف آن در مقابل آيفون 5 اپل محسوب مي شود.
اين تلفن همراه دو هسته اي 1 گيگاهرتزي STE U8420 داراي حافظه 16 گيگابايتي و کارت حافظه ميکرو اس دي است .
اگرچه تمايل کاربران اين روزها معطوف به گوشي هاي بسيار بزرگ شده ،‌ اما هنوز عدّه‌اي از کاربران خواستار تلفن همراهي هستند که بتوانند به راحتي آن را در دستشان نگه دارند و یا در جیبشان بگذارند .
تنها نقطه ضعف در مقابل آیفون 5 اپل؟! :blink:
آره یه نقطه قوتش اینه که به عنوان صابون تو حموم میشه استفاده کرد :lol:

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
تنها نقطه ضعف در مقابل آیفون 5 اپل؟! :blink:
آره یه نقطه قوتش اینه که به عنوان صابون تو حموم میشه استفاده کرد :lol:

متاسفانه اگه سامسونگ از پردازنده های معتبر تری و قدرت مند تری مثل شرکت اچ تی سی و اپل استفاده می کرد می شه گفت بی رقیب می شد

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
متاسفانه اگه سامسونگ از پردازنده های معتبر تری و قدرت مند تری مثل شرکت اچ تی سی و اپل استفاده می کرد می شه گفت بی رقیب می شد
در پاسختون باید عرض کنم که بنده به شخصه تو گوشی های اندرویدی سامسونگ رو از همه بیشتر قبول دارم! اگر مسئله قدرت پردازنده هست الان سامسونگ داره بهترین پردازنده ها رو تولید میکنه! الان هم که قدرتمند ترین گوشی اندرویدی مال سامسونگ هست! (که این شامل پردازنده هم میشه!) چیپ A6 اپل هم توسط اپل طراحی و در کارخونه های سامسونگ تولید شده.
مسئله ای که اپل رو از رقبا متمایز میکنه قدرت پردازنده نیست! چیپی که در note II به کار رفته روی کاغذ با A6 قابل مقایسه نیست! واقعا قوی تره! ولی مسئله یکپارچگی و انحصار اپل هست. شاید یه سری محدودیت ها رو به همراه داشته باشه ولی باعث میشه که تولید کنندگان نرم افزار کاملا محصولشون رو با سخت افزار مورد نظر بهینه کنند. چون دستگاه های مبتنی بر iOS محدود هستند. اما باز بودن اندروید مشکلات بسیار زیادی رو به همراه آورده. هر دستگاه بی کیفیتی امروزه اندروید داره! خوب این باعث میشه که تولید کننده نرم افزار تکلیفش مشخص نباشه که محصولش رو چه دیواسی میخواد اجرا بشه. و این مسئله باعث میشه که تولید کننده نتونه نرم افزارش رو به طور کامل با سخت افزار بهینه کنه! و نتیجش رو هم که میبینیم. یه بازی HD میخوای نصب کنی کلی فایل های جور وا جور باید دانلود کنی آخرش هم معلوم نیست اجرا شه! ولی آیفون راحت یه فایله نصب میکنی بعد هم بهترین بازی ها با سنگین ترین گرافیک بدون هیچ لگی روش اجرا میشه. الان دقت کنید iphone 3gs تمام بازی ها رو بدون هیچ لگی اجرا میکنه و هیچ کدوم هم گرافیکشون بیشتر از اندروید نباشه کمتر نیست! در حالی که cpuاش 600 هست با پردازنده گرافیکی POWERVR SGX535! ( البته من 3gs رو تست نکردم ولی رو آیپاد 4 تست کردم که میگم)
ساپورت عالی و طولانی مدت اپل هم که جای خود داره!
ببخشید اگر طولانی شد
موفق و موید باشید

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یه گلکسی ایس s5830i دارم دستگاه آکبنده و پلمپ یعنی در جعبه اصلا باز نشده میخوام زیر قیمت بازار بفروشم. گارانتی کامتل داره و رنگش سفیده هر کی حواست پ.خ بده

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
در پاسختون باید عرض کنم که بنده به شخصه تو گوشی های اندرویدی سامسونگ رو از همه بیشتر قبول دارم! اگر مسئله قدرت پردازنده هست الان سامسونگ داره بهترین پردازنده ها رو تولید میکنه! الان هم که قدرتمند ترین گوشی اندرویدی مال سامسونگ هست! (که این شامل پردازنده هم میشه!) چیپ A6 اپل هم توسط اپل طراحی و در کارخونه های سامسونگ تولید شده.
مسئله ای که اپل رو از رقبا متمایز میکنه قدرت پردازنده نیست! چیپی که در note II به کار رفته روی کاغذ با A6 قابل مقایسه نیست! واقعا قوی تره! ولی مسئله یکپارچگی و انحصار اپل هست. شاید یه سری محدودیت ها رو به همراه داشته باشه ولی باعث میشه که تولید کنندگان نرم افزار کاملا محصولشون رو با سخت افزار مورد نظر بهینه کنند. چون دستگاه های مبتنی بر iOS محدود هستند. اما باز بودن اندروید مشکلات بسیار زیادی رو به همراه آورده. هر دستگاه بی کیفیتی امروزه اندروید داره! خوب این باعث میشه که تولید کننده نرم افزار تکلیفش مشخص نباشه که محصولش رو چه دیواسی میخواد اجرا بشه. و این مسئله باعث میشه که تولید کننده نتونه نرم افزارش رو به طور کامل با سخت افزار بهینه کنه! و نتیجش رو هم که میبینیم. یه بازی HD میخوای نصب کنی کلی فایل های جور وا جور باید دانلود کنی آخرش هم معلوم نیست اجرا شه! ولی آیفون راحت یه فایله نصب میکنی بعد هم بهترین بازی ها با سنگین ترین گرافیک بدون هیچ لگی روش اجرا میشه. الان دقت کنید iphone 3gs تمام بازی ها رو بدون هیچ لگی اجرا میکنه و هیچ کدوم هم گرافیکشون بیشتر از اندروید نباشه کمتر نیست! در حالی که cpuاش 600 هست با پردازنده گرافیکی POWERVR SGX535! ( البته من 3gs رو تست نکردم ولی رو آیپاد 4 تست کردم که میگم)
ساپورت عالی و طولانی مدت اپل هم که جای خود داره!
ببخشید اگر طولانی شد
موفق و موید باشید

دوست من خودتون میگید روی کاغذ.گاهی سمند بنزم می گیره.پس بالا بودن دلیل نمیشه.این که واقعا اون قدرت رو داشته باشه ملاک هستش عین کامپیوتر که شما بیاید سی پی یو اینتل رو با ای ام دی مقایسه کنید با این که بعضی هاشون تو قدرت روی کاغذ عین هم باشن

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
دوست من خودتون میگید روی کاغذ.گاهی سمند بنزم می گیره.پس بالا بودن دلیل نمیشه.این که واقعا اون قدرت رو داشته باشه ملاک هستش عین کامپیوتر که شما بیاید سی پی یو اینتل رو با ای ام دی مقایسه کنید با این که بعضی هاشون تو قدرت روی کاغذ عین هم باشن

نه من منظورم اينه كه چيزى كه باعث قدرتمند شدن اپل ميشه مچ شدن پردازنده با سيستم عامل هست نه قدرت پردازنده به تنهايى. به عبارت ديگه اگر شما همون پردازنده آيفون٥ رو بذارى رو اس٣ نتيجه خوبى نخواهد داشت ولى رو آيفون چون سخت افزار با نرم افزار مچ شده نتيجه فوق العادست.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نه من منظورم اينه كه چيزى كه باعث قدرتمند شدن اپل ميشه مچ شدن پردازنده با سيستم عامل هست نه قدرت پردازنده به تنهايى. به عبارت ديگه اگر شما همون پردازنده آيفون٥ رو بذارى رو اس٣ نتيجه خوبى نخواهد داشت ولى رو آيفون چون سخت افزار با نرم افزار مچ شده نتيجه فوق العادست.

تایید میشه
وسامسونگ این ضعف رو یه مقدار داره

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

این درسته .اپل واقعا از نظر سرعت خیلی قویه و می شه گفت بی رقیب.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خبری خوش برای طرفداران سامسونگ

در تمام دنیا آیفون یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین گوشی‌های هوشمند است. اما به نظر می‌آید این پادشاهی در حال نزول است.

گروه Strategy Analytics اعلام کرده که گوشی سامسونگ گلکسی اس 3 به تعداد 18 عدد در سه ماهه سوم فروخته در حالی که در این مدت آیفون 4S تنها 16.2 میلیون عدد فروخته است. باید دید که آیا فروش آیفون 5 می‌تواند این جا ماندن اپل از سامسونگ را جبران کند یا خیر؟

samsung-galaxy-s-iii-vs-iphone-4s.jpg

فروش این 18 میلیون عدد گلکسی اس 3 باعث شده که سودی در حدود 7.3 میلیارد دلار سود کسب کند.

بر طبق شرکت آنالیزگر Canalysدر سه ماهه سوم امسال در چین که یکی از بزرگترین بازارهای موبایلی جهان را دارد اپل در بازار چین از لیست 5 گوشی برتر خارج شد.
در این گزارش آمده که امسال بازار کشور چین از بازار آمریکا سبقت خواهد گرفت و به بزرگترین بازار تلفن‌های جهان تبدیل خواهد شد.
سامسونگ در بازار چین 14 درصد از بازار را در اختیار خود دارد در حالی که Lenovo با 13 درصد از در اختیار داشتن بازار در پشت سر آن حرکت می‌کند.

بالا