• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...مدیران سایتها اخطار گول نخورید...

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سلام بچه ها من با اکثر بچه های پیتی کار کردم تو زمینه نویسندگی ( پستهای اختصاصی و ترجمه) و اکثرا شاید منو بشناسن و یا باهاشون همکاری کرده باشم و خداروشکر یه آبرویی داریم بین بچه های وبمستری که باهاشون کار کردم و بچه های پیتی و تاحالا با کسی مشکلی نداشتم یه مطلب هست چندین وقته تو پیتی و بین بعضی از بچه نویسنده ها میبینم که وجدانم نذاشت ساکت بمونم گفتم با شماها هم در میون بزارم که یوقت ضرر نکنید. البته نمیگم هرکی قیمت پایین قبول میکنه اینطوریه ولی بعضی هاشون اینطورین متاسفانه
==============================
ماجرا از این قراره که حتما دیدید که بعضی از آقایون تازه نویسنده میان تایپیک میزنن پست اختصاصی و یا ترجمه 500 .400 تومن . بعد وقتی ازشون شرایط را میپرسی اینطوری جواب میدن آقا ما واستون خط به خط ترجمه کامل میکنیم افزونه پر میکنیم عکس آپلود میکنیم واتر مارک میزنم لینک داخلی میزنیم تگ میزنیم .مدیرای وبسایتها هم که خیلی هاشون ماشالا دنبال خر مرده و کار مفت میگردن میگن چه خوب 500 تومن میدیم پستی .پست ترجمه شده زده میشه تو وبسایتمون.در صورت اینکه دوستانی که با نویسنده های درست حسابی و حرفه ای کار کرده باشن میدونن هیچ نویسنده ای حاظر نیست بیاد وقتشو بزاره پست ترجمه بکنم مثلا 10.20 خط عکس بزاره . افزونه پر کنه تگ بزنه لینک داخلی بزاره بعد پستی 500 تومن بگیره.
حالا آقایون میان چیکار میکنن فلان مطلب سایتهای خارجی معروف مثلا مثل یاهو را بر میدارن عنوانشو از انگلیسی به فارسی ترجمه میکنن از طریق گوگل مترجم و تو گوگل سرچ میکنن پیدا میکنن مطلب فارسی شدشو و چون سایت خارجی معروفیه اکثر سایتهای بزرگ همون مطلب را ترجمه میکنن و میزان تو وبسایتهاشون قبل از آقای نویسنده . بعد میان دو سه خط اول متن انگلیسی را ترجمه میکنن بازم از طریق گوگل مترجم و باقی خطوط را کپی بست میکنن از سایتی که قبلا این مطلب ازش ترجمه شده بدون هیچ تغییری و به عنوان پست ترجمه و 100 درصد اختصاصی قالب میکنن به مدیر سایت .و این باعث میشه شما پول واسه پست ترجمه بدید ولی پست کپی تحویل بگیرید به اسم ترجمه
==============================
لطفا دوستان در گرفتن نویسنده بیشتر دقت کنن .وظیفه خودم دونستم این مطلبو بگم تا داداشای گلم کمتر ضرر کنن.موفق باشید همگی

Last edited:

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
ممنون از هردو دوست که تشکر زدن خوشحال میشم نظرشون هم بگن و البته تجربشون با نویسنده هایی که باهاشون کار کردن

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
نظرتونم بگید بچه ها

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
ممنون دادا لطف داری

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز بگذارید بهتر بگوییم . هر فردی چه نویسنده و چه مدیر سایت باید بداند که هر کاری دارای چه ارزشی هست
اون مدیر سایت باید بفهمه که مطلب ترجمه 500 تومان نیست. بلکه الان مترجم حرفه ای هم به نظر من که ارزش کار
خود را بداند حتی با قیمت های کم کار نمی کند. مترجم هست کلمه ای کار می کند هر مطلبی را
و کلمه ای بین 10 الی 25 تومان می گیرد حساب بکنید مثلا یک مطلب 300 کلمه ی بنویسید
و کلمه ای 10 تومانم حساب بکنیم می شود 3 هزار تومان. پس باید بداند هر کاری چه ارزشی دارد
برای مثال یک نوع مطلب اختصاصی دیگر نیز هست که فرد یک مطلب را می خواند. بعد روی ان فکر می کند و با قلم خودش ان را می نویسد
و داخل فایل ورد بهش تحویل می دهد که عنوان و متن می شود کاملا اختصاصی . برای این کار فرد باید کلمه ی بین 7.5 الی 10 تومان بگیره
اگر باز رئیس سایت گفت بگذار در سایت خوب برای پر کردن افزونه سئو و تگ و واتر مارک کردن عکس و اپلود عکس در سایت نیز باید پول
جداگانه بگیرد
الان پست کپی پیست در ورد پرس که فقط عنوان را کپی بکنه . متن را بگذاره. عکس را بگذاره. افزونه را پر بکنه . تگ بزنه . باید 200 بگیره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بنده همیشه نظرم این بوده هر نویسنده ای هر کاری را انجام می ده باید فکر بکنه اون سایت خودشه و داره روی سایت خودش کار
می کنه . این گونه واقعا بهترین مطالب را می گذارد. و این گونه برای خود نمونه خوبی درست می کند.
بعدم نویسنده باید سعی بکنه همیشه پیشرفت در کارش باشه
مثلا اگر امروز داره مطلبی 200 می زنه سعی بکنه چند روز بعد یا حداکثر یک ماه بعد مطالب با کیفیت بهتری بزنه و قیمت را نیز ببره بالاتر

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
دقیقا نویسنده اگه حرفه ای باشه و درست حسابی باشه خیلی بخواد کم بگیره و مراعات بکنه پستی 1500 میگیره.البته واسه تعداد خط کم
ولی بعضی از مدیرای وبسایت دنبال قیمت ارزون میگردن و کار مفت که کلاه سرشون میره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز این گونه ننویس . که کلاه سر مدیر سایت می ره
بلکه رئیس سایتی که می خواهد مثلا برای یک کاری که ارزشش 500 تومان هست ولی می خواهد 250 تومان بده باید بدانه
نویسنده یا تازه کاره و حق و ارزش کار خود را نمی داند. و یا یک جای کار می زند.
در کل نویسندگی هم حوصله می خواهد. و کار اسانی نیست.
مثلا بنده الان بیش از شما تجربه دارم در این زمینه
از وبلاگ و انجمن و سایت بگیر نویسندگی کردم از کپی پیست گرفته 6 الی 7 سال پیش تا همین الان
سعی کرده ام جاهای که کار می کنم . مثلا رئیس سایتی بهم گفته بهش گفتم نگاه کن بنده تمام این کار ها را می دانم و سختی ها
کار شما را نیز می دانم . ولی این گونه مطلبی که شما می خواهید با این ویژگی ها قیمتش این هست. اگر این قدر می دهید
شروع بکنم اگرم نه که هیچی
یعنی هیچ وقت ارزش کار را پایین نمی اورم. حتی اگر پروژه گیر نیارم.
ولی خدا را شکر در این مدت زیادی که بودم همیشه برایم پروژه بوده علتش یک چیز بوده
اونم این بوده وقتی نویسندگی یک سایت را می گیرم فکر می کنم سایت خودمه و واقعا رویش وقت می گذارم

Last edited:

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
خب این یکی از ویژگی های مهم نویسنده های حرفه ای هستش که سایت طرف را مثل سای خودشون بدونن.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
باورتان می شود . یکی از بهترین ویژگی های همین مورد هست . از همان روز اول این کار را می کردم.
و ماه بوده است مثلا 22 پروژه بهم پیشنهاد شده و همه خوب ولی به علت نداشتن وقت . همه را رد کردم.
در ضمن دوست عزیز می بینم شما هم یک نویسنده خوب هستید
یک سوال از شما دارم.
اگر نویسنده ای یک مطلب را بخواند. بعد فکر بکند و بعد با قلم خودش مطلب را بنویسد. و در داخل فایل ورد تنظیم بکند .
که هم عنوان و هم متن می شود کاملا اختصاصی و چیزی از ترجمه کمتر ندارد. ایا به نظرت هر کلمه ای 7.5 تومان الی 10 تومان خوبه.
چون از نظر بنده ترجمه باید کلمه ای بین 10 الی 25 تومان گرفته بشه برای نویسنده های مترجم حرفه ای
این دو را قبول داری

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
والا من کلمه ای کار نمیکنم خطی کار میکنم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حالا در مورد کلمه ای بگویید قیمت به نظر بنده عالیه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بعدم چرا هر نوشته را دو بار می نویسید. لطفا یک بار بگذارید. با تشکر

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سلام کلمه ای که خبر ندارم ولی خطی 10 خط حدودا 1300 . 1200
نوشته هارا هم یه بار میزنم مشکل از مرورگر شماست که 2 بار نمایش داده میشه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
چرا خودتون سایت نمیزنید؟

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
من قبلا سایت داشتم خودم الانم دارم یه سایت دیگه طراحی میکنم

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
باقی دوستان نظرشون چیه

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
امیدواریم این مطلب به درد دوستان خورده باشه

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
من واقعا برای اون عده از دوستانی که دنبال نویسنده مفت میگردن متاسفم .
من خودم پست کپی پیست بدون افزونه عمرا کمتر از 300 بگیرم .
کار با 10 هزار پست کپی پیست داشتم و بخاطر اینکه تعداد مطلب بالا بود 1 میلیون سال پیش دریافت کردم و امسال کمتر از 200 (برای تعداد بسیار بالا) نگرفتم و نخواهم گرفت .
دوستان باید بدونند که نویسنده میاد پست میده و سایت که جون گرفت سودشو مدیر سایت میکنه و قرار نیست نویسنده سگ دو بزنه که مدیر بیاد ....

پست اختصاصی (کپی با تغییرات بسیار) زیر هزار بگیری انگار داری به خودت فحش میدی :)
(بزودی تاپیک نویسندگی خودمو میزنم و قیمتهارو جوری میکنیم که همه گانی بشه و دوستان بیان و حمایت کنند)
باتشکر
یاعلی

بالا