مجله هفتگي با موويبل تايپ

mojdecom

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2003
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
در مورد ساخت مجله با موويبل تايپ مشكلي كه وجود داره اينه كه بايد همه مطالب مجله جديد رو با هم پابلطش كرد تا با هم نمايش داده بشن چون داخل صفحه ايي كه ميخوايم فهرست رو قرار بديم فقط ميتونيم كاري كنيم كه آخرين مطلب هر موضوع نمايش داده بشه و اگر احيانا يكي مطلب رو زودتر پابليش كنه اون مطلب نمايش داده ميشه. البته با برنامه نويسي ميشه كاري كرد كه اين مشكل حل بشه.
حالا ميخواستم از آقا احسان بپرسم شما هم توي كاپوچينو با اين مشكل مواجه بوديد يا نه و اينكه چطوري تونستيد حلش كنيد.
ممنون ميشم جواب بديد
 

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
اگه يه توضيحي بدين منم ممنون مي شم چون اين مشكله ما هم هست
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
شرمنده من يه كم دير رسيدم.
سوالاي خوبي پرسيده بودين. من اين جواب رو دارم براي دو قسمت مينويسم. اينجا و
اينجا <a href='http://forum.persiantools.com/posting.php?mode=reply&t=1694' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/posting.php?...de=reply&t=1694</a>

من خيلي زور زدم تا دنبال يه راه حل خوب براي جمع و جور کردن اين مجله بگردم. براي همين كار يه سري ابتكار زدم. اينجا هم اضافه ميکنم که کل سيستم سايت اتوماتيک است و هيچ صفحه اي دستي ساخته نميشه.
البته يه بار کل سيستم رو با چند وبلاگ درست کردم. مشکلي هم براي جستجو نيست و ميشه توي چند تا وبلاگ رو جستجو کرد. ولي بعدش چون توي جمع و جور کردن آرشيو شماره اي (هفتگي) به مشکل برخورده بودم منصرف شدم و به يه وبلاگ بسنده کردم. براي هر ستون يه Category درست کردم و در اين يه دونه وبلاگ يه سري قوانين براي خودم گذاشتم. اول اينکه به هيچ کدوم از نويسنده ها اجازه rebuild کردن ندادم. ديگه اينکه يه تمپليت براي منو ساختم كه برام خروجي جاوا ميداد و آخرين مطلب تمام category ها به صورت يه فايل menu.js نتيجه ميشد. البته به خاطر يه سري محدوديتها هم مجبور شدم براي منوي صفحه اول همچنين عکس هر شماره هم از دو تا فايل جاوا که مووبل تايپ برام ميساخت استفاده کنم.
بعدش هم اين اسکريپت رو داخل صفحه هاي لازم گذاشتم. اينجوري يه بار در هفته منو ساخته خواهد شد. ديگه اينکه به هيچ کدوم از index templates اجازه اتوماتيک rebuild شدن رو ندادم.
يه سري ابتکار ساده هم براي تعريف عکس مخصوص هر category زدم (البته براي اين مورد يه دونه plugin هم هست ولي بدون اون هم کار آدم راه ميوفته)
براي update کردن هر هفته ابتدا منو ها رو rebuild ميکنم. بعدش هر مطلب جديد رو يه بار save ميکنم. اينجوري خودش rebuild هم ميشه. بعد هم ايندکس صفحه اول و والسلام.

البته يه سري کارها هم ميخواستم بکنم و روش خيلي مطالعه کردم ولي نتيجه نگرفتم. اونم اينکه مطالب روزي يه دونه تيتر بشن يا عکسهاي مختلف داشته باشن و از اين جينگولک بازيها ديگه!

بهترين و تنها منبع راهنمايي من هم در طول اين مدت اين صفحه بود:
<a href='http://www.emptypages.org/more/tags.html' target='_blank'>http://www.emptypages.org/more/tags.html</a>

نميدونم چيزي از اين توضيحات سر در آوردين يا نه! :shock: کسي سوالي داشت دقيقتر بپرسه كه بهتر بتونم توضيح بدم. توي اين مدت بهتر بود منم از بقيه كمك ميگرفتم ولي كار اين بچه ها اينقدر عجله شد و از اونور بايد طراحيش هم عوض ميكردم واسه همين فرصت نشد از اساتيدي مثل نويد يا آلفا و ... كمك بگيرم. ;)
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
ممنون از پاسخ،
سوال دقیق تری که می خواستم بکنم اینه که:
1 - چطوری می شه کاری کرد که جستجو داخل چند وبلاگ انجام بشه؟
2 - چکار می شه کرد که جستجو بتونه درون محتويات صفحات استاتيک رو هم جستجو کنه؟ منظورم صفحاتی هست که به صورت استاتيک درست می شند و از طریق publish انجام نگرفته اند؟
تشکر
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون از پاسخ،
سوال دقیق تری که می خواستم بکنم اینه که:
1 - چطوری می شه کاری کرد که جستجو داخل چند وبلاگ انجام بشه؟
2 - چکار می شه کرد که جستجو بتونه درون محتويات صفحات استاتيک رو هم جستجو کنه؟ منظورم صفحاتی هست که به صورت استاتيک درست می شند و از طریق publish انجام نگرفته اند؟
تشکر
در مورد سوال اول به اين قسمت توي تمپليت دقت كن:
[code:1]&#60;input type=&#34;hidden&#34; name=&#34;IncludeBlogs&#34; value=&#34;&#60;$MTBlogID$&#62;&#34; /&#62;[/code:1]
در مورد سوال دوم چون جستجوي مووبل تايپ از طريق جستجو در ديتابيس عمل ميكنه چنين چيزي ممكن نيست. ;)
 

badjens

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
1 - چطوری می شه کاری کرد که جستجو داخل چند وبلاگ انجام بشه؟
علاوه بر نوشته احسان٬ اين كارو توي فايل mt.cfg هم باید رعايت کنی . یک قسمتی داره که id بلاگهاي IncludeBlogs و excludeblogs رو مي خواد كه با عدد تعريف مي شن توضيح هم همون جا داده كه كاره هر كدوم چيه؟!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممنون بدجنس جان :)
 

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
کلا برای یادگیری موویبل تایپ از صفر صفر باید از کجا شروع کنیم ؟ اگه بگید که مرحله به مرحله چی ها رو باید یاد بگیریم ممنون می شم
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
به نظر من ابتدا بايد بدونيد مووبل تايپ چيه و چه امكاناتي داره؟ سپس براي آشنايي با تگهاي آن مي توني به لينك زير سر بزني: <a href='http://www.emptypages.org/more/tags.html' target='_blank'>http://www.emptypages.org/more/tags.html</a>
در رابطه با مووبل تايپ مقالات زيادي نوشته و ترجمه شده كه اگر اين بخش رو به دقت بخوني متوجه ميشوي.
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1101' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1101</a>
<a href='http://forum.persiantools.com/kb.php' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/kb.php</a>

موفق باشيد.
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من دو تا وبلاگ درست کردم و برای هر کدوم می خوام يک تمپلت جستجو درست کنم اما می خواستم بدونم از کجا می تونم شماره وبلاگ رو بدونم و توی IncludeBlogs تعريفش کنم؟ لطفاً می تونيد توضيح قدم به قدم بدهيد؟
ممنون
1 - چطوری می شه کاری کرد که جستجو داخل چند وبلاگ انجام بشه؟
علاوه بر نوشته احسان٬ اين كارو توي فايل mt.cfg هم باید رعايت کنی . یک قسمتی داره که id بلاگهاي IncludeBlogs و excludeblogs رو مي خواد كه با عدد تعريف مي شن توضيح هم همون جا داده كه كاره هر كدوم چيه؟!
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
بعد از کمی جستجو خودم موفق به حل اين مشکل شدم که اون رو برای ديگرون هم توضيح می دم.
برای درست کردن تمپلت های اضافی جستجو بايد به روش زير عمل کرد:
1- تمپلت جستجوی مورد نظر خود را درست کرده و با نام وبلاگی که در نظر داريم آن را بهش اختصاص دهيم در شاخه search_templates از طريق اف تی پی قرار می دهيم.
×نکته مهم: نام تمپلت بايد دقيقاً نام وبلاگمان باشد.
2- فايل mt.cfg را با اديتور تست باز کرده و قسمت:
[code:1]# AltTemplate work work.tmpl

# AltTemplate play play.tmpl[/code:1]
را ادیت می کنيم. اولاً که علامت # را حذف می کنيم و بعد به جای work يا play اسم وبلاگ يا وبلاگهايمان را می نويسيم. فايل را ذخيره و مجدداً آپلود می کنيم.
3- در تمپلت اصلی نيز بايد سطر زير را اضافه کنيم:
[code:1]&#60;input type=&#34;hidden&#34; name=&#34;Template&#34; value=&#34;work&#34; /&#62;[/code:1]
طبيعتا در اينجا هم کلمه work را بايد تغيير دهيم.
واسلام
[/code]
 
بالا