آژانس هواپیمایی
pop up

متدی برای خوندن از صفحه کلید

شروع موضوع توسط nsh ‏6 نوامبر 2007 در انجمن دات نت

  1. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    با سلام

    من تا الان هر بار که میخواستم از صفحه کلید چیزی بخونم از
    کد:
    Console.ReadLine()
    استفاده میکردم و از اونجا که اکثرا مقدارها باید عددی باشه convert ش میکردم
    حالا سوال اینجا ست که متدی داریم که به صورت هر نوع عددی داده رو از صفحه کلبد بخونه ؟

    ( میدونم که سوال خیلی جزیی و مسخره است اما اشکاله دیگه :blush: )
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    دوست عزیز یه خورده توضیح بده میخوای چیکار کنی ؟

    هنوز سوالت توی کنسول اه یا الان میخوای این کار رو توی ویندوز بکنی !؟

    مخوای به محض اینکه کلیدی وارد شد یه عملی اتفاق بیفته یا میخوای اول نمایش داده بشه و بعد از زدن کلید انتر یا دکمه خاصی این اتفاق بیفته ؟!
     
  3. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    681
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    سوال کنسوله
    نه نه ساده تر از این حرفا ست اگه یادتون باشه توی C ما تو دستور scanf با دادن پارامتر ( مثل%f و ...) نوع داده برگشتی رو مشخص میکردیم
    حالا میخوام ببینم همچین متدی داریم یا هر دفعه که مقداری خونده میشه باید به صورت string گرفت و اگه لازم بود به نوع دیگه ای تبدیلش کرد ؟