مبدل IDE به SATA

شروع موضوع توسط mehdivk ‏31 مارس 2007 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان عزیز.
    من یک سیستم جدید بعد از مشاوره با شما عزیزان خریدم که Main Board آن یک IDE بیشتر نداره که Master آن به DVD Writer وصله و Slave آن خالیه ! من یک هارد 320 ساتا الان دارم که به خوبی داره کار می کنه . یک هارد 250 IDE هم از سیستم قبلی دارم که میخوام به این جدیده وصل کنم . حالا 2 انتخاب برای این کار دارم :

    هارد IDE را به کابل IDE که Master آن DVD هست متصل کن (Slave)
    یک مبدل بخرم و از آن استفاده کنم .

    به نظر شما کدام از این روش ها بهتر است ؟ اگر از کابل IDE استفاده کنم سرعت هارد IDE پائین میاد؟ (Masterش یک DVD Writer هست)

    در صورتیکه روش مبدل بهتر است امکان دارد یک مبدل خوب برایم معرفی کنید . چون شدیدا نیاز به هارد بالا دارم و 320 خودم جواب نمی دهد .

    اینم یک نمونه از مبدل که من تو وب پیدا کردم
    مشاهده

    متشکرم
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. MicroSystem

    MicroSystem Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,649
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    به همون کابل IDE بزن سرعتش هيچ فرقي نميکنه
     
  4. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    آقا خیلی لطف کردی که جواب سوال ما رو دادی ، متشکرم
     
  5. saeed_hoseiny

    saeed_hoseiny Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,859
    تشکر شده:
    559
    با سلام
    دوست عزیز این دو روشی که اعلام کردید هر کدوم یه معایب و یه مزییتی دارن
    1 - شما اگه میخواید هارد تون رو جابجا کنید میتونید از تبدیل استفاده نمایید که بصورت USB به سیستم تون متصل میشه و هر وقت تمایل داشتید میتونید اون رو جابجا کنید و عیبشم اینه که توی این جابجایی امکان خرابی هستش البته اگه مواظب باشید هیچ اتفاقی نمیفته
    2 - اگه از IDE استفاده کنید امنیتش بیشتره ولی اگه روزی بخواید rom , rw دیگری به سیستمتون اضافه کنید براتون مشکل پیش میاد و جای افزایش ندارید
    www.Lionsystem.com
     
  6. m_ab

    m_ab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    304
    تشکر شده:
    0
    چندتا سوال داشتم در مورد این تبدیلها ، کسی از این تبدیلها استفاده کرده ( IDE2SATA )
    چه طوریه ؟ خوب کار میکنه؟ مشکلی نداره؟ من میخوام برای optical drive ازش استفاده کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    متاسفانه مدلهاي موجود زياد با همه بردها سازگاري نداره .
     
  8. saeed_hoseiny

    saeed_hoseiny Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,859
    تشکر شده:
    559
    دوست عزیز وقتی همون اولش جواب بده دیگه مشکلی پیش نمیاد من خودم دارم استفاده میکنم
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    بله. در صورتي كه جواب بده
     
  10. m_ab

    m_ab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    304
    تشکر شده:
    0
    من یکی گرفتم جواب نداد :(

    آقا امید نظرتون چیه یه کارت IDE بگیرم بهتر نیست؟
     
  11. xX_boy

    xX_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2007
    نوشته ها:
    998
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    urmia
    آقا ما يكي خريديم كه بعضي وقتها هارد رو مادربورد ميشناسه وبعضي وقتها نه
    به نظر شما اشكال از مادربورد است:) :( :wacko: :eek:
     
  12. IKEA

    IKEA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,732
    تشکر شده:
    4
    نظر دوستان در مورد Pci To IDE چیه؟

    [​IMG] [​IMG]

    چه مارکی بهتره؟ کسی تجربه ای داشته ؟
     
  13. xX_boy

    xX_boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2007
    نوشته ها:
    998
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    urmia
    يه سوال:wacko:
    آيا روي برد اون مبدل سه تا چراغ كوچيك وجود داره ؟؟؟؟؟؟:cool:
    اگه باشه بايد هر سه تاي اون ها روشن بشند يا دو تا;) :D
     
  14. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    من كه گفتم اين تبديل با همه بردها سازگار نيست .بايد بيخيال بشي
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی