• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متن پست نمياد.

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
من براي وبلاگم يك قالب درست كردم. اولش درست كار مي كرد اما حالا ديگه فقط عنوان پست مياد و متن ديده نميشه! شما چيزي مي دونين؟

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تگهاي مورد نظر رو بدرستي ننوشتي!
احتمال كمي هم ميدم كه نوشته ها رو Draft پست كرده باشي. ;)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر من هم شايد تگ مربوط به متن درست نيستش و چون عنوان متن رو نشون ميده نمي تونه به صورت پيش نويس باشه.....

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
قالبم اولش دست كار مي كرد يعني هم متن داشت هم عنوان ( يه مشكلي هم كه من دارم اينكه چند ساعت بعد از تغيير خودم مي تونم اونو ببينم. مي گن از كش ISP.) فقط سطر ها بي خودي <P> يا <br> مي گرفتن به همين خاطر من تنظيمات وبلاگ رو دست كاري كردم. حالا وقتي رو عنوان كليك مي كني مي ره به يه صفحه ديگه و متن اونجاست بدون مشكل قبلي. اما من از ديده نشدن متن تو صفحه اصلي نارازيم. گفتم شايد يكي بدونه كجا رو خراب كردم.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من از اين نوشته ات چيز زيادي دستگيرم نشد ولي چون تو براي ديدن صفحه ات مرتب refresh كردي چه isp و چه كامپيوترت حالش بد شده و ديگه حوصله لود كردن دوياره به خودش نميده ;) و چنانچه مطمئني همه چيز سر جاشه براي ديدن تغييرات اعمال شده ات دكمه هاي ctrl + F5 رو همزمان بزن كه ديگه از كش نخونه :) اميدوارم مشكلت حل بشه .

بالا