آژانس هواپیمایی
pop up

مجوز ورود برای ورود به دایرکتوری

شروع موضوع توسط TehranNet ‏28 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    اسکریپتی هست که برای ورود به یک دایرکتوری یوزر پسورد بخواد و بشه کاربران رو مدیریت کرد و بشه بالای 30-40 تا یوزر پسورد رو به برنامه معرفی کرد؟؟



    ممنون از دوستان
     
  2. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    سلام
    اگر از cpanel استفاده می کنید خود cpanel یک قسمت دارد که دقیقا همین کار را انجام می دهد. فکر کنم قسمت password protect folder باشه.
     
  3. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    ممنون اونو تست کردم ولی اون به صورت html یا php یوزر پسورد رو نمیخواد
    من میخوام طوری باشه که به صورت html یا php کادری برای یوزر پسورد داشته باشه
     
  4. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,938
    تشکر شده:
    59
    این جوری خیلی سخت می شه. شما باید یک اسکریپت بنویسی که محتوای دایرکتوری و فایل ها رو نشون بده و یک اسکریپت لوگین هم باید براش بنویسید.
    اسکریپت لوگین که قبلا خیلی بحث شده ولی در رابطه با اسکریپت دایرکتوری می تونید از سیستم های آماده ی file manager استفاده کنید و یا خودتون بنویسید. اگر می خواهید خودتون بنویسید باید از توابع file استفاده کنید.
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    با php راحت میشه. میشه محتوا رو خوند یوزرم رجیستر کرد تو db هر کسی یوزرش تایید بشه بتونه محتوا رو ببینه من یه نمونه برا خوندن تصویر کار کردم.اسکریپت خوندن محتوای تصویری یک فلدر رو میزارم الان اصلا وقت ندارم وگرنه یه نمونه میساختم برات.با cpanel هم فلدرت رو noindex کن تا محتویاتش در بروزر نشون داده نشه.

    PHP:
      <?php 
    function GetPh(){
    $dir="../image/";
    $dh=opendir($dir)or die("Can't open");
    while(!((
    $file=readdir($dh))==false)){
    // if (is_dir("$dir/$file"))
     //print " ";
    if( (strstr($file,".jpg"))||(strstr($file,".GIF"))||(strstr($file,".gif"))||(strstr($file,".JPG")))  if(($file!=".")&&($file!="..")){
     print 
    "<table width=100% border=0 dir=ltr>
      <tr>
        <td class=table_clm><img src=
    $file /></td>
        <td class=table_clm>آدرس:<input name=textfield type=text class=button size=60 value=../Photo_c/
    $file></td>
      </tr>
    </table>
        "
    ;}

    }
    closedir($dh); }
    ?>
     
  6. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسی
    روش کار کنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه
    نمیخوام اسکریپت شخصی باشه همینکه برای ورود به اون دایرکتوری یوزر پس بخواد کافیه
    یدونه پیدا کردم ببینم همون کاری که من میخوام انجام میده یانه
     
  7. boxilink
  8. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    ببینم یعنی یه اسکریپت میخوای که یوزر پس بدی بعد بتونن فایل دانلود کنن ؟
    یعنی لاگین بشن بعد بتونن لینک فایل هارو ببینین و بتونن دانلود کنن؟
    اگه برا این میخوای اسکریپت هست براش , اسمش هم download protect است !!
     
  9. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    نه برای دانلود نمیخوام
    میخوام کلاً هر کسی که یوزر پس داشته باشه بتونه مطالب سایت رو ببینه
    صفحات سایت هم به صورت html طراحی شده
    یعن میخوام مثل خود password protect سی پنل کار کنه ولی به صورت PHP یا html باشه و بشه یوزرها رو مدیریت کرد
     
  10. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب تقریبا همه cms ها اینکار رو میکنن !!
    یه گروه کاربری میسازی , یه اسم هم میتونی براش بسازی, بعد موقع ارسال مطلب میگی فقط فلان گروه اجازه داشته باشن این مطلب رو ببینن ,
    بعد هر موقع کسی بخواد مطلب رو ببینه , باید اول لاگین کنه بعد مطالب براش نمایش داده میشن !!
    سیستم هایی مثل :
    joomla
    phpnuke
    phpfusion
    WordPress
    MT
    ...
     
  11. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,446
    تشکر شده:
    540
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    دستت دردنکنه میشه
    ولی من منظورم این بود که محتویات رو میخوام با HTML طراحی کنم

    روی PHP-nuke کار میکنم ببینم چی میشه