آژانس هواپیماییexchanging

مدت عمر Session

شروع موضوع توسط hmsn ‏23 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    دوستان منSessionهام رو اینجوری ثبت می کنم البته برای مثال
    PHP:
    $_SESSION['te'] = $te;
    ولی مدت عمر این سشن ها دستم نیست چی کارکنم؟

    یه سوال دیگه هم دارم من برای ورود هر نفر به یه سیستم براش یه سشن ثبت می کنم بعدا می شه مثلا با یه کد تعداد سشن های ثبت شده رو شمرد و من تعداد افراد انلاین رو به نحوی داشته باشم؟
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    مدت زمان رو از php.ini ميتوني ini_get كني
    در مورد شمردن كاربران آنلاين
    يه سري سايت ها هستن كه اتينكارو برات انجام ميدن و تعداد كاربراي آنلاين سايتت رو بهت ميدن
    اگه بخاي خودت بشمري بهتره اي پي ها رو بشمري +‌زمان بازديد اي پي ها‏. از اين طريق مطمئن تره
    البته از طريق زمان جلسه هم ميشه.
     
  3. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    برای افراد آنلاین باید برای هر شخص با آی پیش یه رکورد در دیتابیس ثبت کنی بعد تعداد رکورد ها رو بشماری!
    هر کس سشنش expired شد از جدول حذف کنی.
    آموزشش هست تو گوگل یه سرچی بکن
     
  4. hmsn

    hmsn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2006
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو يه خونمون
    ممنو آقای شاه کلید و jhosseinii
    اگه می شه درباره افزایش مدت عمر سشن ها یکم بیشتر توضیح بدین
     
  5. hidensoft

    hidensoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0