• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدار برای سنسور فراصوتی

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بچه ها خوبید؟
من یه جفت از این فرستنده گیرنده های فراصوت که توی بازار میفروشن خریدم. یعنی از پاساژ عباسیان.
حالا تنها مشکل من اینه که نمیدونم با چه مداری باید اینهارو ببندم.
اولش یه مدار 40 کیلو برای فرستنده اش گذاشتم. گیرنده اش رو هم با یه مقاومت سری کردم زدم به دو سر منبع تغدیه. سر بین این دو تا رو هم دادم به یه فیلتر میان گذر و بعد از اون هم به یه تقویت کننده با بهره 1000. ولی نمیدونم چرا هیچ نوسانی نمیبینم. خواهش میکنم کمکم کنید.

mohsen++

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها خوبید؟
من یه جفت از این فرستنده گیرنده های فراصوت که توی بازار میفروشن خریدم. یعنی از پاساژ عباسیان.
حالا تنها مشکل من اینه که نمیدونم با چه مداری باید اینهارو ببندم.
اولش یه مدار 40 کیلو برای فرستنده اش گذاشتم. گیرنده اش رو هم با یه مقاومت سری کردم زدم به دو سر منبع تغدیه. سر بین این دو تا رو هم دادم به یه فیلتر میان گذر و بعد از اون هم به یه تقویت کننده با بهره 1000. ولی نمیدونم چرا هیچ نوسانی نمیبینم. خواهش میکنم کمکم کنید.

تا جایی که من میدونم این ترانسدیسر ها پیزو هستند و نیازی به بایاس ندارند و همچنین با توجه به پاسخ فرکانسی محدودی که دارند نیازی به فیلتر میان گذر نیست .
یه اسیلاتور 40khz برای فرستنده
دامنه اون رو هم زیاد بگیرین لازم نیست حتما سینوسی باشه خروجی یه گیت هم میتونه باشه .
گین 1000 هم برای گیرنده فکر کنم کافی باشه .
این مدار شاید بتونه کمکتون کنه .
موفق باشین

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
تا جایی که من میدونم این ترانسدیسر ها پیزو هستند و نیازی به بایاس ندارند و همچنین با توجه به پاسخ فرکانسی محدودی که دارند نیازی به فیلتر میان گذر نیست .
یه اسیلاتور 40khz برای فرستنده
دامنه اون رو هم زیاد بگیرین لازم نیست حتما سینوسی باشه خروجی یه گیت هم میتونه باشه .
گین 1000 هم برای گیرنده فکر کنم کافی باشه .
این مدار شاید بتونه کمکتون کنه .
موفق باشین

آقا خیلی ممنون، کار کرد و درست شد.

f-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خوام یک فرستنده و گیرنده موج مکانیکی بسازم می تونید من را راهنمای کنید؟

بالا