چطوري مي شه ا( سخت افزاري يا نرم افزاري ) كاري كرد كه تموم فعاليت هاي يه كلاينت در شبكه از ديد سرور مخفي باشه و سرور نتونه فضولي كنه ؟![]()
اين راه حلت منو مردونده !مگه میخوای چه کنی که از دید سرور مخفی باشی ؟
خوب کابل شبکه رو بکش
همونطور که دوستمون گفتن شما بايد نوع نرم افزار يا احياناً سخت افزار مانيتورينگ رو مشخص کنين چون در حالت عادی چنين چيزی وجود نداره. همچنين بگين ميخواين چه عمل خبطی انجام بدين !!!چطوري مي شه ا( سخت افزاري يا نرم افزاري ) كاري كرد كه تموم فعاليت هاي يه كلاينت در شبكه از ديد سرور مخفي باشه و سرور نتونه فضولي كنه ؟![]()
اين راه حلت منو مردونده !
بابا خوش فکر. برنامه های مانيتورينگ عدم اتصال کابلو مثل آب خوردن تشخيص ميدن مدير بخش 30 ثانيه بعد بالا سرشه. فکر کنم خودت غش کنه بهتره يه تمرينيم کردی. lol.نه عزیزم فقط برام غش کنی کافیه نمی خوام مردونده بشی
![]()
![]()
خوب داداش این کار خوبیه دیگه ایرادی داره مگه کابل شبکه رو بکشه دیگه حله
یا می خواد گیم بازی کنه یا فیلم ببینه !!!!!!!
اگه بخواد هم بلایی به سره شبکه بیاره که دیگه اینهم ترسی نداره
خوب میفهمه که دیگه به شبکه متصل نیستی . معمولا همه تو شبکه یا اینترنت میخوان فعالیتی بکنن که از دید ادمین یا هر چیزی پنهان بمونه فعالیت Local که پنهان بودن نمیخواد .نه عزیزم فقط برام غش کنی کافیه نمی خوام مردونده بشی
![]()
![]()
خوب داداش این کار خوبیه دیگه ایرادی داره مگه کابل شبکه رو بکشه دیگه حله
یا می خواد گیم بازی کنه یا فیلم ببینه !!!!!!!
اگه بخواد هم بلایی به سره شبکه بیاره که دیگه اینهم ترسی نداره
چرا گاهی local هم مخفی بودن ميخواد. مثل GameNet.خوب میفهمه که دیگه به شبکه متصل نیستی . معمولا همه تو شبکه یا اینترنت میخوان فعالیتی بکنن که از دید ادمین یا هر چیزی پنهان بمونه فعالیت Local که پنهان بودن نمیخواد .
هو هووووووووووووووو .. چه بحثي راه افتاد .. ديگه داشتم بي خيال جواب مي شدم ها . گفتيم بريم يه دوري بزنيم بعدا بر مي گرديم ..
من نمي دونم چه نرم افزار مونيتورينگي روي شبكه وصله ولي اين دوست ما ميگه مدير شركتشون ( يا همون ادمين شبكه ) فوق العاده فضوله و سيريش بازي در مياره .. حتي براي خط تلفن هم مونيتورينگ گذاشته . بعدش اين سوال رو پرسيد كه چطور مي شه كارهام ( چه لوكال چه اينترنتي ) رو از ديدش مخفي كنم . خب . منم دست به دامان اساتيد شدم .. هي هي
دوستان خواهش میکنم از انحراف تاپیک و مسائل مانند آن خودداری فرمایید . هر چه باشد این بخش یک بخش کاملا تخصصی است و مطالبی مانند شوخی و فان و ... اینجا جایی ندارد
سلام آقای شیرازی قصد شوخی نبود اگه بد شده معذرت
اگه تو شبکه اونا Net School استفاده می کنن یه راه ساده که اگه بخوان براشون میگم ، ادمین هم نمی تونه زود بفهمه و دست خود یوزره که این کار رو انجام بده
الهی من فدات بشم تورو خدا اگه راهی بلدی که بشه Net School رو دور زد به من بگو ...خواهش می کنم