• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجوز شغل طراح سایت چیست؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
با سلام، من چند سالی هست که سایت طراحی میکنم و جدیدا میخوام برای سایتم درگاه آنلاین بگیرم. و اقدام کردم برای بانک ملت، رفتم اونجا و بهم گفتن مدارک شغلی و مجوز کارت رو بیار + اجاره نامه محل فعالیت.
خب محل فعالیت من توی خونست! فعلا هنوز دفتر نگرفتم. و اینکه چه مدرکی میخواد؟ مجوز کار از کجا و چی میخواد؟ بهم گفت از صنفتون بگیر، مگه طراحی سایت صنف داره؟ (اون کارمنده هم نمیدونست) خلاصه الان من باید چیکار کنم؟ کارم طراحی سایته چه مجوزی و از کجا میتونم بگیرم؟
دوستانی که درگاه گرفتن برای سایتشون یا دوستانی که کارشون طراحی سایته لطفا راهنمایی کنن. ممنون.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
با سلام، من چند سالی هست که سایت طراحی میکنم و جدیدا میخوام برای سایتم درگاه آنلاین بگیرم. و اقدام کردم برای بانک ملت، رفتم اونجا و بهم گفتن مدارک شغلی و مجوز کارت رو بیار + اجاره نامه محل فعالیت.
خب محل فعالیت من توی خونست! فعلا هنوز دفتر نگرفتم. و اینکه چه مدرکی میخواد؟ مجوز کار از کجا و چی میخواد؟ بهم گفت از صنفتون بگیر، مگه طراحی سایت صنف داره؟ (اون کارمنده هم نمیدونست) خلاصه الان من باید چیکار کنم؟ کارم طراحی سایته چه مجوزی و از کجا میتونم بگیرم؟
دوستانی که درگاه گرفتن برای سایتشون یا دوستانی که کارشون طراحی سایته لطفا راهنمایی کنن. ممنون.

همه زمنیه های مربوط به کامپیوتر و غیره میره زیر نظر صنف الکترونیک . بعد اونجا دسته بندی میشه. البته چندسالی هست که بخش کامپیوتر یه صنف جدا زده ولی برای گرفتن مجوز اون بازم اول باید بری صنف الکترونیک.

تو شهر من که اینظوری هست حالا نمیدونم شهر شما هم همینطور هست یا فرق داره. برای اجاره نامه محل کار خوب سند منزل مسکونی رو ببر.

ضمنا اصلا نیازی نیست شما بری بانگ درگاه بگیری , از سایتهای درگاه واسط خدمات بگیر. یه درصدی اونها برداشت میکنند که میتونی بگی اون درصد هم از مشتری کسر بشه

morteza369

Registered User
لایک‌ها
44
enamad.ir
از این سایت باید نماد اعتماد الکترونیکی بگیرید.این مجوز شغلی شما میشه.یا حتی میتونید پروانه کسب بگیرید.
بانکها به دو صورت درگاه میدن: حقیقی و حقوقی
حقیقی که از اسمش پیداست، اگر مجوز داشت که حقیقی نامگذاریش نمی کردند.
شخص حتما باید نماد اعتماد داشته باشه و سفته ای به مبلغ 2 میلیون تومان (معمولا) برای ضمانت بگذاره.درگاه رو بانک ها نمیدن، بلکه شرکت های زیر مجموعه بانک ها میدن.مثل:
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
به پرداخت ملت
داده ورزی سداد
پرداخت امن پاسارگاد
و ...
پس شما باید با اینها قرارداد ببندید.که معمولا شرایط تو سایتهاشون هست.

ra3ou1

Registered User
لایک‌ها
48

سلام

درگاه به افراد حقیقی و حقوقی ارائه می شود

افراد حقوقی که شرکت می باشد و بحثی نیست

اما افراد حقیقی به طور مثال مغازه دار و ... اطلاق می شود

البته طبق قانون جدید تمامی پرداختها به سامانه شاپرک باید انتقال داده شود

و دربافت نماد تجارت الکترونیک الزامی می باشد.

شما می توانید از درگاه های واسط بهرهمند باشید. اتفاقا درگاه مستقیم هم ارائه میدهند

دو تا از بهترین ها رو اگه بخوام پیشنهاد بدم

payline.ir
zarinpal.ir

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
همه زمنیه های مربوط به کامپیوتر و غیره میره زیر نظر صنف الکترونیک . بعد اونجا دسته بندی میشه. البته چندسالی هست که بخش کامپیوتر یه صنف جدا زده ولی برای گرفتن مجوز اون بازم اول باید بری صنف الکترونیک.

تو شهر من که اینظوری هست حالا نمیدونم شهر شما هم همینطور هست یا فرق داره. برای اجاره نامه محل کار خوب سند منزل مسکونی رو ببر.

ضمنا اصلا نیازی نیست شما بری بانگ درگاه بگیری , از سایتهای درگاه واسط خدمات بگیر. یه درصدی اونها برداشت میکنند که میتونی بگی اون درصد هم از مشتری کسر بشه
نمیخوام قضیه کارمزدی بشه. خیلی از دوستان میگن میشه براحتی از بانک گرفت، خب ما هم از بانک میگیریم.

enamad.ir
از این سایت باید نماد اعتماد الکترونیکی بگیرید.این مجوز شغلی شما میشه.یا حتی میتونید پروانه کسب بگیرید.
بانکها به دو صورت درگاه میدن: حقیقی و حقوقی
حقیقی که از اسمش پیداست، اگر مجوز داشت که حقیقی نامگذاریش نمی کردند.
شخص حتما باید نماد اعتماد داشته باشه و سفته ای به مبلغ 2 میلیون تومان (معمولا) برای ضمانت بگذاره.درگاه رو بانک ها نمیدن، بلکه شرکت های زیر مجموعه بانک ها میدن.مثل:
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان
به پرداخت ملت
داده ورزی سداد
پرداخت امن پاسارگاد
و ...
پس شما باید با اینها قرارداد ببندید.که معمولا شرایط تو سایتهاشون هست.
بعضی از دوستان که درگاه گرفتند توی همین انجمن گفتن هیچی نمیخواد فقط مشخصات و کپی سند یا اجاره نامه محل فعالیت میخواد. توی فرم بانک ملت هم نوشته شده نماد الکترونیک دارد یا ندارد. خب اگه ندارد مورد قبول نبود از بیخ و بن این گزینه رو نمیذاشتن دیگه!
من از طریق بانک ملت درخواست دادم و انتهای فرم نوشته بود برای تایید باید برید به شعبه بانک و بعد درگاه رو بهتون میدن، این وسط اسم شرکت وسطه نبود. نه توی فرم ها نه بانک چیزی گفت. البته میدونم پاسارگاد و پارسیان شرکت زیرمجموعه داره ولی فکر میکنم بانک ملت خودش میده.

سلام

درگاه به افراد حقیقی و حقوقی ارائه می شود

افراد حقوقی که شرکت می باشد و بحثی نیست

اما افراد حقیقی به طور مثال مغازه دار و ... اطلاق می شود

البته طبق قانون جدید تمامی پرداختها به سامانه شاپرک باید انتقال داده شود

و دربافت نماد تجارت الکترونیک الزامی می باشد.

شما می توانید از درگاه های واسط بهرهمند باشید. اتفاقا درگاه مستقیم هم ارائه میدهند

دو تا از بهترین ها رو اگه بخوام پیشنهاد بدم

payline.ir
zarinpal.ir

درگاه های واسطه درگاه مستقیم میدن؟ چطوری؟ اولین باره میشنوم!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
درگاه های واسطه درگاه مستقیم میدن؟ چطوری؟ اولین باره میشنوم!

منظور از مستقیم , درگاه مستقیم بانک نیست. مستقیم به این منظور هست که تمامی مراحل پرداخت در سایت شما انجام میشه و دیگه به سایت شرکت واسط نمیره.

غیر مستقیم هم از سایت شما خارج میشه و برای پرداخت به سایت شرکت واسط میره

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان برای داشتن درگاه باید اول نماد گرفته بشه یا نه ؟؟؟

نه همشهری نمیخاد حتما نماد داشته باشی اما داشتنش باعث میشه مشتری بیشتر اعتماد کنه و راحتتر خرید کنه .

شما میتونی از پارس پال استفاده کنی بدون هیچ دردسر خاصی

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز برای گرفتن درگاه از بانک ملت، نیازی نیست بری بانک ملت
باید بری سایت شرکت به پرداخت behpardakht.com
مراحل گرفتنش رو طی کنی
به شماره تلفن هاشون هم زنگ بزنی خوب راهنمایی می کنن.
من حدود یک ساله درگاه گرفتم از به پرداخت بانک ملت و بعدش هم enamad گرفتم
سوالی بود در خدمتم
زمانی که من گرفتم enamad هنوز ابتدای کار بود و اجباری نبود، الان هم اجباری نیست می تونی درگاه بگیری، enamad وقتی بهت نماد میده که فرایند خریدت کامل باشه یعنی باید اول درگاهت رو اوکی کنی، بعد enamad

بالا