• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجوز شغل طراح سایت

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
با سلام، من چند سالی هست که سایت طراحی میکنم و جدیدا میخوام برای سایتم درگاه آنلاین بگیرم. و اقدام کردم برای بانک ملت، رفتم اونجا و بهم گفتن مدارک شغلی و مجوز کارت رو بیار + اجاره نامه محل فعالیت.
خب محل فعالیت من توی خونست! هنوز دفتر نگرفتم. و اینکه چه مدرکی میخواد؟ مجوز کار از کجا و چی میخواد؟ بهم گفت از صنفتون بگیر، مگه طراحی سایت صنف داره؟ (اون کارمنده هم نمیدونست) خلاصه الان من باید چیکار کنم؟ کارم طراحی سایته چه مجوزی و از کجا میتونم بگیرم؟
دوستانی که درگاه گرفتن برای سایتشون یا دوستانی که کارشون طراحی سایته لطفا راهنمایی کنن. ممنون.

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
کدوم شعبه بوده که اینارو میخواسته!! والا من از همه بانکها تاحالا درگاه گرفتم از جمله همین ملت فقط باید تو شعبه افتتاح حسابت بری و مدارک شخصی به اضافه آدرس و مشخصات سایت و سرور بهمراه یه درخواست تحویل بدی!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
من بصورت اینترنتی درخواست رو دادم بعدش نوشت برو شعبه. منم رفتم شعبه مربوطه (جایی که حساب باز کردم) و بهم گفت یه مجوزی چیزی میخواد، البته زیاد سیریش نشدم و اومدم ببینم آیا مجوزی چیزی داره یا نه.
من از بانک ملت درخواست دادم.

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
پس همینطوری بهم میدن؟

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
بگو میخوام سایت تبلیغاتی بزنم و مجوز کانون تبلیغاتی ببر
خواستی دارم

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
دوست عزیز متاسفانه متاسفانه تقریبا هیچ کدوم از این کارمندای بانک ها سواد ارایه درگاه و استفاده و راه انداختن مشتری رو ندارن,مونده به شانست که مسئول ـــش یه کم حالیش باشه,قائدتن باید با کارت ملی و شناسنامه و سند و قولنامه بهتون بدن

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
بگو میخوام سایت تبلیغاتی بزنم و مجوز کانون تبلیغاتی ببر
خواستی دارم
خب مجوز کانون تبلیغات از کجا بگیرم؟ به دردسرش میارزه؟

عزیز از درگاه واسط پی لاین استفاده کن دردسرش کمتره و من حدودا یک ساله کل مشتری هامو با پی لاین راه میندازم و هیچ مشکلی هم نبوده
آره این واسطه ها یکی میگه خوبه یکی میگه بده. کارمزد داره؟ آخه بانک کارمزد نداره. همچنین اسکریپت بانک ملت رو بعد از کلی زحمت درست کردم!

دوست عزیز متاسفانه متاسفانه تقریبا هیچ کدوم از این کارمندای بانک ها سواد ارایه درگاه و استفاده و راه انداختن مشتری رو ندارن,مونده به شانست که مسئول ـــش یه کم حالیش باشه,قائدتن باید با کارت ملی و شناسنامه و سند و قولنامه بهتون بدن
اینکه کارمند شانسی خوب در بیاد خیلی موثره! من با رئیس بانک پارسیان محلمون صحبت کردم حدود 3 سال پیش که اولین بار درگاه های بانکی آنلاین میدادن، یارو رئیس بانکه گفتش چی داری میگی؟ اصلا همچین چیزی که داری میگی وجود خارجی نداره! مگه میشه اینترنتی خرید کرد!!! بانک ما اصلا همچین چیزی نداره! منم دیگه موندم چی بگم بهش!

پس برم بگم مجوز خاصی احتیاج نداره، اوکی شنبه میرم ببینم چی میشه. ممنون از شما که جواب دادین :)

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
کارمزد که دارن اما درصد خیلی کمی هست و همچنین میشه تنظیم کرد که از مشتری بگیره یا فروشنده
منم مثل شما طراح هستم و از درگاه راضی هستم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
برای مجوز میتونید از اینماد اقدام کنید نماد بگیری برای سایتت به عنوان مجوز ازت قبولش میکنن

راهنمایی خواستی در این مورد پ.خ بده

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
برای مجوز میتونید از اینماد اقدام کنید نماد بگیری برای سایتت به عنوان مجوز ازت قبولش میکنن
راهنمایی خواستی در این مورد پ.خ بده
از ای نماد اقدام کردم ولی پایان خدمت + سند یا اجاره نامه به نام خودم میخواد. حالا این دو تارو از کجا بیارم بدم؟! (پایان خدمت داشتم که تو این مملکت ویلون نبودم یک ثانیه هم نمیموندم :) )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دوست عزیز به جای پایان خدمت میتونید گواهی اشتغال به تحصیل هم بفرستین
من خودم درسم رو تموم کردم و حین خدمت بودم که میخواستم برای یکی از سایتهام نماد بگیرم باهاشون تماس گرفتم و گفتن مشکلی نیست گواهی اشتغال به خدمت بفرست ( خدمته دیگه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره :D (

سند هم میتونه به نام پدر ، مادر و یا همسر باشه و یا یه اجاره نامه رسمی که تو بخش کسب و کارش باید شناسنامه پدر و مادرس و یا همسرت رو هم بفرستی

اینم توجه داشته باش که وقتی اینا رو فرستادی تو اخرین مرحله باید کپی برابر اصل شون رو به همراه تعهد محضری براشون بفرستی

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید گواهی اشتغال به خدمت چیه دیگه؟ چطوری میشه گرفت؟
بعدشم سن شما چقدره؟
میشه یکم با جزئیات توضیح بدی من چطوری میتونم ای نماد بگیرم؟

بالا