• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مراحل شکایت به پلیس فتا

onia1423

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان, با یکی از طریق سایتش اشنا شدم برای فرستادن یه جنس الکترونیکی بعد کلی حرف زدن با موبایلش به محض واریز کردن پول گوشیشو خاموش کرد, الان چجوری می تونم شکایت کنم از دستش؟ یه شماره موبایل دارم با یه رسید واریزی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان, با یکی از طریق سایتش اشنا شدم برای فرستادن یه جنس الکترونیکی بعد کلی حرف زدن با موبایلش به محض واریز کردن پول گوشیشو خاموش کرد, الان چجوری می تونم شکایت کنم از دستش؟ یه شماره موبایل دارم با یه رسید واریزی
باید برین دادسرا شکایت کنین
اونها دستور میدن به پلیس فتا ...

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
اینجوری بت بگم پارتی داری برو جلو
من پارسال تو همین سایت یه آقایی به اسم محمدرضا از کرمان یه ادکلن تقلبی به ما انداخت ... رفتم پلیس فتا ... تشکیل پرونده داد رفتم دادگستری ... قاضی اصل پلیس فتا رو قبول نداشت ...
منم بیخیالش شدم ...

امروز هم سر یه ادم بد حسابی رفتم شورای حل اختلاف از یکی شکایت کنم ... بش گفتم از طریق اینترنت به حساب این اقا پول واریز کردم ... این رسید اینترنتی و اینم پرینت حساب با شماره کارت طرف که بانک هم مهرو وتایید کرده بود
بعد قاضی شورا میگفت باید بگی از کدوم شعبه و کجا واریز کردی ....!!!!
میگم باو اینترنتی کارت به کارت کردم .... هیچ نمیفهمید ... انگار تو عهد ملخ بود هنوز !
رفتم به بانک گفتم قاضی شورا میگه باید شعبه و مکان رو مشخص کنید ... گفت اینترنت بانک فقط شماره پیگیری داره ...
خلاصه بیخیال شدم اینم ... ( چون حوصله توجیه کردن قاضیه مونگول رو نداشتم چه برسه به اینکه بخام تو جلسه تفهیم اتهام کنم !)
اصن خاک تو سر سیستم قضایی مون با این انتصاب مسئولین .. که اصلا هیچی بلد نیستن !

بالا