آژانس هواپیماییexchanging

مخفي کردن کدهاي جاوا اسکريپت

شروع موضوع توسط amirnezhad ‏13 اکتبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    اگه به کد صفحه هاي سايت Gmail تا حالا نگاه کرده باشين ميبينين که اين صفحه ها با وجود اينکه کدشون به زبان JavaScrip نوشته شده اما چيزي که ما ميبينيم يکسري کدهاي مخفي شده است که فقط توسط Borwser قابل خونده شدن و اجرا هست ... مي خواستم بدونم هيچکدوم از دوستان تا حالا به يه نرم افزار يا برنامه (مثلا با PHP) برخورد کردن که بتونه چنين کاري رو انجام بده تا کدهاي جاوا اسکريپت مخفي بمونن ... در هر صورت خودتون هم مطلع هستيد که اگه کدها به صورت معمولي ثبت بشن در موارد ممکنه که اين کار باعث بشه که امنيت سيستم از بين بره ...

    متشکر ميشم اگه در اين زمينه اطلاعاتي دارين من رو هم بي نصيب نفرمايين!!! ممنون
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پی اچ پی و جاوا اسکریپت دو تا چیز از هم جدائن !
    برای اینکه کدهای جاوا خونده بشن باید روی کلاینت بیان ! خوب وقتی میان میشه خوندشون دیگه !
    من یادمه قدیما سورس یکی از صفحات جیمیلو باز کردم و دیدم کداشو !
     
  3. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    همين هوشت منو مرده [​IMG]
     
  4. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    با سلام ...
    دوست عزيز باور کنيد بعد از 8 سال کار کردن با زبانهاي PHP و JavaScript ميدونم که اين دو تا زبون چه تفاوتهايي با هم دارن ... در اين مورد هم من گفتم يه نرم افزار و يا اگه بشه يه کد PHP که اين کار رو بکنه و منظورم هم اين بود که يک کد PHP داشته باشيم که بتونه Source فايلهاي JavaScript رو بگيره و بعد اونها رو به صورت کد شده تحويل بده تا اون Source هاي کد شده براي Client فرستاده بشه و Client بتونه بدون هيچ مشکلي اونها رو اجرا کنه ...

    در مورد کدهاي موجود در Gmail هم من نميدونم قديما يعني کي ... ولي دقيقا اولين روزي که من تونستم به لطف دوستان همينجا يه Account تو Google واسه خودم درست کنم خواستم کدهاش رو ببينم و از اون روز هم با Source کاملا عجيب و قريبي روبرو شدم و اگه منظورتون کدهاي خيلي کوتاهي است که توي بعضي از صفحات دوده ميشه خودتون هم ميتونين متوجه بشين که اين کدها خيلي کوتاه تر از اون هستند که بخوان اين هم کار توي صفحات Gmail انجام بدن و در حقيقت از اونها براي فراخواني يک سري JavaScript استفاده ميشه که Source اونها هم به صورت کد شده وجود داره ...

    خوش باشيد
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    در مورد کد کردن جاوا اسکریپت من تا حالا چیزی نشدنیدم !
    شما اون چیزایی رو که دیدی بزار اینجا مام ببینیم در مورد چی صحبت میکنی ! [​IMG]
     
  6. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    این چیزی که ایشون ازش صحبت می کنه مخفی کردن کد جاوا نیست!
    gmail و خیلی دیگه از امکانات گوگل الان از تکنولوژی Ajax استفاده می کنند.
    شاید منظور ایشون این باشه.
    این تکنولوژی تلفیقیه از جاوا اسکریپت و یه زبان server side که میتونه پی اچ پی یا ای اس پی یا ... باشه.
    یعنی درسته که کد ها جاوا اسکریپت client side هستند ولی آژاکس میاد بین جاوا اسکریپت و یه زبان server side یه رابط اجرا میکنه و با این کار می شه بدون رفرش کردن و یا لود شدن صفحه یه ارتباط با بروزر و برنامه تحت سرور برقرار بشه... مثلا از دیتا بیس اطلاعاتی بگیره و تجزیه تحلیل کنه و برگردونه به دیتا بیس...
    راجع به این تو این فروم زیاد بحث شده...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسی توضیحات

    توی BMC توضیحات و لینکهای مفیدی براش بود ...
     
  9. nendoke

    nendoke کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    412
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Some Where in Moon !
    او آره , من که ویرایش بعدی سایتم رو Ajax Base کردم , از نظر امنیت خیلی بهتر می شه و Load صفحه رو خیلی پایین می آره .
     
  10. nendoke

    nendoke کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    412
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Some Where in Moon !
    البته یه راه هایی برای Code و Decode کردن کد ها هست , باید بگردم پیداش کنم . [​IMG]
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ننه ! یه آموزش آجاکس اینجام را بنداز !
    ملت آجاکس میخوان !
     
  12. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    من یکسری از کدهاشو در آوردم ! ولی چون توش پر از اطلاعات حساب و ایمیلهام بود نتونستم بزارم اینجا !

    این Gmail یکمی روغن داغ آژاکسش بیشتره ! [​IMG]
     
  13. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    به به اینجا چه خبر بوده :rolleyes:

    خب شما یک روش رو تست کن :
    واسه تمام فایل های javascript ات پسوند php بگذاز
    بعد قبل از اینکه فایل javascript ات رو بزاری یک session درست کن !
    مثلا :
    PHP:
    <?php
    $_SESSION
    ['show_javascript']='1';
    ?>
    <script src="path/to/javascriptfile.php"></script>
    <?php
    $_SESSION
    ['show_javascript']='0';
    ?>

    خب کد javascript هم می شه این :
    PHP:
    <?php
    if($_SESSION['show_javascript']=='1')
    {
    ?>
    function javascript_function()
    {

    }
    <?
    }
    ?>
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب کار مفیدش چیه؟
    آخرش که تو سورس ، کدها دیده میشن !
     
  16. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    قرار ما این بود !
    و با این روش هم مخفی می مونند !