آژانس هواپیماییexchanging

مخابرات ترکونده!!!

شروع موضوع توسط meli ‏9 دسامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    چند روزه که وقتی به اینت وصل میشم send , receive ندارم!
    کسی نمی دونه به خاطره چیه؟مخابرات خرابه یا مودمه من!
    اما آخه با یه خطه دیگه امتحان کردم مشکلی نداشتم!:wacko: :(
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اینترتت! چیه؟
     
  3. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    خوب بگو وصل نميشده ديگه!!
    با يك كارت ديگه يا سيستم ديگه امتحان كردي؟
     
  4. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    منظورم اینه که توی connection statuse اون پایین send , receive ام 0 درصد نشون می ده و صفحه اینترنت باز نمی کنه!
     
  5. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    آره با کارتای دیگه هم امتحان کردم!وصل میشه بابا صفحه اینت باز نمی کنه!
     
  6. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    منم بعضی وقتا یه همچین مشکلی پیدا میکنم.... [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. TesTeR

    TesTeR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    ملی عزیز این یه ویروس خیلی ناز.....آخر ویروس خدا وکیلی....
    برای این که مطمین شی از یه ویندوز دیگه وصل شو...
    اگه اشکالی پیش نیومد یعنی ویروسی هستی...
    که باید یه سیستم ریستور ساده بر گردونی...
    خوش باشی....
     
  9. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    نه یکی که وارد بود به من گفت که مال پهنای باند یا یه همچین چیز ISP بیده! مال اینه که زیادی از خودشون کارت در وکردن! [​IMG]
     
  10. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    عجب احتمال هایی میدید بچه ها!
    اگه دقت کرده باشین این چند وقته اوضاع تعطیلی زیاده همه هم یاد اینترنت کردن!
    دلیلش اینه!
    سرور ها هم که زپرتی هستن
     
  11. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    همش زیر سر این مخابرات خائن لعنتیه .....

    منم بعضی وقت ها برام پیش اومده .....
     
  12. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    همینه دیگه منم همینو گفتم![​IMG]
    اگه ISP به اندازه استاندارد و توانش کارت دست مردم بده که اینطوری نمیشه!
    راستی قضیه این هولوگرام دار کردن کارتا چیه؟
     
  13. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    هولوگرام هم به نظر نمیاد عملی بشه چون هر آی اس پی که محبوب میشه بعد از یه مدتی خراب میشه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    ای بابا ... چرا حرف بیخود میزنید ... مگه اینم مثل خطوط مبایله ..... هر چقدر هم که کارت بده .. وقتی که خط تلفن نداشته باشه .. که کاری نمیتونه بکنه ...

    من یه اینترنت از یه isp خصوصی دارم ...... یعنی فقط چند نفر کاربر داره ... و چند تا خط تلفن محدود .... بعضی وقتا اینطوری قات میزنه ... همشم زیر سر این مخابرات لعنتیه ....:hmm:
     
  16. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    پرفسر جان ما نمیگیم همه میگن... [​IMG]
     
  17. Benyaminj

    Benyaminj کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    4,195
    تشکر شده:
    1,245
    محل سکونت:
    Tehran
    با توجه با اين که میگی با کارت ديگيی وصل میشم اين مشکلو ندارم..مطمئناً
    از ISPشرکته...و يا ايين که کسی ديگيی با کارتت اونلاين
     
  18. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    افشین جان مودب باش بعدش هم برو سوال کن یکم
     
  19. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    به دل نگیر! از من که خشن تر نیستی که! [​IMG] [​IMG]
     
  20. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    نه با کارتای دیگه هم همین وضعیت رو داره!
    منظورم با یه خطه تلفنه دیگه بود!
    اما بچه ها یه چیزه جالب!
    من هر وقت با کارتای سپنتا وصل میشم ویروس می گیرم!
    جالبه نه؟!:p
     
  21. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    جون......:eek: :blink:
    مگه من بی ادبی کردم ....:eek: :blink:
    اصلا من کی باشم که بخوام بی ادبی کنم...:eek: :blink:
    سوء تفاهم شده آقا.....:blink: :eek:


    حالا به کی بی ادبی کردم من ؟؟؟!!!:eek: :blink: :blink: :blink: :eek:


    :D

    من فقط تجربه ی شخصیمو گفتم ..... دلایلمم برا خودم محکمه ......

    اصلا منو سننم .......

    ;)
     
  22. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    بچه ها لطفا تاپیکو منحرف نکنین!(پیام اخلاقی این برنامه)