آژانس هواپیمایی
pop up

- - - مرجع انواع پیغام های خطا - - -

شروع موضوع توسط Arashi ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    سلام
    یه چند وقتیه که بعد یه مدت که با اینترنت کار میکنم این Error میاد:

    [​IMG]


    اگه Don't Send رو بزنم که همون موقع قیافه Windows میشه مثله Windows ME و Disconnect میشم ، دسترسی به بعضی چیزها مثل Volume Control رو هم از دست میدم. اگرم که کاریش نداشته باشم بعد 6-7 دقیقه خودش اون بلا رو سرم میاره.
    PC رو هم 3-4 بار با Kaspersky آپیدت شده Scan کردم ، آخه قبلا این ویروس رو داشت :

    [​IMG]
    خیلی ممنون از کمکتون، موفق باشید:lol:​
     
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  3. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    سلام
    مرسی ، ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟
    آخه من خیلی وقته این Windows رو نصب میکنم ولی این Error فقط 1 ماهه که میاد.
    مرسی و موفق باشید...
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  5. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    آها خیلی خیلی ممنون.
    در ضمن اون فایل رو DL و نصب کردم ، حالا باید ببینم بازم اون Error میاد یا نه.
    بازم تشکر، موفق باشید:lol:
     
  6. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    سلام
    متاسفانه دوباره این Error اومد :(
    اگه میشه بگید دقیقا کدم فایل رو باید DL کنم, شاید اشتباهی DL کردم
    مرسی :happy:
     
  7. boxilink
  8. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    اسم دقیقش WindowsXP-KB894391-x86-ENU هست .. به نظرم شما مشکل رو به یه شکل دیگه هم میتونید رفع کنید .. اونم نصب یک فایروال هست ... این حملات از دیوار آتش نمی تونن رد بشن ...

    امیدوارم مشکلتون حل بشه .. چون خیلی اذیت میکنه .
     
  9. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    منم دقیقا همینو DL کرده بودم : WindowsXP-KB894391-x86-ENU با حجم 1.98 MB.
    الان که Kaspersky Anti-Virus نصب هست ، یه Firewall هم نصب کنم که دیگه سیستم میخوابه :(
    حالا به نظرتون چه Firewall ی نصب کنم؟ و این مشکل تا کی وجود داره ؟ راه حل دیگه ای نداره ؟ مثلا نصب یه ویندوز ه دیگه ؟:happy:
     
  10. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    راه حل هایی که من تست کردم اون زمان

    -- اول به روز رسانی انتی ویروس منم کاسپر داشتم افاقه نکرد
    -- بعد نصب مجدد ویندوز باز هم جواب نداد
    -- نصب Kaspersky Internet Security که فکر میکنم با این مشکم حل شد ..

    فکر کنم سرور ISP الوده میشه که این طور بد قلقه چون خیلی از کاربر های ISP من هم همین مشکل رو داشتن ..

    شما اگر امکانش براتون هست از یه اشتراک اینترنت دیگه تست کنید شاید مشکلتون حل شد .

    موفق باشید. :)
     
  11. Arashi

    Arashi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2005
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Far Far Away
    ممنون این هارو امتحان میکنم، در ضمن من ADSL دارم و نمیتونم عوضش کنم ولی یه چیز دیگه باقی دوستام که از همین ISP سرویس میگیرن این مشکل رو ندارن.
    حالا KIS رو نصب میکنم ببینم درست میشه یا نه.
    خیلی خیلی ممنون :lol:
    موفق باشید:happy:
     
  12. English Lord

    English Lord کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    3,320
    تشکر شده:
    97
    محل سکونت:
    NeverLand
    دوستان سلام.....:)

    چرا اینجا اینقدر سوت و کور هست نمیدونم والا......

    به هر حال اینو داشته باشین دیگه......

    بقیه اش رو هم بعدن میذارم:)


    600 . اگر سيستم در حال شماره گيري باشد و دوباره شماره گيري نماييد اين خطا نمايش داده مي شود .
    601 . راه انداز Port بي اعتبار مي باشد .
    602 . Port هم اكنون باز مي باشد براي بسته شدن آن بايد كامپيوتر را مجددا راه اندازي نمود.
    603 . بافر شماره گيري بيش از حد كوچك است .
    604 . اطلاعات نادرستي مشخص شده است .
    605 . نمي تواند اطلاعات Port را تعيين كند .
    606 . Port شناسايي نمي شود .
    607 . ثبت وقايع مربوط به مودم بي اعتبار مي باشد .
    608 . راه انداز مودم نصب نشده است .
    609 . نوع راه انداز مودم شناسايي نشده است .
    610 . بافر ندارد .
    611 . اطلاعات مسير يابي غير قابل دسترس مي باشد .
    612 . مسير درست را نمي تواند پيدا نمايد .
    613 . فشرده سازي بي اعتباري انتخاب شده است .
    614 . سرريزي بافر .
    615 . Port پيدا نشده است .
    616 . يك درخواست ناهمزمان در جريان مي باشد .
    617 .Port يا دستگاه هم اكنون قطع مي باشد .
    618 . Port باز نمي شود. ( وقتي رخ مي دهد كه يك برنامه از Port استفاده كند ).
    619 . Port قطع مي باشد (وقتي رخ مي دهد كه يك برنامه از Port استفاده كند).
    620 . هيچ نقطه پاياني وجود ندارد .
    621 . نمي تواند فايل دفتر راهنماي تلفن را باز نمايد .
    622 . فايل دفتر تلفن را نمي تواند بارگذاري نمايد .
    623 . نمي تواند ورودي دفتر راهنماي تلفن را بيابد .
    624 . نمي توان روي فايل دفتر راهنماي تلفن نوشت
     
  13. English Lord

    English Lord کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    3,320
    تشکر شده:
    97
    محل سکونت:
    NeverLand
    625 . اطلاعات بي اساسي در دفتر راهنماي تلفن مشاهده مي شود .
    626 . رشته را نمي تواند بارگذاري كند .
    627 . كليد را نمي تواند بيابد .
    628 . Port قطع شد .
    629 . Port بوسيله دستگاه راه دور قطع مي شود. (درست نبودن راه انداز مودم با برنامه ارتباطي).
    630 . Port به دليل از كارافتادگي سخت افزار قطع مي شود .
    631 . Port توسط كاربر قطع شد .
    632 . اندازه ساختار داده اشتباه مي باشد .
    633 . Port هم اكنون مورد استفاده مي باشد و براي Remote Access Dial-up پيكر بندي نشده است (راه انداز درستي بر روي مودم شناخته نشده است) .
    634 . نمي تواند كامپيوتر شما را روي شبكه راه دور ثبت نمايد .
    635 . خطا مشخص نشده است .
    636 . دستگاه اشتباهي به Port بسته شده است .
    637 . رشته ( string ) نمي تواند تغيير يابد .
    638 . زمان درخواست به پايان رسيده است .
    639 . شبكه ناهمزمان قابل دسترس نيست .
    640 . خطاي NetBIOS رخ داده است .
    641 . سرور نمي تواند منابع NetBIOS مورد نياز براي پشتيباني سرويس گيرنده را بدهد .
    642 . يكي از اسامي NetBIOS شما هم اكنون روي شبكه راه دور ثبت مي گردد ، ( دو كامپيوتر مي خواهند با يك اسم وارد شوند ) .
    643 .Dial-up adaptor در قسمت network ويندوز وجود ندارد .
    644 . شما popus پيغام شبكه را دريافت نخواهيد كرد .
    645 . Authentication داخلي اشكال پيدا كرده است.
    646 . حساب در اين موقع روز امكان log on وجود ندارد .
    647 . حساب قطع مي باشد .
    648 . اعتبار password تمام شده است .
    649 . حساب اجازه Remote Access را ( دستيابي راه دور ) را ندارد . ( به نام و كلمه عبور اجازه dial-up داده نشده است ) .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  16. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    اون generic host error ویندوز بدجوری یه زمانی اعصابم رو خورد کرد . قبلا kav داشتم . ویندوزو عوش کردم . kis نصب کردم . دیگه اون مشکل پیش نیومد. تا الان هم خبر نداشتم که به خاطر فایرواله kis بوده که در امانم :rolleyes:
    دستت درد نکنه .
    اینارو خوندم کلی حال کردم :)
     
  17. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    مخلصیم .. اخه همین مشکل برای منم پیش اومد بعد از یک روز خود درگیری به این نتیجه رسیدم .. :دی
     
  18. English Lord

    English Lord کاربر فعال سریال های تلویزیونی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    3,320
    تشکر شده:
    97
    محل سکونت:
    NeverLand
    650 . سرور Remote Access ( دستيابي راه دور ) پاسخ نمي دهد .
    651 . مودم شما ( يا ساير دستگاههاي اتصال دهنده ) خطايي را گزارش كرده است . ( خطا از طرف مودم بوده است ) .
    652 . پاسخ نا مشخصي از دستگاه دريافت مي گردد .
    653 . Macro (دستورالعمل كلان). ماكرو خواسته شده توسط راه انداز در ليست فايل .INF موجود نمي باشد .
    654 . يك فرمان يا يك پاسخ در قسمت .INF دستگاه به يك ماكرو نامشخص اشاره مي نمايد .
    655 . دستور العمل (پيغام) در قسمت فايل .INF دستگاه مشاهده نمي شود .
    656 . دستورالعمل (ماكرو) (default off) در فايل .INF دستگاه شامل يك دستور العمل نامشخص مي باشد .
    657 . فايل .INF دستگاه نمي تواند باز شود .
    658 . اسم دستگاه در فايل .INF دستگاه يا در فايل .INI رسانه بيش از حد طولاني مي باشد .
    659 . فايل .INI رسانه به نام ناشناخته يك دستگاه اشاره مي نمايد .
    660 . فايل .INI رسانه براي اين فرمان پاسخي را ندارد .
    661 . فايل .INF دستگاه فرمان را از دست داده است .
    662 . تلاش براي قرار دادن يك ماكرو ليست نشده در قسمت فايل .INF صورت نگرفته است.
    663 . فايل .INI رسانه به نوع ناشناخته يك دستگاه اشاره مي نمايد .
    664 . نمي تواند به حافظه اختصاص دهد .
    665 . Port براي Remote Access (دستيابي راه دور) پيكر بندي نشده است.
    666 . مودم شما (ياساير دستگاههاي اتصال دهنده) در حال حاضر كار نمي كنند .
    667 . فايل .INI رسانه را نمي تواند بخواند .
    668 . اتصال از بين رفته است .
    669 . پارامتر به كار برده شده در فايل .INI رسانه بي اعتبار مي باشد .
    670 . نمي تواند نام بخش را از روي فايل .INI رسانه بخواند .
    671 . نمي تواند نوع دستگاه را از روي فايل .INI رسانه بخواند .
    672 . نمي تواند نام دستگاه را از روي فايل .INI رسانه بخواند .
    673 . نمي تواند كاربر را از روي فايل .INI رسانه بخواند .
    674 . نمي تواند بيشترين حد اتصال BPS را از روي فايل .INI رسانه بخواند
     
  19. iranp301

    iranp301 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزيز
    اطلاعات شما تو قسمت مهارتهاي اعضاي سايت بودسلام

    من در مورد پريمير 6.5 مشکل export دارم که تو قسمتهاي پاياني رندرينگ ويندوز ايراد don't send error ميده که نرم افزار هنگ ميکنه و بايد ببندم.

    ram 2g 1066 kingmax
    hard 320 + 500
    cpu q9550 amd
    main board giga ma770
    vga 8600 gt 1g xfx

    os xp sp2

    ميتونين راهنماييم کنيد ؟
     
  20. taleghani

    taleghani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    windows can not find resycled\boot.com. make sure you typed the name correctly, and then try again.
    البته این هم فایل hijackthis آن ​

    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 09:30:25 ق.ظ, on 2008/11/15
    Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
    Boot mode: Normal

    Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\System32\shadowu.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\brsvc01a.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\System32\brss01a.exe
    C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe
    C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
    C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    C:\Program Files\PLANET WL-8310\WLANPRO.exe
    C:\WINDOWS\System32\mdm.exe
    C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
    C:\WINDOWS\system32\ntvdm.exe
    C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\FRONTPG.EXE
    C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
    C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

    O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: BrowserConnector Object - {0D84AC30-5186-4CD9-8FD8-4A1382D5F0F3} - C:\WINDOWS\System32\inputo.dll
    O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] "RUNDLL32.EXE" C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] "nwiz.exe" /install
    O4 - HKLM\..\Run: [Babylon Client] "C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe" -AutoStart
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Digital Patrol Update 5] C:\Program Files\NictaTech Software\Digital Patrol 5\dpatrolu.exe /autoupdate
    O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
    O4 - Global Startup: PLANET WL-8310 Configuration Utility.lnk = ?
    O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
    O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
    O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
    O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {85d1f590-48f4-11d9-9669-0800200c9a66} - C:\WINDOWS\bdoscandel.exe (file missing)
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Uninstall BitDefender Online Scanner v8 - {85d1f590-48f4-11d9-9669-0800200c9a66} - C:\WINDOWS\bdoscandel.exe (file missing)
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\nwprovau.dll
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{8537CE96-7469-4665-9DE5-2BF485BB1CD8}: NameServer = 217.218.127.105,192.9.9.3
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{D82AECAD-1591-4D8B-A63E-57E5F04DA24D}: NameServer = 217.218.155.105,4.2.2.3
    O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{8537CE96-7469-4665-9DE5-2BF485BB1CD8}: NameServer = 217.218.127.105,192.9.9.3
    O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\..\{8537CE96-7469-4665-9DE5-2BF485BB1CD8}: NameServer = 217.218.127.105,192.9.9.3
    O20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\System32\shellj32.dll
    O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
    O23 - Service: BrSplService (Brother XP spl Service) - brother Industries Ltd - C:\WINDOWS\System32\brsvc01a.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: System kernel integrity service (Scprtn) - SearchHelp, Inc. - C:\WINDOWS\System32\shadowu.exe
    O24 - Desktop Component 0: (no name) - file:///C:/DOCUME~1/shora/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.jpg

    --
    End of file - 4437 bytes
     
    Last edited: ‏15 نوامبر 2008
  21. hamedmohamadi

    hamedmohamadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2009
    نوشته ها:
    523
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    تهران
    ارور 643 برای چیه
     
  22. bill.goldberg

    bill.goldberg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 جولای 2008
    نوشته ها:
    247
    تشکر شده:
    6
    براي اتصال به چيز پي ان ارور 619 ميده

    هيچ مشكلي هم نيست
    نه فايرفال آن است و نه اينترنت قطع است


    پس مشكل چيه؟