• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مخفي كردن كلاينت از ديد سرور

Imans62

Registered User
لایک‌ها
0
چطوري مي شه ا( سخت افزاري يا نرم افزاري ) كاري كرد كه تموم فعاليت هاي يه كلاينت در شبكه از ديد سرور مخفي باشه و سرور نتونه فضولي كنه ؟ :cool:

comer_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به صورت پیش فرض امکان زیر نظر گرفتن کلاینتها توسط سرور وجود ندارد.
در حال حاضر سیستم مانیتورینگی که روی سرور است چیست؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
چطوري مي شه ا( سخت افزاري يا نرم افزاري ) كاري كرد كه تموم فعاليت هاي يه كلاينت در شبكه از ديد سرور مخفي باشه و سرور نتونه فضولي كنه ؟ :cool:

مگه میخوای چه کنی که از دید سرور مخفی باشی ؟
خوب کابل شبکه رو بکش

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
همونطور که دوستمون گفتن شما بايد نوع نرم افزار يا احياناً سخت افزار مانيتورينگ رو مشخص کنين چون در حالت عادی چنين چيزی وجود نداره. همچنين بگين ميخواين چه عمل خبطی انجام بدين !!!

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اين راه حلت منو مردونده !

نه عزیزم فقط برام غش کنی کافیه نمی خوام مردونده بشی

:D :D
خوب داداش این کار خوبیه دیگه ایرادی داره مگه کابل شبکه رو بکشه دیگه حله
یا می خواد گیم بازی کنه یا فیلم ببینه !!!!!!!
اگه بخواد هم بلایی به سره شبکه بیاره که دیگه اینهم ترسی نداره

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

بابا خوش فکر. برنامه های مانيتورينگ عدم اتصال کابلو مثل آب خوردن تشخيص ميدن مدير بخش 30 ثانيه بعد بالا سرشه. فکر کنم خودت غش کنه بهتره يه تمرينيم کردی. lol.
:D

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

خوب میفهمه که دیگه به شبکه متصل نیستی . معمولا همه تو شبکه یا اینترنت میخوان فعالیتی بکنن که از دید ادمین یا هر چیزی پنهان بمونه فعالیت Local که پنهان بودن نمیخواد .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب میفهمه که دیگه به شبکه متصل نیستی . معمولا همه تو شبکه یا اینترنت میخوان فعالیتی بکنن که از دید ادمین یا هر چیزی پنهان بمونه فعالیت Local که پنهان بودن نمیخواد .
چرا گاهی local هم مخفی بودن ميخواد. مثل GameNet.

Imans62

Registered User
لایک‌ها
0
هو هووووووووووووووو .. چه بحثي راه افتاد .. ديگه داشتم بي خيال جواب مي شدم ها . گفتيم بريم يه دوري بزنيم بعدا بر مي گرديم ..
من نمي دونم چه نرم افزار مونيتورينگي روي شبكه وصله ولي اين دوست ما ميگه مدير شركتشون ( يا همون ادمين شبكه ) فوق العاده فضوله و سيريش بازي در مياره .. حتي براي خط تلفن هم مونيتورينگ گذاشته . بعدش اين سوال رو پرسيد كه چطور مي شه كارهام ( چه لوكال چه اينترنتي ) رو از ديدش مخفي كنم . خب . منم دست به دامان اساتيد شدم .. هي هي

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
هو هووووووووووووووو .. چه بحثي راه افتاد .. ديگه داشتم بي خيال جواب مي شدم ها . گفتيم بريم يه دوري بزنيم بعدا بر مي گرديم ..
من نمي دونم چه نرم افزار مونيتورينگي روي شبكه وصله ولي اين دوست ما ميگه مدير شركتشون ( يا همون ادمين شبكه ) فوق العاده فضوله و سيريش بازي در مياره .. حتي براي خط تلفن هم مونيتورينگ گذاشته . بعدش اين سوال رو پرسيد كه چطور مي شه كارهام ( چه لوكال چه اينترنتي ) رو از ديدش مخفي كنم . خب . منم دست به دامان اساتيد شدم .. هي هي

بازهم می گم کشیدن کابل شبکه بهترین راه حله:p :p :p :p

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اگه اینطور که می گی ادمین سریشه حتما کنترل پنل رو بسته نه ؟
فکر با Firewall کاری کرد نه ؟

seniorsajjad

Registered User
لایک‌ها
0
شما باید اول مشخصات شبکه رو بگید. اصلا منظورتون از سرور چیه؟ سرور چه سرویسی میده؟ کامپیوتر ها تحت دامین هستن؟ شما چه یوزری هستید؟ چه دسترسی هایی دارید؟ منطور از مخفی بودن اینه که یه نرم افزار ریموت دسکتاپ برای دیدن دسکتاپ دارن و شما میخواین از دید این نرم افزار مخفی باشید؟ میدونی چقدر راه وجود داره که بتونه بفهمه چه کارهایی داری میکنی؟ دسترسی به اینترنت مستقیمه یا از طریق اون کامپیوتره؟ و به طور کلی باید تمام مشخصات شبکه رو بگی تا بشه راهنمایی کرد.
نمیشه الکی تئوری صادر کرد..........
این کار رو بکن و اون کار رو نکن...

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دوستان خواهش میکنم از انحراف تاپیک و مسائل مانند آن خودداری فرمایید . هر چه باشد این بخش یک بخش کاملا تخصصی است و مطالبی مانند شوخی و فان و ... اینجا جایی ندارد

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان خواهش میکنم از انحراف تاپیک و مسائل مانند آن خودداری فرمایید . هر چه باشد این بخش یک بخش کاملا تخصصی است و مطالبی مانند شوخی و فان و ... اینجا جایی ندارد

سلام آقای شیرازی قصد شوخی نبود اگه بد شده معذرت
اگه تو شبکه اونا Net School استفاده می کنن یه راه ساده که اگه بخوان براشون میگم ، ادمین هم نمی تونه زود بفهمه و دست خود یوزره که این کار رو انجام بده

DJ.Bagoor

Registered User
لایک‌ها
3
سلام آقای شیرازی قصد شوخی نبود اگه بد شده معذرت
اگه تو شبکه اونا Net School استفاده می کنن یه راه ساده که اگه بخوان براشون میگم ، ادمین هم نمی تونه زود بفهمه و دست خود یوزره که این کار رو انجام بده

الهی من فدات بشم تورو خدا اگه راهی بلدی که بشه Net School رو دور زد به من بگو ...خواهش می کنم

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
الهی من فدات بشم تورو خدا اگه راهی بلدی که بشه Net School رو دور زد به من بگو ...خواهش می کنم

دوست عزیز نشد این راه حلی هم که پیدا کرده بودم جواب نمیده ادمین زود می فهمه فقط کافیه یه بار ببینه که تو رو مانیتور نمی کنه
راحت میاد و موردت رو حل میکنه

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
یه پروسس هست به اسم client32.exe (اگه اشتباه نکنم)
کافیه از task manager کیل کنیدش، البته اگه اجازه این کارو داشته باشید!

monaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی برای اینکه بشه مخفیانه از اینترنت استفاده کرد (نفهمه چیکار می کنیم یا چی دانلود می کنیم) راهی هست؟ چون قاعدتا از طریق cache به فایلهای دانلود شده دسترسی داره.

بالا