• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متقاضی main board TyTN II

alirezamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام :)

از دوستانی که احیانا main board TyTN II نو و یا دست دوم دارند آنرا با قیمت منصفانه خریداریم.​

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
با سلام :)

از دوستانی که احیانا main board TyTN II نو و یا دست دوم دارند آنرا با قیمت منصفانه خریداریم.​

اوه اوه چی کار کردی با این زبون بسته
دسته دوم این گوشی مگه چه قدر هست ؟ که بتونی یه main گیر بیاری بندازی رو گوشیت

حالا چی کار کردی اینجوری شد؟
بریک شده دیگه آره ؟

alirezamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه اوه چی کار کردی با این زبون بسته
دسته دوم این گوشی مگه چه قدر هست ؟ که بتونی یه main گیر بیاری بندازی رو گوشیت

حالا چی کار کردی اینجوری شد؟
بریک شده دیگه آره ؟

بدون هیچ دلیلی دستگاه پس از چهار ماه کار کردن خاموش شد و پس از تحویل جهت تعمیر گفتند یک main board نیاز داره. الان هم جیفم میاد کلا آنرا کنار بیاندازم.:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بدون هیچ دلیلی دستگاه پس از چهار ماه کار کردن خاموش شد و پس از تحویل جهت تعمیر گفتند یک main board نیاز داره. الان هم جیفم میاد کلا آنرا کنار بیاندازم.:(

دوست عزیز ممکن هست که بریک نشده باشه ها خیلی وقت ها پیش میاد که با یه کار ساده میشه مشکل رو حل کرد حالا پیش کی بوردی که گفته main میخواد
اسم و آدرسش رو بگو
آخه همین جوری که هیچ کاری نکرده باشی main بریک نمیشه که ؟
رام گوشی رو عوض میکردی که اینجوری شد؟
یا مشکلی داشت غیر از روشن شدنش ؟
که دادی به تعمیر کار ؟

کامل توضیح بده چی به چی شده
هر مشکلی داشته از قبل هم بگو شاید یه توفیقی شد

وقتی روشن میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته؟ یا روشن میشه یه صفحه سه رنگ میاد یا .....
یا کلا تصویر نداری ؟

alirezamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممکن هست که بریک نشده باشه ها خیلی وقت ها پیش میاد که با یه کار ساده میشه مشکل رو حل کرد حالا پیش کی بوردی که گفته main میخواد
اسم و آدرسش رو بگو
آخه همین جوری که هیچ کاری نکرده باشی main بریک نمیشه که ؟
رام گوشی رو عوض میکردی که اینجوری شد؟
یا مشکلی داشت غیر از روشن شدنش ؟
که دادی به تعمیر کار ؟

کامل توضیح بده چی به چی شده
هر مشکلی داشته از قبل هم بگو شاید یه توفیقی شد

وقتی روشن میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته؟ یا روشن میشه یه صفحه سه رنگ میاد یا .....
یا کلا تصویر نداری ؟

دستگاه در حال شارژ بود که تلفن زنگ خورد و پس صدای دو زنگ دستگاه خاموش شد و تنها چراغ شارژ به رنگ نارنجی روشن ماند. هر کاری کردم روی حالت بوت لودر بیام نشد و کلا هیچ عکس العملی نسبت به هیچ دکمه ای نشان نمی داد. می خواستم با وصل به کامپیوتر و نرم افزار مخصوص آنرا فلاش کنم ولی روی کامپوتر هم بعنوان سخت افزار شناخته نشد. بعد از تحویل آن به فروشگاهی که آنرا خریده بودم گفتند از جهت نرم افزاری مشکل نداره و سخت افزاریه. آنرا تحویل گرفتم و به نمایندگی HTC در تهران تحویل دادم پس از یک ماه آنها گفتند main board می خواهد و در اصل یک چیپ آن سوخته و نیاز به تعویض داره. الان آنرا تحویل گرفتم و روی دستم مانده. البته اینرا هم بگویم در این نوع گوشی خیلی از استفتده کننده ها با مشکل مشابه روبرو شده اند و منتظر main board هستند.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دستگاه در حال شارژ بود که تلفن زنگ خورد و پس صدای دو زنگ دستگاه خاموش شد و تنها چراغ شارژ به رنگ نارنجی روشن ماند. هر کاری کردم روی حالت بوت لودر بیام نشد و کلا هیچ عکس العملی نسبت به هیچ دکمه ای نشان نمی داد. می خواستم با وصل به کامپیوتر و نرم افزار مخصوص آنرا فلاش کنم ولی روی کامپوتر هم بعنوان سخت افزار شناخته نشد. بعد از تحویل آن به فروشگاهی که آنرا خریده بودم گفتند از جهت نرم افزاری مشکل نداره و سخت افزاریه. آنرا تحویل گرفتم و به نمایندگی HTC در تهران تحویل دادم پس از یک ماه آنها گفتند main board می خواهد و در اصل یک چیپ آن سوخته و نیاز به تعویض داره. الان آنرا تحویل گرفتم و روی دستم مانده. البته اینرا هم بگویم در این نوع گوشی خیلی از استفتده کننده ها با مشکل مشابه روبرو شده اند و منتظر main board هستند.

عجب حالا کدوم نماینده بردی ؟
به جاهای دیگه هم نشون بده
من خودم اکسون رو پیشنهاد میدم با اینکه گرون فروش هست ولی کارشناس خوبی داره

در ضمن یه لینک در پیغام خصوصی میدم بهت از اونجا هم پیگیری کن
اینجا نمیگم که تبلیغ نشه

alirezamm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب حالا کدوم نماینده بردی ؟
به جاهای دیگه هم نشون بده
من خودم اکسون رو پیشنهاد میدم با اینکه گرون فروش هست ولی کارشناس خوبی داره

در ضمن یه لینک در پیغام خصوصی میدم بهت از اونجا هم پیگیری کن
اینجا نمیگم که تبلیغ نشه

ممنون اکسون را شنیده بودم لطفا برام آدرس و تلفنشو ارسال کنید .;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بعد از یک ماه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه جواب دادن بهتون ؟! :blink:
عجب خدا نشناسایی هستن :|

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در مورد آکسون کاملا موافقم... راستش یک مورد رو هم من بهشون داده بودم که همه جا جواب کرده بودن ولی بدون هیچ مشکلی ردیفش کردن... توی دفتر پایتختشون یه بابایی بود به اسم پیام که خیلی بچه با معرفتی بود و اون ها هم وقت واسه پاسخ رو 15 روزه میدن ولی این آقا پیام وقتی بهش گفتم وضعیتم چطوره 4 روزه ردیفش کرد و واسم فرستاد. دمش خیلی گرم...

فقط مطلبی که هست اینه که از تکنسین هاشون کی رو گوشی کار کنه... آدم ناوارد هم دارن. البته کارهای تعمیراتیشون رو همون مرکز اصلیشون تو ونک انجام میدن... اگه آقا پیام رو دیدین سلام منو بهش برسونین....

بالا