• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايا و معايب سيستمهاي مديريت محتوا

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
تا جايي كه من فهميدم 4 تا سيستم برتر براي مديريت محتوا وجود دارد:
PHP-Nuke
PHP BB
Movable Type
b2

1- مزايا و معايب هر سيستم چيست؟
2- كدام سيستم ها روي سرور Windows و كدام روي سرور Linux نصب مي شود؟
3- منبع جامع براي يادگيري هر كدام (ترجيحا فارسي) معرفي كنيد.
4- لينك دانلود آخرين نسخه.
5- كدام سيستم قابليت نصب روي يك كامپيوتر منفرد (جهت يادگيري) را دارد؟ براي اين كار به چه چيزهايي نياز داريم؟(مثلا XP Proffesional+IIS 5.0) بقيشو شما بگين.
6- چند سايت كه در آنها از هر يك از سيستمها استفاده شده است را معرفي نماييد.
7- بطور كلي كدام سيستم بر بقيه ترجيح دارد؟

ممنون :)

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اينا چهار تا چيز مجزا هستن
PHP-Nuke : يه سايت تمام عيار هست با امكانات:عضو گيري،گفتگو،لينكستان،ارسال مطلب،نظرسنجي،مقاله،جستجو،.... خيلي هست يه نمونه سايت خوبش هم اينه http://www.farsinuke.com (كه تو ميتوني فارسي شدش رو از اينجا هم بگيري رايگان با آموزش رايگان همين سايت منو راه انداخت) و سايت خودم كه ديگه توپه توپه(پاچه سايتم رو خاروندم)
PHP BB : فقط يه فروم يا گفتگو ايجاد ميكنه با عضو گيري و .... احسان بيشتر ميدونه.
Movable Type: يك محيط وبلاگه احسان ميدونه
b2: يه محيط وبلاگه احسان ميدونه
و همشون مبتني بر PHP هستن و فك كنم ديتا بيس شون هم MySql باشه(البت فك كنم بشه عوضش كرد)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از iranvig :
اينا چهار تا چيز مجزا هستن
PHP-Nuke : يه سايت تمام عيار هست با امكانات:عضو گيري،گفتگو،لينكستان،ارسال مطلب،نظرسنجي،مقاله،جستجو،.... خيلي هست يه نمونه سايت خوبش هم اينه http://www.farsinuke.com (كه تو ميتوني فارسي شدش رو از اينجا هم بگيري رايگان با آموزش رايگان همين سايت منو راه انداخت) و سايت خودم كه ديگه توپه توپه(پاچه سايتم رو خاروندم)
PHP BB : فقط يه فروم يا گفتگو ايجاد ميكنه با عضو گيري و .... احسان بيشتر ميدونه.
Movable Type: يك محيط وبلاگه احسان ميدونه
b2: يه محيط وبلاگه احسان ميدونه
و همشون مبتني بر PHP هستن و فك كنم ديتا بيس شون هم MySql باشه(البت فك كنم بشه عوضش كرد)
دستت درد نكنه.
ولي نگفتي من اگه بخوام رو كامپيوتر خودم اونا رو نصب كنم(واسه يادگيري) چيكار بايد بكنم؟

به نقل از iranvig :
سايت خودم كه ديگه توپه توپه(پاچه سايتم رو خاروندم)
خاروندي يا خوردي؟ :)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از Persia :
تا جايي كه من فهميدم 4 تا سيستم برتر براي مديريت محتوا وجود دارد:
PHP-Nuke
PHP BB
Movable Type
b2

1- مزايا و معايب هر سيستم چيست؟

جواب دادن به سوالهات بيشتر از يه كتاب ميشه.

من فعلا جواب سوال اول رو ميدم.
PHP-Nuke: اين يك سيستم مديريت وب سايت به صورت كامل است و شامل اكثر بخشهاي لازم براي يك وب سايت است. خودش فروم و سايت خيلي فعالي داره و كلي امكانات اضافه بهش ميشه اضافه كرد. PHP و MySQL لازم داره. براي يه آدم مبتدي توصيه نميشه. ولي اگه تا حدودي از اداره کردن سايت راه سر در ميارين ، خب ميتونين از پسش بر بيايد

phpBB: يک سيستم مديريت فروم است که يکي از راحت ترين و محبوبترين ها هم هست. به آسوني نصب ميشه. PHP و MySQL لازم داره. فروم و سايتهاي خيلي فعالي در اين زمينه هست و امکانات زيادي روش نصب ميشه.

MovableType: سيستم مديريت وبلاگ که براي مديريت وب سايت هم استفاده ميشه. قويترين مجموعه در نوع خودش که با امکان توليد صفحات استاتيک ، در بين نرم افزارهاي مشابه از بيشترين محبوبيت برخورداره. کار باهاش خيلي آسونه و امکانات خيلي زيادي داره. CGI و MySQL لازم داره.

b2: محبوبترين سيستم مديريت وبلاگ به زبان php است که خيلي ساده و بي دردسره. امکانات زيادي هم ميشه روش نصب کرد. فروم نسبتا فعالي هم داره ولي متاسفانه رشد خيلي کمي داره و از روي سورس اون نمونه هاي بهتري مثل WordPress يا ++b2 در اومده.

مخلصيم! :happy:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اقا این ziggurat برپايه template هست؟ گويا template و tag و اينجور چيزا نداره.. درست فهميدم من؟ فقط استايلهاش قابل تغییره؟

alirezasaberi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از aaber_piade :
اقا این ziggurat برپايه template هست؟ گويا template و tag و اينجور چيزا نداره.. درست فهميدم من؟ فقط استايلهاش قابل تغییره؟

زيگورات براي سايت هاي ادارات و سايت هاي حرفه اي طراحي شده است. اين گونه مشتريان زير بار تمپليت هاي آماده نميروند بنابراين مجبوريم تمپليت را جداگانه طراحي كنيم .
در مورد تگ ها كه زيگورات تگ هاي جالبي دارد سايت رو دوباره مطالعه كنيد

بالا