hosseinsees
Registered User
- نوشتهها
- 2,496
- لایکها
- 798
دوستان من قبلا یه تاپیک برای فروش زده بودم ولی پشیمون شدم راستش دلم نیومد بفروشم سایتو ولی خوب وقت نمیکنم برسم بهش حیفم میاد بمونه آمارشو از دست بده و تصمیم گرفتم ایندفعه دیگه واقعا بفروشمش.
خوب مشخصات رو زیر مینویسم قیمت پیشنهادیتون رو بگید .
آدرس : عکس جالب روز ، مطالب جالب روز
هاست : 1 گیگ با 100 گیگ ترافیک از میهن وب هاست
دامنه : تا 8-9 ماه دیگه اعتبار داره .
آمار به روایت گوگل آنالتیک : دوستان به این موارد دقت کنید : Bounce Rate و Avg. Time on Site تو کمتر سایتی اینطوره . حالا بگذریم
رنک گوگل : رنک 3
رنک الکسا : الان 683,173 جهانی
تعداد مطالب : 248 عدد
. قالب سایت از یک سایت خارجی دانلود کردم ولی 180 درجه تغییر داده شده و کپی رایت و . . . حذف شده و سایدبار اضافه شده بهش و تم رنگی هم تغییر داده شده طوری که لنگه اش رو فکر نکنم دیده باشید . البته یه 2 تا تم دیگه هم روش هست که یکیشو خودم طراحی کردم و یکیشم تم آراس هست که کامل استایلش تغییر داده شده .
کل سایت یه جا فروخته میشه (دیتا بیس یا دامنه و . . . به تنهایی نه)
سایت کاملا valid شده هست و هیچ اروری در w3 نداره .( با تشکر از mihan-v )
یک سایت تبادل لینک هم داره که از همین طریق 71 عدد بک لینک کسب کرده سایت (طبق آمار الکسا) که روی همین فروخته میشه .
دلیل فروش : هم سرکار رفتن و مشغله کاری هم دارم میخونم برای کنکور و هم اینکه میخوام کمی از محیط وب دور شم . و هم اینکه از چند روز دیگه میرم مسافرت و تا 20 روزی دیگه نیستم برسم بهش . چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه بگم .
قیمت پایه : 150 هزار تومان
با تشکر از همه شما.
خوب مشخصات رو زیر مینویسم قیمت پیشنهادیتون رو بگید .
آدرس : عکس جالب روز ، مطالب جالب روز
هاست : 1 گیگ با 100 گیگ ترافیک از میهن وب هاست
دامنه : تا 8-9 ماه دیگه اعتبار داره .
آمار به روایت گوگل آنالتیک : دوستان به این موارد دقت کنید : Bounce Rate و Avg. Time on Site تو کمتر سایتی اینطوره . حالا بگذریم
رنک گوگل : رنک 3
رنک الکسا : الان 683,173 جهانی
تعداد مطالب : 248 عدد
. قالب سایت از یک سایت خارجی دانلود کردم ولی 180 درجه تغییر داده شده و کپی رایت و . . . حذف شده و سایدبار اضافه شده بهش و تم رنگی هم تغییر داده شده طوری که لنگه اش رو فکر نکنم دیده باشید . البته یه 2 تا تم دیگه هم روش هست که یکیشو خودم طراحی کردم و یکیشم تم آراس هست که کامل استایلش تغییر داده شده .
کل سایت یه جا فروخته میشه (دیتا بیس یا دامنه و . . . به تنهایی نه)
سایت کاملا valid شده هست و هیچ اروری در w3 نداره .( با تشکر از mihan-v )
یک سایت تبادل لینک هم داره که از همین طریق 71 عدد بک لینک کسب کرده سایت (طبق آمار الکسا) که روی همین فروخته میشه .
دلیل فروش : هم سرکار رفتن و مشغله کاری هم دارم میخونم برای کنکور و هم اینکه میخوام کمی از محیط وب دور شم . و هم اینکه از چند روز دیگه میرم مسافرت و تا 20 روزی دیگه نیستم برسم بهش . چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه بگم .
قیمت پایه : 150 هزار تومان
با تشکر از همه شما.
Last edited: