• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیران سایت های پاپ اپ بشتابین/// همکاری با سایت های بزرگ ما

sekte

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان
حقیقتش از بس سایت های پاپ اپ زیاد شدن دیگه ادم مونده با کدومشون کار کنه بنده قصد دارم کلا با یکی کار کنم.
دوستانی که بالاترین پیشنهاد رو بدن باهاشون همکاری می کنیم
روزانه حدودا 30 الی 40 هزار آیپی بازدهی پاپ آپ سایت های ما هستش.
لذا با دو سایت پاپ آپ کلا می خوایم کار کنیم یکی رو هم مد نظرمونه و یکی دیگه مونده که اون یکی دیگه سایت باید حتما پاپر باشه که آقا مهدی طراحیش کرده.
چند نکته رو عرض کنم پاپ آپ باید مستقیم باشه یعنی بدون زمان انتظار پاپ آپ گزینه پاپ اپ های معلق هم فعال باشه هر شب می خوام تصویه باهام انجام بشه
سایت هایی که پاپ آپ توش قرار داده میشه آدرسشون محفوظه فقط اینو بگم یکیش 90 ایرانه یکی 300 و دو تاشون 400 یکی هم 500 ایران و یه سایت موزیک هم رتبه هزار ایرانه و سایت یکی از دوستام رتبه 400 ایران

دوستان فرصت رو از دست ندید
خوب دوستان و مدیران سایت های پاپ اپ اگه شرایط بالا رو قبول کردید لطفا پورسانتی که برای هر آیپی مد نظرتونه بگین.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سیستم های پاپ اپر اکثرا فقط با یه سیستم کار میکنن یعنی سیستم دوم بزارید قبول نمیکنن
اگر اصرار دارید که از دو سیستم استفاده کنید میتونین از سیستم های وینوکس استفاده کنید مثل 13پاپ در کنار وطن پاپ یا ...

اما من پیشنهاد میکنم تنها از ابر کلیک استفاده کنید که سیستمش هم پاپ اپره و بهترین شمارش رو داره ولی فقط تک سیستم کار میکنه و شمارشش هم بدون وقفس

jfareba

Registered User
لایک‌ها
17
یه سوال روزانه چقدرازپاپ اپ درمیارین؟؟

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
اگر تک سیستم کار میکنی به امضا مراجعه کن.

Last edited:

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سیستم های پاپ اپر اکثرا فقط با یه سیستم کار میکنن یعنی سیستم دوم بزارید قبول نمیکنن
اگر اصرار دارید که از دو سیستم استفاده کنید میتونین از سیستم های وینوکس استفاده کنید مثل 13پاپ در کنار وطن پاپ یا ...

اما من پیشنهاد میکنم تنها از ابر کلیک استفاده کنید که سیستمش هم پاپ اپره و بهترین شمارش رو داره ولی فقط تک سیستم کار میکنه و شمارشش هم بدون وقفس
از یک سایت دیگه روزی 10-15 تومن درآمد دارم برای پاپ آپ که بهتر هم میشه در چند روز آینده ولی این ابرکلیک در 4 روز گذشته 3 تومن هم برای من ننداخته !
مفتش نمی ارزه !

ZxGroup

Registered User
لایک‌ها
174
REDPOPUP
شمارشش خوبه ...

ولی فکر کنم با دو پاپ آپ مشکل داره!!!

sekte

Registered User
لایک‌ها
56

ممنون از پاسختون حقیقتش ما با بیش از 20 نوع سیستم رو تست کردیم که ابرکلیک هم جز بهترینهاشون بود

sekte

Registered User
لایک‌ها
56
مدیران سایت های پاپ اپ اگه اینجا نمی تون بیان پ.خ
فعلا چند پیشنهاد شده که به بالاترین پیشنهاد همکاری می کنیم

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
سلام مدیر ابر کلیک کیه؟؟؟

یوز منو مسدود کردن و 50 هزار تومن بنده رو خوردن