خيلي عجیبه! خداییش اولین باره میشنوم یکی به صاحت مقدس ++C توهین میکنهبه نقل از mahdi3466 :اى بابا , سى پلاس پلاس هم شد زبون ؟ بيشتر از اين نمى شد بپيچوننش و چرت و پرت بزارن توش ؟ حالا سى شارپ يه چيزى
راستى منم خوردم به تور سى شارپ , ميخوام بيخيال جاوا شم
به نقل از Blueman :خيلي عجیبه! خداییش اولین باره میشنوم یکی به صاحت مقدس ++C توهین میکنهبه نقل از mahdi3466 :اى بابا , سى پلاس پلاس هم شد زبون ؟ بيشتر از اين نمى شد بپيچوننش و چرت و پرت بزارن توش ؟ حالا سى شارپ يه چيزى
راستى منم خوردم به تور سى شارپ , ميخوام بيخيال جاوا شم. من زیاد مثل بقیه تو ++C وارد نیستم و تا همون حدی که باهاش کارکردم تفاوت فاحش اش رو با بقیه زبونها دیدم .به طور دقیق بخوام بگم هیچ زبونی در اون حد نیست که بخواد با هاش مقایسه بشه( هرچند که از مریدان سینه چاک سی شارپ شدم ولی دلیل نمیشه حقیقت رو کتمان کنم ) . برای مثال فقط یک برنامه دودولی و کوچک OpenGL را با سی پلاس پلاس و یکی هم با جاوا یا سی شارپ بنویس ( آره بالام جان OpenGL برای جاوا و سی شارپ هم هست ) و بعد باهم مقایسه اشان کن ، قطعا به قداست این زبان ایمان خواهی آورد.
به نظر من جاوا به جايى نميرسه , چون يه غول بزرگ كه اسمش مايكروسافته باهاش لج افتادهبه نقل از johnsss :مخالفم. اونم از نوع سر سخت.![]()
عزيز من. c++ ديروز که نيمد که فردا بره!![]()
c# و VB مال برنامه نويسی در سطح مبتدی تر است (ببخشيد که این دو تا رو با هم
نوشتم. قصد بدی نداشتم. بر نخوره بهتون)
در سطوح پايين تر فعلا همون cpp حرف اول رو ميزنه. هر چند زبان های parallel programming
به احتمال زياد اينده رو از ان خودشون ميکنن. که این زمان ميبره.
p.s. java هم زبان خوب و اينده داری هست (به احتمال زياد)