• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدافعين زبان جاوا

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اينجا تاپيك در مورد همه چيز هست جز جاوا ؟ مگه جاوانويس ها دل ندارن ؟
اگه مثل من فكر مى كنى ايجا بنويس

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای اقا. اینجا از c++ خبری نيست. چه برسه به java. بی خيال

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی گفته خبری نیست ، چادر سر کردن نامحرم نبینه. ++c رو مثل زبون مادریم دوست دارم ، جاوا هم متاسفانه 3 ماه بعد شروع کردنش به پست #C خوردم و ولش کردم . ولی تو همون 3 ماه هم کلی مریدش شده بودم.
البته وقتی بحث انتخاب پیش میاد هیچ زبونی رو به ++c ترجیه نمیدم ولی جاوا هم واقعا زبون قوی هست ، مخصوصا" J2EE.

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اى بابا , سى پلاس پلاس هم شد زبون ؟ بيشتر از اين نمى شد بپيچوننش و چرت و پرت بزارن توش ؟ حالا سى شارپ يه چيزى
راستى منم خوردم به تور سى شارپ , ميخوام بيخيال جاوا شم

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به. بيا. اینم از این. :twisted:
اولا که اگه c++ چرت بود که تمام برنامه های حرفه ای و همينتور این سيستم عاملی که
الان داری ازش استفاده ميکنی رو با اون نمينوشتند.
در ضمن بنده java بيلميرم. ولی java کاران را دوست دارم.

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام عليكم
دوست عزيز اگر شما فكر مي كنين كه مي تونين قسمت جاوا و سي پلاس پلاسّ يا هر زبون برنامه نويسي ديگه رو بچرخونين، اعلام آمادگي كنين تا همين الان يه تاپيك به اين اسم باز كنم و خودتون رو هم بكن مدير تاپيك.
به هر حال ما از اين پيشنهاد ها كه در جهت پر بار تر كردن فروم باشد استقبال مي كنيم.

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ميتونم در زمينه c++ کمک کنم. ولی نميدونم داشتن يه قسمت
مجزا برای c++ مفيد باشه يا نه. چون فکر نکنم خيلی ازش استقبال بشه.
به هر حال اگه دوستان کمکی چيزی خواستند در خدمتيم :)
راستی¡ از en2fa کمک بگيرين بد نيست. کارش بايد خوب باشه :)

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi3466 :
اى بابا , سى پلاس پلاس هم شد زبون ؟ بيشتر از اين نمى شد بپيچوننش و چرت و پرت بزارن توش ؟ حالا سى شارپ يه چيزى
خيلي عجیبه! خداییش اولین باره میشنوم یکی به صاحت مقدس ++C توهین میکنه :) . من زیاد مثل بقیه تو ++C وارد نیستم و تا همون حدی که باهاش کارکردم تفاوت فاحش اش رو با بقیه زبونها دیدم .به طور دقیق بخوام بگم هیچ زبونی در اون حد نیست که بخواد با هاش مقایسه بشه( هرچند که از مریدان سینه چاک سی شارپ شدم ولی دلیل نمیشه حقیقت رو کتمان کنم ) . برای مثال فقط یک برنامه دودولی و کوچک OpenGL را با سی پلاس پلاس و یکی هم با جاوا یا سی شارپ بنویس ( آره بالام جان OpenGL برای جاوا و سی شارپ هم هست ) و بعد باهم مقایسه اشان کن ، قطعا به قداست این زبان ایمان خواهی آورد.

pr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من ++C مادر جاوا و سی شارپه

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Blueman :
به نقل از mahdi3466 :
خيلي عجیبه! خداییش اولین باره میشنوم یکی به صاحت مقدس ++C توهین میکنه :) . من زیاد مثل بقیه تو ++C وارد نیستم و تا همون حدی که باهاش کارکردم تفاوت فاحش اش رو با بقیه زبونها دیدم .به طور دقیق بخوام بگم هیچ زبونی در اون حد نیست که بخواد با هاش مقایسه بشه( هرچند که از مریدان سینه چاک سی شارپ شدم ولی دلیل نمیشه حقیقت رو کتمان کنم ) . برای مثال فقط یک برنامه دودولی و کوچک OpenGL را با سی پلاس پلاس و یکی هم با جاوا یا سی شارپ بنویس ( آره بالام جان OpenGL برای جاوا و سی شارپ هم هست ) و بعد باهم مقایسه اشان کن ، قطعا به قداست این زبان ایمان خواهی آورد.

در قداست سى پلاس پلاس كه شكى نيست , ولى خودمونيم بيايد قبول كنيم عمرش سر اومده , بايد به فكر يه زبون مشتى باشيم , تا افرادى مثل ما دنبال زبون هاى جديد مثل سى شارپ و جاوا نرن اون زبون رشد نمى كنه و مثل سى پلاس پلاس گسترده نمى شه
اونايى كه با اين گفته موافقند بنويسن ياعلى
www.mahdikh.5u.com

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخالفم. اونم از نوع سر سخت. :D
عزيز من. c++ ديروز که نيمد که فردا بره! :eek:
c# و VB مال برنامه نويسی در سطح مبتدی تر است (ببخشيد که این دو تا رو با هم
نوشتم. قصد بدی نداشتم. بر نخوره بهتون :))
در سطوح پايين تر فعلا همون cpp حرف اول رو ميزنه. هر چند زبان های parallel programming
به احتمال زياد اينده رو از ان خودشون ميکنن. که این زمان ميبره.

p.s. java هم زبان خوب و اينده داری هست (به احتمال زياد)

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستى من مسئوليت زبون جاوااسكريپت رو قبول ميكنم

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از johnsss :
مخالفم. اونم از نوع سر سخت. :D
عزيز من. c++ ديروز که نيمد که فردا بره! :eek:
c# و VB مال برنامه نويسی در سطح مبتدی تر است (ببخشيد که این دو تا رو با هم
نوشتم. قصد بدی نداشتم. بر نخوره بهتون :))
در سطوح پايين تر فعلا همون cpp حرف اول رو ميزنه. هر چند زبان های parallel programming
به احتمال زياد اينده رو از ان خودشون ميکنن. که این زمان ميبره.

p.s. java هم زبان خوب و اينده داری هست (به احتمال زياد)
به نظر من جاوا به جايى نميرسه , چون يه غول بزرگ كه اسمش مايكروسافته باهاش لج افتاده

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقايسه #C و VB درست نیست ، چون ایندوتا اصلا تو یک سطح نیستند . بر اساس تعریق ویژوال بیسیک یک ربان پیشرفته است در صورتی که سی شارپ یک زبان سطح میانی است ، دقیقا" هم رده ++C و خود سی. شما امکان استفاده از تمام قابلیت های سی ++C رو دارید ، پوینتر و رفرنس و حتی پوینتر های جدید مثل Base که تو ++C اصلا نیست.
درسته که ایده اصلی سی شارپ رقابت و حذف جاوا بود ولی هرگز موفق نخواهد شد ، چون به مفهوم واقعی مثل جاوا مستقل از سیستم عامل عمل نمیکنه . این مستقل بودنش فقط یک ادعا بود که هیچ وقت هیچ جا ثابت نشد.
و در مورد ++C ، این زبون قدیمی نشده و فکر هم نمیکنم به این زودی ها کسی ازش دست بر داره این لینک رو نگاه کنید یک نظر سنجی از زبان مورد علاقه ملت تو یکی از معروف ترین سایتها :
http://slashdot.org/pollBooth.pl?qid=920&aid=-1
زبان سی هنوز به اندازه جاوا و ویژوال بیسیک و سی شارپ باهمدیگه طرفداد داره ، یعنی میشه بعبارتی 3 برابر هرکدوم از این زبونها . حالا حالا ها هم قرار نیست کنار گذاشته بشه.( تو این نظر سنجی سی شارپ کنار ویژوال بیسیک هست!خلاف حرف من )

mahdi3466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولى من هنوز هم ميگم سى پلاس پلاس عمر خودشو كرده , ديگه وقت باز نشستگيه ,
آخه من نميدونم اين زبون مگه چي داره كه انقدر طرفدار داره (خودم ميدونم) , به نظر من سى شارپ هم تمام توانايى هاى اونو داره , در مورد مستقل از سيستم عامل بودن هم بايد بگم كه سى پلاس پلاس هم مستقل نيست , حداقلش اينه كه سى شارپ ادعاى مستقل بودن داره (هر چند كه اينطور نباشه) كه اين خودش خيليه

explorer5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جاوا اسكريپت !!!!!!!!!!!!
من هم هستم !http://www.explorer.blogsky.com

بالا