2640144892
Registered User
- نوشتهها
- 646
- لایکها
- 244
...
Last edited:
تو هم افسردگی داری اینجا چرا همه افسرده هستندمرد حسابی من 10 کیلو دراثر بی تحرکی و افسردگی!!! توی این دو سه ساله اضافه وزن گرفتم چند روز پیش یه آزمایش خون همینجوری دادم همه چیم ریخته بود به هم چربی خون و ویتامین دی و کبد و ...
شروع کن به ورزش برو باشگاه بدن سازی روزی نیم ساعت روزی نیم ساعت هم ورزش هوازی
سلام وقت بخیر دوستان ببخشید من حالم زیاد خوش نبود و در این قسمت تاپیک زدم البته هرچقد سرچ کردم بخش پزشکی پیدا نکردم الانم با حال بیمارم دارن تایپ میکنم من هفته پیش به صورت ناگهانی و یکدفعه ای حالت خفگی شدید بهم دستن داد به صورتی که میتونم نفس بکم ولی نمیتونستم بازدم کنم و نفس بدم بیرون انگار که میخوام همین الان بمیرم بدم داغ شده بود و تپش قلب دداشتتم فقفط با خوردن اب کمی میتونستم نفس بکشم اوایل نخواستم پدر و. مادرم بیدار کنم یک ساعتی تحمل کردم ولی مادرمو بیدار کردم و رفتیم بیمارستان البته بیمارستان خیلی دور بود تو این حالت چند باری احساس شدی مرگ و ترش شدید از مرگ داشتتم احساس بسیار سخت و زجر اوری بود انگار میخواستم بمیرم و.. بزرو نفش میشیدم انگار هر نفسم اخرین نفسم هست رفتم بیمارستان و در بخش سی سیس یو بستری شدم تقریبا حالم خوب شد چنتا دارو بهم دادن حالم کمی بهتر شد و مرخص شدم ولی الان هر شب سایت2-3 نصفه شب به صورت غیر ارادی حالت خفگی شدید بهم دست میده و دهانم کاملا خشک میشه فقط با اب خوردن یکم حالم بهتر میشه الان یک هفته اس که این طوریم و شبا اصلا نمیتونم بخوابم قبل از خواب هم هرچی افکار منفی هست بهم حمله میکنه پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم برام دارو های زیر نوشته در ضمن از روز بیماری تا الان فشارم بالاست من 24 سالمه و وزنم بالاست 120 کیلو ادم بی تحرک و اهل ورزش نیستم دارو هایی که استفاده میکنم
پرانول،ایمی پرامین،لوزار،امپرازولام،سیلوتراپرام،
پسش متخصص حلق و بینی هم که رفتم داروهای زیر دادن
سیفکسین،بتازونیت،موکولین
ببخشید مکنه اشتباه نوشته باشم
در کل این حس وحشت ناک ترین و زجر اور ترین حس دنیاست و داره داغونم میکنه منی تا امروز یه استامینوفن هم نخوردم و مریض نشدم یک دفعه ای داره دغونم میکنه من خودم یسری سرچ کردم با مریضی زیر روبرو شدم
پانیک و گلوبوس هیستریکوس
اگه کسی همچین تجربه ای داره یا با این نوع مریضی اشنایی داره خواهش میکنم خواهش میکنم جون هرکی دوست داره کمک کنه دارم داغون میشم شبا بزور میخوابم قبا اینکه خیلی خستم ولی اینقدر فشار میاره که نمیتونم بخوایم یا دکتر خوبی تو تهران میشنلاسه معرفی کنه
از مدیرا خواهش میکنم پاک نکنن من شاید نتونم بیام اینجا خواهاش اپر کسی کمکی میتونه بکنه تماس بگیره پولم بخواد به میدم و از شرمندگیش در میام09380481647