• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجاني:يه سري دومين بيكار - هركي ميخواد بگه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام....

يه سري دومين بيكار تو پنلم دارم كه ميخواستم بدم به اونايي كه لازم دارن تا ازشون استفاده كنن

البته اين دومينها به شرط فعاليت واگذار ميشن وگرنه دارن تو پنل من با هم فعاليت ميكنن :D
مدت كار هم توافقي هستش...
من در مدتي كه توافق ميكنيم هيچ هزينه اي از شما نميگيرم ولي شما ميتونيد donate كنيد :دي
دومينها در زمينه هاي زير موجودند براي هر زمينه چند دومين هست كه بهتون پيشنهاد ميكنم

اونايي كه ستاره دارن يعني دوميناي قشنگي واسشون هستش

هاست
شاپ*
پرتال تفريحي*
سايت تبليغاتي*
فروم*
اخبار*
نرم افزار
ثبت دومين*
پرتال موبايل
پرتال عكس
پرتال كاريابي
چت روم*
دايركتوري*
آپلودسنتر
+18 :eek:

راستي اكثر دومينا دات آي آر هستن ولي چندتا هم دومين دات كام خالي در زمينه هاي مذكور موجوده كه بتون ميگم....

ضمنا كسايي كه واقعا ميخوان اعلام كنن ;)

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خوب لیستش رو بزار هر کی هر چی به کارش اومد برداره !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من لازم ندارم اما کار خیلی شیکیه ..
l
موفق باشی

زنده باشي ;)
چه جالب فکر کنم خودت starter چیز مجانی توی pt هستی :D
:)
نفهمديم چي ميگي :)

خوب لیستش رو بزار هر کی هر چی به کارش اومد برداره !

نه عزيزم اونجوري ميشه مثل حراجي هاي چيني كه قيمت پايه ي بعضي اجناس از 100 تومنه :D

Google_khan

Registered User
لایک‌ها
2
رفیقمون می گه نفر اولی هستی که اومدی توی پیتی خیرات راه انداختی ! اجرت با امام زمان ! :D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
مدت كار هم توافقي هستش...
فکر کنم تو این جمله مشخص هست که منظورش این نیست که مفتی دومین ها رو خیرات کنه!
میخواد یکی با دومین ها کار کنه و فقط دی ان اس بهشون بده و در مقابل رنک دومین هاش هم بالا بره.
اگر غیر از این هدفت هست پس این جمله که کوت کردم رو باید برداری.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
قرارداد هم میشه نوشت...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
رفیقمون می گه نفر اولی هستی که اومدی توی پیتی خیرات راه انداختی ! اجرت با امام زمان ! :D
قربونت برم ولي فك كنم درست برداشت نكردن ايشون :)
فکر کنم تو این جمله مشخص هست که منظورش این نیست که مفتی دومین ها رو خیرات کنه!
میخواد یکی با دومین ها کار کنه و فقط دی ان اس بهشون بده و در مقابل رنک دومین هاش هم بالا بره.
اگر غیر از این هدفت هست پس این جمله که کوت کردم رو باید برداری.

همينطوره! من دومينها رو به كسي انتقال نميدم همونجوري كه ميگي فقط دي ان اس هاشو تغيير ميدم .
ولي راستشو بخواي اصلا هدفم اين نيست كه رنك دومينها بره بالا :) شايد باور كردن حرفم سخت باشه.
درباره ي اينكه مفتي به كسي دومين بدم شايد اين كارو در آينده بكنم. چون تو يه فروم خارجي ديدم اين كارو كردن خوشم اومد.

قرارداد هم میشه نوشت...

براي اين دومينها نه! البته در آينده اي نزديك يه سري دومين محشر دارم كه اونا رو ميخوام اجاره بدم و براي اونا قرارداد مينويسيم ولي براي اين دومينها بايد بهم ديگه اعتماد كنيم. مثلا شما ميگي من فلان دومينو يه سال ميخوام منم ميگم باشه. اين ميشه قرارداد بين ما !
راستش من تو يه فروم ديگه اين كارو كردم با اينكه تو اون فروم زياد هم فعال نبودم ولي چندنفر ازم دومين گرفتن و الان هم دارن رو دومين و سايتشون كار ميكنن. منظورم اينه كه با اينكه منو نشناختن با شرايطم كنار اومدن حالا كه ديگه اينجا تقريبا بچه ها منو ميشناسن فك كنم بتونيد بهم اعتماد كنيد.

همونطور كه گفتم در آينده دومينهاي خيلي تاپي معرفي ميكنم كه اونا رو اجاره ميدم و قرارداد هم مينويسيم.منتظر تاپيكهاي بعدي باشيد
;)

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
همينطوره! من دومينها رو به كسي انتقال نميدم همونجوري كه ميگي فقط دي ان اس هاشو تغيير ميدم .
ولي راستشو بخواي اصلا هدفم اين نيست كه رنك دومينها بره بالا :) شايد باور كردن حرفم سخت باشه.
درباره ي اينكه مفتي به كسي دومين بدم شايد اين كارو در آينده بكنم. چون تو يه فروم خارجي ديدم اين كارو كردن خوشم اومد.

چطوری خوشمل من ؟ :) :دی

اگر واقعا قصدت کمک کردن باشه میتونی دامین رو 1 ماه یا نهایتا 2 ماه تو پنل خودت نگه داری بعد ببینی اگه واقعا طرف روش خوب کار کرده و قصدش فعالیت هست بهش بده ; حداقل با قیمت ثبت میتونی بهش بدی که دلت نسوزه :دی

اگر هم غیر از این باشه که تمام سود و منفعتش برای شماست :دی

اومد و اصلا با طرف حال نکردی، وسط کار یارو dns رو برداشتی اون وقت چی ؟ :p

پ.ن : امیر منم دامین خوب دارم ولی وقت کار کردن ندارم ، میشه اینجا معرفی کرد دیگه ؟ :لــول:

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
چطوری خوشمل من ؟ :دی

اگر واقعا قصدت کمک کردن باشه میتونی دامین رو 1 ماه یا نهایتا 2 ماه تو پنل خودت نگه داری بعد ببینی اگه واقعا طرف روش خوب کار کرده و قصدش فعالیت هست بهش بده ; حداقل با قیمت ثبت میتونی بهش بدی که دلت نسوزه :دی

اگر هم غیر از این باشه که تمام سود و منفعتش برای شماست :دی

اومد و اصلا با طرف حال نکردی، وسط کار یارو dns رو برداشتی اون وقت چی ؟ :p

پ.ن : امیر منم دامین خوب دارم ولی وقت کار کردن ندارم ، میشه اینجا معرفی کرد دیگه ؟ :لــول:

اونوجوري هم ميتونم بكنم ولي دومينو به نرخ خامش ميفروشم .
مثلا اگه فلان دومين قيمت خامش 50 تومن باشه و شما روش يه سايت بزني و بخواي دومينو بخري بايد 50 بدي :rolleyes:
درباره ي پ.ن هم بعله ميتوني ;)

فکر کردم مجاینه که حالا دیدم نیست:D

يه جورايي مجانيه ديگه :)

سلام.
من دومین برای فروشگاه لازم دارم.
اگه ممکنه پ.خ کنید.
با تشکر

براتون ميفرستم.

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
كار جالبي هست فقط اگر طرف اومد سايت زد و خوب هم گرفت اونوقت تكليف مالكيت معنوي و مادي دامنه و اون كاربر چي ميشه

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
به نظر من کار خوبی هست , منتها باید یک قیمت پایه ای برای هر دامنه ای که واگذار میشه در نظر گرفت که در صورت اینکه پیشرفت کرد و ارزشمند شد مالکیت دامنه از شخصی که کلی واسش زحمت کشیده خارج نشه ! اینطوری به نظر من بهتر نتیجه میده . :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
كار جالبي هست فقط اگر طرف اومد سايت زد و خوب هم گرفت اونوقت تكليف مالكيت معنوي و مادي دامنه و اون كاربر چي ميشه

راستش همين الان يكي از دوستان يكي از دومينهاي شاپ رو گرفت.من از ايشون پرسيدم آيا بعدا قصد خريد اين دومين رو دارن مثلا اگه پا گرفت؟ ايشون فرمودن نه !
به هر حال اگه كسي به اين موردي كه شما ميفرماييد بربخوره من با كمك صاحبان فن قيمت دومين خام رو استخراج ميكنم و از ايشون فقط پول دومينو ميگيرم.

به نظر من کار خوبی هست , منتها باید یک قیمت پایه ای برای هر دامنه ای که واگذار میشه در نظر گرفت که در صورت اینکه پیشرفت کرد و ارزشمند شد مالکیت دامنه از شخصی که کلی واسش زحمت کشیده خارج نشه ! اینطوری به نظر من بهتر نتیجه میده . :)

دقيقا همين كار تو ذهنمه.
ممنون بابت توجهت.

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز میشه دامین هایس شاپ و ثبت دامین رو برام بفرستی ببینم به دردم میخوره؟

بالا