• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مخلوطی از سوالات درمورد اسم دامین-Backup-وب هاستينگ و ...

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱-چاکریم بخاطر باحال بودنتون.
۲-دامینی که خط وسط (-) داره چه خوبی و بدیهایی داره و شنیدم چند تا از ISP ها اینجور صفحه ها رو باز نمی کنند(الحمدالله) (به عنوان مثال:www.dareh-mokhaberato-bayad-takhteh-kard.com) و اگه مجبور به استفاده از این جور دامین ها بشیم توصیه ای دارین؟!
۳-در مورد planهای 1 و 2 که امکان ‍‍‍‍پرداخت هزينه را به صورت ماهيانه ندارند, ایا امکان cancel کردن قرارداد وجود دارد یا خیر؟! و به قولی Money Back Guarantee دارند یا خیر؟
۴-در مورد قابليت گرفتن نسخه هاي پشتيبان بیشتر توضیح بدین؟ و از کجای سایت نسخه پشتیبان می گیرن؟
۵-تمام خدماتی که ارایه میدین از انجایی که متوجه شدم ۱سالست . ایا تعهدنامه ای بین طرفین وجود داره؟ البته به با مرام بودنتون شکی نیست و جسارت هم نمی کنم ولی سوالی است که تو مخم می چرخید!
۶-ایا امکان قرار دادن tagهای MT در template ی که دارم وجود داره یا خیر؟
۷-ایا websiteهای -ehsanix-nafisegallery-cappuccinomag-persiantools-hasanpix بر روی همین سرور هستند؟
۸-از خدمات باحالتون کمال تشکر رو دارم این مدلشو ندیده بودم و کاملا منحصر بفرده. :D

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
1- باحالي از خودتونه ;) ما كوچيكه هر چي رفيق با مرامه هستيم.
2- من این موضوع رو تا حالا نشنیده بودم. خیلی از domain ها خط فاصله دارند و مشکلی هم در آوردنشون نیست و من فکر نمی کنم که برای یک ISP فرقی بکنه. و اگه مجبور هستین استفاده کنین. والا به نظر من تنها بدیشون اینه که حفظ کردنشون و گفتنشون به دیگران سخته. مثلا باید بگی فلان دش فلان دات کام. :p
3- ما براي plan هامون money back نداریم . شرمنده . می تونی یک ماه از plan3 استفاده کنی به صورت ماهیانه و اگه راضی بودی (که مطمئنا خواهی بود 8) ) از ماه بعد سرویس یکساله plan2 یا یک رو بگیری.

4- در مورد backup هم در CPANEL که با هر account ما به شما می دیم قابلیت این رو دارید که با یک کلیک از کلیه فایلها و مطالب داخل دیتابیس و email ها و forwarders و alias و .... که برای سایت تعیین کردین backup بگیرین. باز هم در همون CPANEL قابلیت restore رو دارید که می تونید این اطلاعات رو برگردونید روی سایت. (بزودی راهنمای فارسیش آماده می شه و در دسترس همگان قرار می گیره)
5- نه. ما قرارداد کتبی نمی تونیم ببندیم ما داریم در دنیای cyber فعالیت می کنیم و مثل تمام جاهای دنیا قرارداد مکتوب بر روی کاغذ نداریم. هر کسی همونطور که در دنیای خارج شخصیتی داره دردنیای Cyber هم یک شخصیت داره ما به شخصیت و شرافتی که در این مدت online بودنمون کسب کردیم احترام می گذاریم و دلمون نمی خواد کوچکترین خدشه ای بهش وارد بشه.
6- بله. شما خودتون می تونید tag های MT رو درون template فعلیتون قرار بدین.
7- نخیر بروی سرور دیگری هستند.
8- ما مخلصیم و در خدمت شما دوستان
PS: فکر نمی کنم بدجنس باشی ، پس این چه اسمیه که انتخاب کردی :? ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
دوست عزيز اگه قسمت تعهدنامه رو ميخوني نصف سوالات رو جواب داده بود.
<a href='http://hosting.persiantools.com/terms.htm' target='_blank'>http://hosting.persiantools.com/terms.htm</a>
ما سعي كرديم يه تعهد دو طرفه باشه تا جنگ اول به از صلح آخر.
من اين جملات رو از اون صفحه نقل ميكنم:
درخواست قطع سرویس از طرف شما و یا قطع سرویس توسط PersianTools به علت تخلف از این مقررات در سرویسهای سالیانه ، موجب بازگرداندن مبلغ پرداخت شده ، نمی گردد. در سرویسهای ماهیانه نيز از ماه بعد سرویس شارژ نمی گردد.
از سرویسهای PersianTools با مسئولیت خودتان استفاده می کنید و PersianTools هیچگونه مسئولیتی در برابر هر نوع خسارت ، ضررهای مالی ، مشکلات در تجارت و از بین رفتن اطلاعات نخواهد داشت.
هر شب یک BackUp کامل از کلیه سایتها گرفته می شود. در خصوص درستی و کامل بودن این BackUp هیچگونه تضمینی وجود ندارد. BackUp گیری فقط در جهت نگهداری سرورها انجام می گردد. گرفتن BackUp از اطلاعات سایتها ، وظیفه خود مشتری است. قسمت BackUp Manager در اغلب مجموعه ها آمده است و شما می توانید از آن برای گرفتن نسخه پشتیبان از سایتتان استفاده نمایید.

در صورت از بین رفتن اطلاعات ، اگر اطلاعات توسط اشتباه و یا اشکالی از طرف PersianTools ایجاد شده باشد ، اطلاعات بدون هیچ هزینه ای بازگردانده خواهد شد. ولی در صورتی که علت آن به هر شکلی متوجه مشتری باشد و یا به دلیل امن نگاه نداشتن اطلاعات کاربریشان باشد ، بازگشت اطلاعات با هزینه 50,000 تومان انجام خواهد گرفت.

در ضمن هيچ جاي دنيا غير از يك رسيد بانكي كه نزد شماست مدرك و تعهدنامه كتبي به شما داده نخواهد شد. در مواقع خريد آنلاين هم يك رسيد آنلاين وجود دارد. ميتونيد اين مورد رو از كساني كه آنلاين خريد ميكنند بپرسيد.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون که به سوالام سریع جواب دادین.

دوست عزيز اگه قسمت تعهدنامه رو ميخوندي نصف سوالات رو جواب داده بود. &nbsp;http://hosting.persiantools.com/terms.htm
متاسفانه این یه تیکه از دستم دررفت احسان .

ولی حالا با خوندن اون قسمت (بایدها و نبایدها) سوالاتی واسم ایجاد شد: :!:
PersianTools حق دارد خدمات ارائه شده به هر کسی که کارهای خلاف قانون انجام می دهد را قطع نماید. همچنین کلیه قعالیتهای غیرقانونی را Cancel نماید.
میشه کامل توضیح بدین چه کاری خلافه :?:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اینجا رو بخونی جوابت رو می گیری :
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=756' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=756</a>

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا دامینی که توسط persiantools ثبت میشه کنترل پنل داره یا نه :?: و کلا از کجا می شه فهمید که دامینی کنترل پنل داره یا نه:?: و یا چه شرکتهایی دامین رو با کنترل پنل می فروشند :?: :!: اگه ادرس وب سایتشونو بدین ممنون می شم. ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بله... دامين هاي ما كنترل پنل هم دارند. اين رو هم بايد خود شركتي كه قراره براي شما ثبت كنه به شما بگه.

بالا