برگزیده های پرشین تولز

مرغ سوخاری روسیه

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
مرغ سوخاری کنتاکی کیف روسیه ای
%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%81-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg

چیکن کیف یا مرغ سوخاری روسی که با کره طعم فوق العاده ای خواهید داشت ، مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی خیلی محبوب و خوشمزه اس که میشه هرزگاهی توی خونه درست کنیم ، این مدل غذاها اگه توی خونه و با مواد اولیه تازه تهیه بشه خیلی خیلی بهتر از موارد رستورانی و فست فودیش هست و شاید حتی خوشمزه تر هم درست کنید.
مواد لازم مرغ :
چهار تکه سینه مرغ دو سینه کامل
دو عدد تخم مرغ هم زده
۳/۴ فنجان آرد
۱ و ۱/۲ فنجان آرد سوخاری
نمک و فلفل


مواد لازم کره :
هشت قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
یک پر سیر له شده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق غذاخوری جعفری خوردشده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل


طرز تهیه :
مواد کره کیف رو در یک کاسه مخلوط می کنیم و به صورت یک لوله به قطر ۲ سانت درمیاریم و داخل سلفون می پیچیم و در فریز میگذاریم.

طرز تهیه مرغ سوخاری
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian01.jpg


تکه های سینه مرغ رو در حالی که سلفون روش کشیدیم با بیفتک کوب کاملا می کوبیم.

مرغ سوخاری کنتاکی
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian02.jpg


طرز تهیه مرغ سوخاری kfc
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian03.jpg


سطح مرغ رو نمک و فلفل می زنیم.
کره رو از فریزر درمیاریم و ۴ قسمت می کنیم و هرتکه رو داخل یک تکه سینه مرغ می پیچیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian04.jpg


طرز تهیه فیله مرغ سوخاری
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian05.jpg


فر رو با دمای ۷۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
روغن رو در ظرف گودی داغ می کنیم ، مقدار روغن باید به اندازه ای باشه که وقتی مرغ رو داخلش قرار میدیم حداقل تا نصفش داخل روغن قرار بگیره.

chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian06.jpg


آرد سفید ، تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری رو در سه کاسه جدا می ریزیم.
برای پوشاندن مرغ های پیچیده اول اونها رو در آرد سفید بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری می زنیم و در روغن سرخ می کنیم.

chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian07.jpg


طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian08.jpg


chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian09.jpg


chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian10.jpg


chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian11.jpg


طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian12.jpg


تکه های مرغ رو در روغن خوب سرخ می کنیم تا طلایی بشه ، هر طرف تقریبا ۴ دقیقه

chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian13.jpg


مرغ های سرخ شده رو روی صفحه سیمی می چینیم و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس گرم کردیم ۱۰-۱۵ دقیقه می پزیم.

chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian14.jpg


طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی
chicken-kiev-sokhari-kentacky-russian15.jpg


مرغ سوخاری و مرغ کنتاکی به دلیل ترد و خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد و مخصوصا بچه ها و نوجوانان اغلب عاشق مرغ سوخاری و مرغ کنتاکی غذای فست فود هستند.
امیدوارم از این آموزش آشپزی که بدون هیچ تجهیزات فست فود یه فستفود خوشمزه درست کردیم رو استفاده ببرید پیشاپیش نوش جان.
 
بالا