• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مریضی زجر اور -لطفا هرکی میتونه کمک کنه

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
...

Last edited:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
خوب دکترهای که رفتی چه تشخیصی برات دادن؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
سلام ، بهتره این سوالو تو فروم پزشکی بپرسی

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
اولا که این سوال جاش اینجا نیست شما با همچین مشکلی باید به متخصص مراجعه کنی دوما آخه برادر با 120 کیلو وزن معلومه همچین مشکلی برات پیش میاد

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
چاقی مادر همه بیماریهاست ...
عَمام (ره)

:general210:

Last edited:

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
دوست عزیز مطمئن باش به علت چاقی بیش از حدتون هست
برید باشگاه و ورزش کنید وزن رو زیر ۱۰۰ بیارید
انشالله خوب میشید

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مرد حسابی من 10 کیلو دراثر بی تحرکی و افسردگی!!! توی این دو سه ساله اضافه وزن گرفتم چند روز پیش یه آزمایش خون همینجوری دادم همه چیم ریخته بود به هم چربی خون و ویتامین دی و کبد و ...
شروع کن به ورزش برو باشگاه بدن سازی روزی نیم ساعت روزی نیم ساعت هم ورزش هوازی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
مرد حسابی من 10 کیلو دراثر بی تحرکی و افسردگی!!! توی این دو سه ساله اضافه وزن گرفتم چند روز پیش یه آزمایش خون همینجوری دادم همه چیم ریخته بود به هم چربی خون و ویتامین دی و کبد و ...
شروع کن به ورزش برو باشگاه بدن سازی روزی نیم ساعت روزی نیم ساعت هم ورزش هوازی
تو هم افسردگی داری اینجا چرا همه افسرده هستند

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اقا جو گیر نشی یهو بری بدوی نفست بگیره
شما همین طوریش مشکل پیدا کردی ، شما اول این مشکلت رو حل کن بعدش برو یه باشگاه خوب زیر نظر یه مربی و یه دکتر تغذیه خوب وزنت رو کم کن

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
بیماری شما چیز خاصی نیست، عصبیه.
شما اگه به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردید داروها رو مصرف کنید، ان‌شاءالله بعد یه دوره خوب میشید.

Last edited:

رفیق

Registered User
لایک‌ها
24
داداش وزنتون خیلی بالاست
داداش من قدش 184 و وزنش 108 بود
الان بحمدالله تو یک سال وزنش رو به 79 رسونده
صد در صد حالت خفگی باعثش وزن بالاست و فشار خونتون هم باعثش وزن بالاست مربوط میشه
صد در صد باید وزنتون رو متعادل کنید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام وقت بخیر دوستان ببخشید من حالم زیاد خوش نبود و در این قسمت تاپیک زدم البته هرچقد سرچ کردم بخش پزشکی پیدا نکردم الانم با حال بیمارم دارن تایپ میکنم من هفته پیش به صورت ناگهانی و یکدفعه ای حالت خفگی شدید بهم دستن داد به صورتی که میتونم نفس بکم ولی نمیتونستم بازدم کنم و نفس بدم بیرون انگار که میخوام همین الان بمیرم بدم داغ شده بود و تپش قلب دداشتتم فقفط با خوردن اب کمی میتونستم نفس بکشم اوایل نخواستم پدر و. مادرم بیدار کنم یک ساعتی تحمل کردم ولی مادرمو بیدار کردم و رفتیم بیمارستان البته بیمارستان خیلی دور بود تو این حالت چند باری احساس شدی مرگ و ترش شدید از مرگ داشتتم احساس بسیار سخت و زجر اوری بود انگار میخواستم بمیرم و.. بزرو نفش میشیدم انگار هر نفسم اخرین نفسم هست رفتم بیمارستان و در بخش سی سیس یو بستری شدم تقریبا حالم خوب شد چنتا دارو بهم دادن حالم کمی بهتر شد و مرخص شدم ولی الان هر شب سایت2-3 نصفه شب به صورت غیر ارادی حالت خفگی شدید بهم دست میده و دهانم کاملا خشک میشه فقط با اب خوردن یکم حالم بهتر میشه الان یک هفته اس که این طوریم و شبا اصلا نمیتونم بخوابم قبل از خواب هم هرچی افکار منفی هست بهم حمله میکنه پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم برام دارو های زیر نوشته در ضمن از روز بیماری تا الان فشارم بالاست من 24 سالمه و وزنم بالاست 120 کیلو ادم بی تحرک و اهل ورزش نیستم دارو هایی که استفاده میکنم
پرانول،ایمی پرامین،لوزار،امپرازولام،سیلوتراپرام،
پسش متخصص حلق و بینی هم که رفتم داروهای زیر دادن
سیفکسین،بتازونیت،موکولین
ببخشید مکنه اشتباه نوشته باشم
در کل این حس وحشت ناک ترین و زجر اور ترین حس دنیاست و داره داغونم میکنه منی تا امروز یه استامینوفن هم نخوردم و مریض نشدم یک دفعه ای داره دغونم میکنه من خودم یسری سرچ کردم با مریضی زیر روبرو شدم
پانیک و گلوبوس هیستریکوس
اگه کسی همچین تجربه ای داره یا با این نوع مریضی اشنایی داره خواهش میکنم خواهش میکنم جون هرکی دوست داره کمک کنه دارم داغون میشم شبا بزور میخوابم قبا اینکه خیلی خستم ولی اینقدر فشار میاره که نمیتونم بخوایم یا دکتر خوبی تو تهران میشنلاسه معرفی کنه
از مدیرا خواهش میکنم پاک نکنن من شاید نتونم بیام اینجا خواهاش اپر کسی کمکی میتونه بکنه تماس بگیره پولم بخواد به میدم و از شرمندگیش در میام09380481647

چند قوال مطرحه؟
یکی اگه در بخش سی سی یو بستری بودین و متخصص قلب شما رو ویزیت کردن،بعد از ترحیص شما رو کاملا از نظر قلبی شالم دونشتن یا درمانی دادن
دوم اسنکه اگه از نظر بیماری قلبی مشکل ندارید،با توجه به این شرایط دو بیماری مطرح میشه
احتمال بیشتر حملات پانیک هست و احتمال کمتر آپنه خواب بعلت چاقی

هردوی این بیمار در حوزه کاری روانپزشک هستند.....
درمان های روانپزشکی طولانی هستند و باید کمی حوصله کنید تا بهبودی حاصل بشه
من پیشنهاد میدم نظر یک روانپزشک دوم رو هم بخواین

در ضمن بهتون حق میدم که نگران باشین،چون اسن گونه بیماری ها میتونه تاثیر بدی در زندگی فرد بزاره،اما اگه از نظر جسمی و قلب سالم تشخیص داده شدید،نگران جان خودتون نباشین و با کمس شکیبایی،درمان روانپزشکی رو ادامه بدین
موفق باشید

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
با تشکر از همگی برای شرکت در تاپیک اولا متخصص قلب بیش از چک اپ کامل انجام دادن شامل نوار قلب و اکو ک کاملا سالم بودم متخصص روانشاسی دیرزو بیمارستان روزبه بودم که نزدیک ترین زمان تقریبا سه ماه اینده است برای ویزیت یکی از دوستان اقای ناظری که روانشاس معروفی هستند و در تلویزیون ایران هم به عنوان مهمان هستند پیشنهاد دادن که تماسس گرفتم گفتند تا دوسال اینده تایمشون پر هست!!اما خودم تا زیادی تونستم به خودم کمک کنم تقریبا میتونم بگم درصد تونستم درمان بشم البته شب ها دوروزی حمله بهم دست نمیئده در عوض خستگی شدید و اینکه تا دو شب بیدارم مخصوصا اگر گل گاو زبون بخورم کار با اینترنت بیشتر خستم میکنه خانوادم خیلی خیل کمک کردن چون خودم که تو اینترنت سرچ کرئدم حتی بعضی ها نوشته بودند که تاماه همین مشکل داشتند بنده در کمتر از یک هفته معجزه اس داشتند یک خواهار دلسوز خیلی کمک کننده اس مخصوصا بریا من که ادم بسیار درون گرایی هستم ولی با کمکش توستم خودم از نظر روحی تخلیه کنم کلا از شروع درمان داروهاهیی که معرفی کردم قطع کردم چون عوارضشون خونده بودم و کلا خودمم در کل زندگیم شاید کمتار از قرص خورده باشم اما قرض فشار و الپرازولام ادامه دادم که الان اونم قطع و فقط قرض فشلر لوزار مصرف میکنم در کمارش با چنتا عطاری صحبت کردم بعضی ها استاد جمشید خدادای معرفی کردند که کلا در دسترس نیست دارم کتلاب هاشو میخونم اما مصرف قرص جدید والری فلور چند روزی انجام میدم با خوردن میوه هایی مثل انگور فرنگی-کرفس-انار-اب زرشک برای اینکه مشکل هضم نداشته باشم برگ سنا یا صنا دارم میخورم که شستشوی قوی برای معده و روده هست هر شب میرم ورزش و شاید روزانه6کیو متر پیاده روی دارم
الان حال خوبی ندارم و خستم ولی روزی که سلامتی مکاملم بدست اوردم تاپیک ویرایش میکنم و تمامی تجربه هامو مینویسم تا شاید برای کسی مناسب باشه حتی کوچکترین نکته ها چو.ن میدونم این مریضی درد ندارد و فقط به صورت چراغ خاموش دنبال ادم مباد و حرک میکنه و بسیار زجراور و دیوانه کننده اس حتی برای بعضی ها تجربه خودکشی هم بوده مخصوصا در این فصل
در حال حاضر فقط چند مشکل زیر دارم که از امروز شروع شده البته همچنان اعتنماد بنفسم پایین و از امروز سوزش شدید معده همراه اروغ پشت سر هم به صورت متوالی دارم همچنین این سوزش در قسمت گلو بیشتره به نظرتون باید چیکلار کنم؟

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
در ضمن من وزنم بالاست ولی چاق نیستم جز ادم های هیکلی دستته بندی میشم شاید وزنم بالا باشه ولی به صورت متعادل وزنم بالاست البته به دسوتان حق میدم وزنم زیاد بالاست ولی بهخ نظرم دلیل این نیست قاا موسی بله من هم تو تحقیقاتم به گلوبوس هیستروکوس و حملات پانیک رسیدم ولی همچنان روانشناس خوبی پیدا نکردم !

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
دوستان امروز ازمایشم اومد اسید اوریک خونم بالاست به نظرتون چیکار باید بکنم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
معمولا برای کسانی افزایش اوریک اسید بدون علامت دارن،در نرحله اول توصیه به ورزش،کاهش وزن،عدم مصرف الکل میشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام دو مورد زیر هم هست اولیalpکههمون الکالین فسات هم که بالا بود که رفتم دوباره ازمایش دادم که فردا نتیجه اش میاد در ضمن دفع پروتئین هم داشتم در کل الکالین فسفات بالا دو دلیل داره که یا کبد هست یا کلیه .پس فردا باید برم متخصص کلیه ورزش هم سه روز دارم انجام میدم از صد متر شروع کردم و امروز 500متر دویدم که تو طول عمرم بی سابقه بود ورزشم زیاد کردم و داروی گیاهی هم برای کاهش وزن و شستشوی کلیه و کبد و معده دارم میخورم فقط بیرون که میرم صدای بوق بلند اژیر امبولانس و جیغ بچه باعث میشه حالت خفگی بهم دست میده

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
وزن بالا و تنگی نفس در خواب میتونه از عوامل کم کاری تیروئید باشه.
به یه متخصص غدد هم مراجعه کنید. ضرری نداره.

بالا