• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مریض شدم با یه درجه تب چیکار کنم خوب بشم!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دیشب خوب بودما ولی از ساعت 7 به بعد هوا بد خفن گرم شد منم پنجره ها رو باز کردم، حدود 1:30 نصف شب خوابیدم و صبح نیم درجه تب داشتم :wacko:
صبح باید میرفتم یه سری کارارو میکردم ولی ظهر که برگشتم دیدم 1 درجه تب دارم، کسی تجویزی نداره؟ یا ویروس فصله و یا دچار نشده که بگه رفته دکتر بعد چی شده؟ :skull:
ممنون فردا هم باز هزار تا کار دارم :f34r:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برو عسل و لیمو ترش و با چایی قاطی کن بخور .ب
عدم برو آب نمک قرقره کن
معمولا تب نشون دهنده اینه که یه جایی از بدنت عفونت داره
هندوانه داری خونه
خیلی خوبه بخور
بعد دیگه جونم برات بگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه
کسی نیست ببرت دکتر ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قهوه اسپرسو + شیر . قهوه رو با شیر دم کنید
60538_eskelet_38.gif

بعدش یه قرض ژلوفن + 2 تا آدالات کولد . هالش رو ببر بازهم همون نسخه قهوه رو پشتش ببپیچید
60538_eskelet_38.gif

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
این پند رو از من داشته باشید

هرزمان که سرما خوردید خصوصا در هوای سرد

دراز بکشید به طوری که کف پاهاتون به سمت بخاری باشه

روی خودتون چیزی نزارید اگر ملحفه هم گذاشتید مشکلی نداره

با اینکار به سرعت خوب میشید

فقط کافیه یک بار امتحان کنید

-------------------------------------------------

همینطور وقتی از بیرون اومدید و لباسهاتون کاملا خیس شده و اعتقاد به سرما دارید با همون لباس ها بدون هیچگونه تغییری جلوی بخاری دراز بکشید و کف پاتون به سمت بخاری باشه

انقدر بمونید تا کل بدنتون خشک بشه

امکان نداره سرما بخورید و سریعا خوب میشید

با احترام / حجت

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
این پند رو از من داشته باشید

هرزمان که سرما خوردید خصوصا در هوای سرد

دراز بکشید به طوری که کف پاهاتون به سمت بخاری باشه

روی خودتون چیزی نزارید اگر ملحفه هم گذاشتید مشکلی نداره

با اینکار به سرعت خوب میشید

فقط کافیه یک بار امتحان کنید

-------------------------------------------------

همینطور وقتی از بیرون اومدید و لباسهاتون کاملا خیس شده و اعتقاد به سرما دارید با همون لباس ها بدون هیچگونه تغییری جلوی بخاری دراز بکشید و کف پاتون به سمت بخاری باشه

انقدر بمونید تا کل بدنتون خشک بشه

امکان نداره سرما بخورید و سریعا خوب میشید

با احترام / حجت

آخه تب و لرزم دارم :( مبلافه بندازم یخ میزنم!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خودت بخون ببین چی گفته من حال ندارم بخونم
آشنايي با روش هاي پايين آوردن تب در منزل

خراسان جنوبي - مورخ سه‌شنبه 1390/06/08 شماره انتشار 17921

تب در واقع يک مکانيسم دفاعي طبيعي بدن است که در پاسخ به عوامل بيماري زا ايجاد مي شود. در واقع بدن با بالا بردن دما زمينه از بين بردن ميکروب ها و ويروس هاي مهاجم را به وسيله عوامل دفاعي بهتر فراهم مي کند. به همين دليل توصيه مي شود که در بزرگسالان و کودکان بالاي 5 سال در صورت بروز تب بلافاصله به مصرف دارو و قطع تب اقدام نکنيد، مگر اين که دما از 2/38 بالاتر برود. اما در کودکان زير 5 سال به دليل خطر بروز تشنج، در صورت بروز تب حتي اگر کم هم باشد، بايد آن را به دقت کنترل کرد. دماي طبيعي بدن براي يک فرد حدود 5/36 تا حدود 5/37 است و دماي بالاتر از آن تب محسوب مي شود. البته در کودکان زير سن دبستان اين مقدار کمي بالاتراست (بسته به دماي هوا، فعاليت و نوع پوشش). فراموش نکنيد که براي ارزيابي ميزان جدي بودن تب و بيماري، بايد به وجود ساير علايم توجه کرد. اگر تب به خصوص در کودکان همراه با گيجي و خواب آلودگي، بي قراري شديد، سردرد شديد، درد شکمي، دانه هاي پوستي غيرمعمول، سفت شدن عضلات گردن، گوش درد، ناتواني در بلع غذا، اسهال و استفراغ و اختلال تنفسي جدي باشد، اين نوع تب را بايد جدي بگيريد و سريعا به پزشک مراجعه کنيد. با استفاده از يک سري روش هاي ساده در منزل مي توان تب را کاهش داد:
1- در قدم اول سعي کنيد لباس فرد تب دار را سبک کنيد و تا حدممکن لباس هاي نخي و آزاد به او بپوشانيد. دماي اتاق هم بايد ملايم باشد. از فرد تب دار بخواهيد که استراحت کند و در صورت نياز به پوشش، فقط از يک ملحفه نازک استفاده کنيد.
2- قدم بعدي استفاده از داروي استامينوفن ( قطره ، قرص يا شياف ) در کودکان و استفاده از استامينوفن، ايبوپروفن و آسپرين در بزرگسالان است. در کودکان ميزان مصرف استامينوفن با توجه به وزن آن ها تعيين مي شود و در صورتي که قطره يا قرص موثر نبود بايد به سراغ شياف رفت. اگر استامينوفن تب کودک را پايين نياورد، مي توان با تجويز پزشک در کودکان بالاي 6 ماه از شربت ايبوپروفن استفاده کرد. هيچ گاه در افراد زير18 سال از آسپرين براي پايين آوردن تب استفاده نکنيد چون خطر ايجاد عارضه اي به نام سندروم ري وجود دارد که باعث آسيب به مغز و حتي مرگ مي شود.
3- پاشويه کردن با آب ولرم يا مخلوط آب ولرم و سرکه کمک زيادي به پايين آوردن حرارت بدن مي کند. همچنين مي توان يک حوله يا دستمال را با آب ولرم مرطوب کرد و روي پا،دست ها، کشاله ران و گردن گذاشت. از آب سرد براي پاشويه استفاده نکنيد، چون آب سرد موجب انقباض و جمع شدن رگ ها مي شود و تبادل دمايي را کاهش مي دهد، در نتيجه بدن نمي تواند حرارت اضافي خود را از دست بدهد. هرگز از الکل براي پاشويه به خصوص در کودکان استفاده نکنيد، چون به راحتي از طريق پوست جذب مي شود و ايجاد مسموميت مي کند.
4- سعي کنيد که به فرد يا کودک تب دار به فواصل معين مايعات بخورانيد، چون تب باعث از دست رفتن آب بدن و خطر کم آبي مي شود. اين مايعات مي تواند شامل آب، آبميوه هاي طبيعي ( مثل آب مرکبات) يا سوپ رقيق باشد. دقت کنيد که مايعات خيلي سرد يا داغ نباشد.
5- نوشيدن دم کرده گياهاني مثل بومادران، گل بنفشه، پوست بيد و گل بابونه ( با مشاوره پزشک يا داروساز) مي تواند به کاهش تب کمک زيادي بکند. البته استفاده از دم کرده هاي گياهي در کودکان زير 6 سال به دليل احتمال ايجاد حساسيت توصيه نمي شود و حتي در بزرگسالان با سابقه حساسيت به فرآورده هاي گياهي بايد با احتياط مصرف شود.
دکتر نعيمه نوبخت – تصوير سازي از مريم باقري

داری حبش رو ازت بگیرم:blush:
چیش رو؟؟؟ :eek:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حبه
وای شما
مردا چقدر لوس و بد مریضین خدا نکنه مریض شین چه الم شنگه ای به پا میکنین .حالا 1 درجه تبه دیگهههههههههههههههه.
واه واه واه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حبه
وای شما
مردا چقدر لوس و بد مریضین خدا نکنه مریض شین چه الم شنگه ای به پا میکنین .حالا 1 درجه تبه دیگهههههههههههههههه.
واه واه واه
از اون یه درجه های مردونه است نه زنونه که !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حبه
وای شما
واه واه واه

همه که مثل حسین نیستن :دی
من فشارم اومده بود رو 7 و 8 به زور دکتر رفتم

شاهزاده خاموش

Registered User
لایک‌ها
0
آخه آدم پروفسور مگه اینجا ما دکتر داریم که همچین تایپکی میزنی؟ :D

خوب یکم جیبتو گشاد کن تا با این دستور العملهای فضائی حالت بدتر نشده :happy:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم .من همیشه فشارم پایینه .منم تا رو به مرگ نباشم دور از جون نمیرم دکتر .خدا واسه هیچ کس مریضی نخواد

آهان از اون لحاظ

برو استراحت کن ایشالا خوب میشی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم .من همیشه فشارم پایینه .منم تا رو به مرگ نباشم دور از جون نمیرم دکتر .خدا واسه هیچ کس مریضی نخواد

آهان از اون لحاظ

برو استراحت کن ایشالا خوب میشی

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
آخه آدم پروفسور مگه اینجا ما دکتر داریم که همچین تایپکی میزنی؟ :D

خوب یکم جیبتو گشاد کن تا با این دستور العملهای فضائی حالت بدتر نشده :happy:

دکتر شومایی ؟

شوما امتحان کردی تا حالا ؟

شوما تا الان جایی چنین چیزی دیدی یا خوندی ؟

spammer4

Registered User
لایک‌ها
1
یدونه آ اس آ ازون صورتی بزرگا بنداز بالا بگیر بخواب روی سرت رو هم بده
این قرص باعث تعریق شدید میشه فقط باید حواست باشه که روی سرت رو برنداری که بدتر میشه
از خواب بیدار شدی اوکی شدی
مسئولیت مردنت پای خودته چون من دکتر نیستم ولی دکترا رو دوست دارم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
عرض شود که از همه دوستان ممنونم

زنگ زدم به یه بابایی که دکتره گفت ویروسه جدیده :( که خدا نصیب گرگ بیایون نکنه :(

گرفتن شدید عضلات همراه با تب و لرز، من نمی دونم این ویروسام بیکار میشن میرن ببینن چه کار جدیدی ازشون بر میاد!!

یعنی بدن درد که ماله ویروس پارسال بود انصافا باید پیش این لنگ مینداخت.

گفت استامینوفن میخوری تا روزی 7 تا هم اشکال نداره! و میری آدالت کلد میخری ماله دکتر عبیدی رو بعد شب که خواستی بخوابی 2 تا آدالت کلد میخوری و میری زیر پتو تا صبح که پاشی.

انصافا صبح پاشدم تبم قطع شده بود و زنگ زد که خوبی گفتم خوبم گفت امروزم استراحت مطلق،الان خیر سرم دارم استراحت مطلق هستم:دی

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
عرض شود که از همه دوستان ممنونم

زنگ زدم به یه بابایی که دکتره گفت ویروسه جدیده :( که خدا نصیب گرگ بیایون نکنه :(

گرفتن شدید عضلات همراه با تب و لرز، من نمی دونم این ویروسام بیکار میشن میرن ببینن چه کار جدیدی ازشون بر میاد!!

یعنی بدن درد که ماله ویروس پارسال بود انصافا باید پیش این لنگ مینداخت.

گفت استامینوفن میخوری تا روزی 7 تا هم اشکال نداره! و میری آدالت کلد میخری ماله دکتر عبیدی رو بعد شب که خواستی بخوابی 2 تا آدالت کلد میخوری و میری زیر پتو تا صبح که پاشی.

انصافا صبح پاشدم تبم قطع شده بود و زنگ زد که خوبی گفتم خوبم گفت امروزم استراحت مطلق،الان خیر سرم دارم استراحت مطلق هستم:دی

اقا ما یکی از این ویروسا دم عید گرفتیم تا دو هفته تب و لرز داشتیم میتونی اگه استامینفن جواب نداد ایبوپروفن بخوری قویتره

بالا