• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزائده های آنلاین و زنده به روش فروشگاهی ( لیون کامپیوتر )

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
درود دوستان گلم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?app=bid

میدونم که چند ماهی هستش با سیستم پنی اکشن در سایتهای مختلف آشنا شدید .
این سیستم روش خودش رو داره و در اکثر سایتهای ایرانی به یک روش اجرا میشه ولی .......... در سایت لیون به روش فروشگاهی اجرا میشه و اگر کالایی دکمه خرید داشته باشه کاربر میتونه در اون مزائده با استفاده از دکمه خرید که در حین اجرای مزائده فعال هستش متحمل کمترین ضررها بشه .

توضیحات لازم رو در راهنما و قوانین سایت دادیم که میتونید مطالعه بکنید .

در راهنما و قوانین کاملا همه چیز شفاف هستش و نحوه کار و نوع درآمد سایت و خیلی چیزهای دیگه کاملا توضیح داده شده .

البته اینرو بگم که این روش مزائده رو به همه کاربران پیشنهاد نمیدم , چون اگر کاربر با دقت و علم کافی در این نوع مزائده ها شرکت نکنه حتما ضرر خواهد کرد . بنده پیشنهاد میکنم که کاربران قبل از اینکه سود سیستم رو برای خودشون در نظر بگیرن حتما به جنبه منفی و ضرر سیستم فکر کنن چون در اینصورت میتونن موفق بشن و به روشهای خوبی دست پیدا کنن . اول کاملا نظاره کنید سیستم رو و اگر دیدید سیستم میتونه بهتون سود بده شرکت کنید .

این روش همه شرکت کننده ها رو نمیتونه ارضا کنه پس با علم وارد مزائده ها بشید

در کل اگر سوالی بود در خدمتم و در ضمن نمیتونم هر روز به تاپیک سر بزنم تا جای ممکن پاسخ شما دوستان رو میدم

با تشکر

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
یک سری سوال داشتم
الان مثلا
Jabra CLIPPER BT+Headset

قیمت اصلیش رو زدید 62000 تومن
و قیمت پیشنهادی 1240 تومن.
و مزایده هم پایان یافته.

الان این جنس برنده داشته؟ و با چه قیمتی برنده شده؟

jabarsink2000

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یک سری سوال داشتم
الان مثلا
Jabra CLIPPER BT+Headset

و مزایده هم پایان یافته.

اخرین بید کاربر Bahman زده . پس ایشون بنده شدن
و مبلغ1240 به حساب جناب حسینی واریز میکنند و کالا به صورت رایگان براشون پست میشه.
یعنی شما یک کالا 62000 تومانی را:
1240+مبلغ بید مصرفی شما برای برنده شدن کالا مصرف کردین.
با تشکر.
هادی

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
سلام
یک سری سوال داشتم
الان مثلا
Jabra CLIPPER BT+Headset

و مزایده هم پایان یافته.

درود
دوست گلمون کاملا درست توضیح دادن عزیز .

در راهنما و قوانین بیشتر و دقیقتر توضیح داده شده

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
:lol: خیلی باحال بود دمت گرم

واقعیتیه عزیز و اکثر افراد به جنبه ها مثبتش نگاه میکنن و بدون علم واردش میشن و خدای نکرده به مشکل برمیخوردن و متاسفانه هیچ جوابی رو هم قبول نمیکنن .

به همین دلیل ما عادت داریم که شفاف و رک به دیگران توضیح بدیم بعد انتخاب رو میگذاریم برای خود افراد

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
جناس حسینی من چند تا سوال دارم.
ببینید من باید ابتدا اعتبارم تو سایتو افزایش بدم و بعد بید بدم؟میتون مبذارم دقایق آخری بید بدم که برنده بشم؟اگه بفرض من جنسیو با مثلاً قیمت 1240 تومن برنده بشم دیگه هیچ مبلغی نباید پرداخت کنم؟

jabarsink2000

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
جناس حسینی من چند تا سوال دارم.
ببینید من باید ابتدا اعتبارم تو سایتو افزایش بدم و بعد بید بدم؟میتون مبذارم دقایق آخری بید بدم که برنده بشم؟اگه بفرض من جنسیو با مثلاً قیمت 1240 تومن برنده بشم دیگه هیچ مبلغی نباید پرداخت کنم؟
در ابتدا شما باید کامل قوانین را خوانده.
بعد در این قسمت نام کاربری خودتان را اعلام کنید تا نام کاربری شما برای ورود به مزایده فعال شود و نوع کاربری شما به کاربر مزایده زنده تغییر کند.
قوانین و تایید کاربران برای ورود به مزائده های زنده - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
حالا روال مزایده :
شما بید میخرید و برای شرکت در مزایده امده میشید.
بعد شما باید میزنید تا نام کاربری شما جزع اخرین بید باشه (در 20 ثانیه اخر این کار را انجام دهید چون قبل از ان کاملا بیهوده است)
اگر شما بید زدید و کسی دیگربعد شما بید نزد سیستم اعلام میکند که مزایده به پایان رسید و نام کاربری شما اعلام میشه.
اگر نه به همین صورت مزایده ادامه دارد تا کسی که اخرین بید را میزند بعد از ان کسی بید نزند
مثلا مزایده به نفع شما تمام شد مبلغ اصلی کالا 250000 بود و شما ان را 1240 بردید.
مبلغ 1240 به حساب جناب حسینی واریز و اطلاع میدهید.
و شما کالایی با قیمت 250000 را به قیمت(1240+مبلغ بید مصرفی برنده شدید)
با تشکر.
هادی

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
درود
مرسی هادی جان از توضیحاتت عزیز

دوستان گلم جدیدا مزائده ها طوری ترتیب داده میشن که برندگان بیشتری داشته باشه .

در آینده یه سری مزائده گذاشته میشه با بیدهای رایگان که کاربران معمولا تازه وارد میتونن توش شرکت کنن تا بتونن با مزائده ها اشنا بشن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقای حسینی یه سوال ! چطور یک کاربر حتی بیشتر از ارزش خود دستگاه بید میزنه ؟ منطقی هست ؟
نزدیک 200 بید از یک کاربر زده شده siyavash ) ! البته به غیر از بید های دیگری که نزدیک همین حدود در کالاهای دیگر زده ! چند روز در حال رصد هستم و کامل مشاهده کردم این موضوع رو
نزدیک 140 150 تا هم از سمت FARIBORZ !
لطفا یه روشن سازی کنید !
بنده که نزدیک 32 تا و بقیه هم همین حدود !
اعتماد بنده به کل از بین رفته !

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
آقای حسینی یه سوال ! چطور یک کاربر حتی بیشتر از ارزش خود دستگاه بید میزنه ؟ منطقی هست ؟
نزدیک 200 بید از یک کاربر زده شده siyavash ) ! البته به غیر از بید های دیگری که نزدیک همین حدود در کالاهای دیگر زده ! چند روز در حال رصد هستم و کامل مشاهده کردم این موضوع رو
نزدیک 140 150 تا هم از سمت FARIBORZ !
لطفا یه روشن سازی کنید !
بنده که نزدیک 32 تا و بقیه هم همین حدود !
اعتماد بنده به کل از بین رفته !

درود
اولین نکته ای که میخوام از شما اینه که فعلا در مزائده ها شرکت نکنید تا وقتی که به مزائده ها مطمئن شدید

بله خیلی از دوستان چنین کاری و انجام میدن ولی متاسفانه شما یه مقدار باید صبر میکردید تا سیستم دستتون بیاد بعد شرکت میکردید عزیز .

1 - دلایلی که وجود داره اینه که این کاربران میخوان یه جورایی کل کل کنن که بعدها اگر وارد مزائده ای شدن کسی روی بیدشون بید نزنه .
2 - اگر کسی از دکمه خرید استفاده کنه هر بید براش 300 تومان محاسبه میشه و کاربر تا جایی که میتونه شانسش رو امتحان میکنه و بعد که دید امکان باختش هستش سریعا از دکمه خرید استفاده میکنه عزیز .

این بود دلایل این مسئله و از شما میخوام در مزائده ای شرکت نکنید فعلا چون قانون اول این مزائده ها به شرح زیر هستش :

1 - در صورتی که به لیون کامپیوتر اعتماد ندارید گزینه های بعدی را مطالعه نکرده و در مزائده ها شرکت نکنید

هر وقت دیدید که اعتمادتون جلب شد شرکت کنید .

همه این افراد افراد حقیقی هستن و میدونم که هر کسی توی این سیستم تازه وارد باشه و بررسی نکنه همین فکر شما رو میکنه عزیز ز

با تشکر

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
آقا همین اندازه که در این مزایده برنده و بازنده وجود داره یعنی نوعی قمار است. من کاری به مساله شرعیش ندارم بلکه تنها میخوام بگم مزایده زمانی درست که اگر کسی برنده نشد، تمام پولش برگرده و الکی ضرر نکرده باشه ولی شما به کالا را با قیمت کاملا غیر واقعی ارایه میدید که طمع دیگران را جلب میکنه و آنها تلاش میکنند که برنده بشن ولی برنده فقط یکی است و بقیه افراد (البته تنها 30 نفرشون) اگه برنده نشن شما لطف! میکنید و به زور بهشون همون کالا یا کالای دیگه را به قیمت روزش میفروشین( البته ظاهرا همین کار رو هم نمیکنید و تنها باز بهشون بید میدید) و اگه بازندها پولشون رو بخوان بهشون نمیدید. اگر بازنده ها بیش از 30 نفر باشن که کلاهشون پس معرکه هست و بازنده واقعی هستند یعنی نه جنسی دستشون رو گرفته و نه پولی دیگه دارن!!! شما به این میگید مزایده؟!!!
هرچند تو کل دنیا مرسوم باشه ولی این دلیل نمیشه که با چنین روشهای کسب درآمد کنیم ! در این نوع تجارت بجز یک نفر که برنده هست بقیه راضی نیستند!(چون پولشون رو از دست میدن و هیچی نصیبشون نمیشه)یعنی30 نفرشون باید خرید کنند که به نفع شماست و بقیشون هم هیچی!!!
شما البته میگید که ما قبلا شرط کردیم و گفتیم این روال مزایده! هست و هر کی قبول داره بیاد شرکت کنه! خوب این شرایط تو قمار و شرط بندی هم هست که قبلش شرط میکنند که اگر باختی هیچی نصیبت نمیشه و هکذا!
بهر حال بنده تنها میگم این کسب درامد واقعا بی ارزش است. وقتی شما جنس تولید میکنید و یا جنس میفروشید و خدماتی انجام میدید در واقع دارید یک کار مفید برای کشور و مردم انجام میدید و خودتون هم دارید کسب درامد حلال میکند و همه ازتون راضی هستند. آقای حسینی من میدیدم وقتی که شما جنس میفروختید چقدر مردم راضی بودند و روی شما حساب میکردند اما با راه افتادن این نوع مزایده که واقعا مزایده نیست، خیلی ها خواسته یا ناخواسته رضایت ندارند هر چند شما بگید که میخواستند شرکت نکنند وخودشون خواستند!!!
بهر حال امیدورام که همه بتونیم با انجام کار مفید و کسب رضایت مردم، کسب درامد کنیم!
شرمنده که انتقاد کردم!
یا علی

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
آقا همین اندازه که در این مزایده برنده و بازنده وجود داره یعنی نوعی قمار است. من کاری به مساله شرعیش ندارم بلکه تنها میخوام بگم مزایده زمانی درست که اگر کسی برنده نشد، تمام پولش برگرده و الکی ضرر نکرده باشه ولی شما به کالا را با قیمت کاملا غیر واقعی ارایه میدید که طمع دیگران را جلب میکنه و آنها تلاش میکنند که برنده بشن ولی برنده فقط یکی است و بقیه افراد (البته تنها 30 نفرشون) اگه برنده نشن شما لطف! میکنید و به زور بهشون همون کالا یا کالای دیگه را به قیمت روزش میفروشین( البته ظاهرا همین کار رو هم نمیکنید و تنها باز بهشون بید میدید) و اگه بازندها پولشون رو بخوان بهشون نمیدید. اگر بازنده ها بیش از 30 نفر باشن که کلاهشون پس معرکه هست و بازنده واقعی هستند یعنی نه جنسی دستشون رو گرفته و نه پولی دیگه دارن!!! شما به این میگید مزایده؟!!!
هرچند تو کل دنیا مرسوم باشه ولی این دلیل نمیشه که با چنین روشهای کسب درآمد کنیم ! در این نوع تجارت بجز یک نفر که برنده هست بقیه راضی نیستند!(چون پولشون رو از دست میدن و هیچی نصیبشون نمیشه)یعنی30 نفرشون باید خرید کنند که به نفع شماست و بقیشون هم هیچی!!!
شما البته میگید که ما قبلا شرط کردیم و گفتیم این روال مزایده! هست و هر کی قبول داره بیاد شرکت کنه! خوب این شرایط تو قمار و شرط بندی هم هست که قبلش شرط میکنند که اگر باختی هیچی نصیبت نمیشه و هکذا!
بهر حال بنده تنها میگم این کسب درامد واقعا بی ارزش است. وقتی شما جنس تولید میکنید و یا جنس میفروشید و خدماتی انجام میدید در واقع دارید یک کار مفید برای کشور و مردم انجام میدید و خودتون هم دارید کسب درامد حلال میکند و همه ازتون راضی هستند. آقای حسینی من میدیدم وقتی که شما جنس میفروختید چقدر مردم راضی بودند و روی شما حساب میکردند اما با راه افتادن این نوع مزایده که واقعا مزایده نیست، خیلی ها خواسته یا ناخواسته رضایت ندارند هر چند شما بگید که میخواستند شرکت نکنند وخودشون خواستند!!!
بهر حال امیدورام که همه بتونیم با انجام کار مفید و کسب رضایت مردم، کسب درامد کنیم!
شرمنده که انتقاد کردم!
یا علی

اول اینکه در همه جای دنیا رسمه که به هم سلام کنیم عزیز

درود دوست من
من زیاد براتون توضیح نمیدم چون فکر نمیکنم فائده ای داشته باشه چون شما بر مبنای تفکرتون تمام مطالب رو دوختید و زدید و گرفتید .و ما رو محاکمه نکرده اعدام کردید و تشکر میکنم از شما .

چند تا جواب کوتاه میدم تا خدای نکرده حمل بر بی ادبی بنده خدمت شما دوست عزیز نباشه :
1 - یعنی هر چیزی که برد و باخت داره قماره ؟؟؟؟؟؟؟
2 - دوست خوبم از شما میخوام که قوانین و راهنما رو کامل بخونید اگر میخوندید متوجه میشید که در قانون :31 داریم : لیون کامپیوتر در صورت خرید کالا توسط کاربر را در صورت موجود بودن به هیچ عنوان خریدار نمی باشد و یا با کالای دیگری قابل تعویض نیست . دلیلش اینه که کاربر اگر کالایی رو میخواد واردش بشه و خرید بکنه

ما کالایی رو برای فروش در سایت قرار دادیم کاملا حقیقی قیمت واقعی کالا مشخص شده و کاربر میتونه با واریز مبلغ کالا رو خریداری کنه . حالا واریز مبلغ به صورت بید باشه و یا به صورت نقدی باشه . این قانون معامله هستش که فکر نمیکنم با داشتن دکمه خرید که تنها سایتی در ایران هستیم که از دکمه خرید بهره میبره معامله مورد و یا مشکلی داشته باشه .

خیلی خوشحال میشدم که تاپیکهایی که زده شده در فروم رو مطالعه میکردید و میدیدید که اونجوری که کاربرا فکر میکنن سیستم با داشتن دکمه خرید سود انچنانی نداره . به طور مثال در لینک زیر برای شفاف شدن این مطلب تاپیک زده شده و مسابقه گذاشتیم تا بتونیم این مسئله رو بیشتر شفاف سازی کنیم :
سوال و جائزه ؟ در مزائده بلوتوث 2045 شماره 408 ؟؟؟؟؟؟؟؟ - تالار گفتگو لیون کامپیوتر

در کل در هر کاری نارضایتی وجود داره حتی کاری که خودتون دارید انجام میدید عزیز ولی امکان داره که کسی امکان اعتراض و یا انتقاد نداشته باشه .

من در خدمتم و ممنونم از انتقادتون

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
اینطور فروشها به درد کالاهایی میخوره که نشه روش ارزش گذاشت مثل آثار تاریخی یا هنری نه مثلا یه رام که قیمتش 30 تومنه که اون وقت سر به قول خودتون یه کل کل به قیمت به عنوان مثال و فرضا 50 تومن فروخته بشه

saeed_hoseiny

Registered User
لایک‌ها
559
اینطور فروشها به درد کالاهایی میخوره که نشه روش ارزش گذاشت مثل آثار تاریخی یا هنری نه مثلا یه رام که قیمتش 30 تومنه که اون وقت سر به قول خودتون یه کل کل به قیمت به عنوان مثال و فرضا 50 تومن فروخته بشه

درود
دوست گلم این کالاها در ظاهر به قیمت بالاتر فروش میرن ولی در باطن دوستان وقتی به اخر های مزائده میرسن از دکمه خرید استفاده میکنن و کالا رو خریداری میکنن .

البته در کل اگر به ارشیو مراجعه بکنید خیلی از کالاها با کلی ضرر فروخته شدن که اگر با کالاهایی که به ظاهر گرونتر فروخته شدن جمع و تفریق بشن متوجه خیلی چیزها در این سیستم می شید

بالا