• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايده يا شراكت در سايت موزيك

asphalt30000

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
بنده طي مشكلات درسي كه برايم پيش آمده قصد فروش سايت را دارم اين سايت ٢ سال است كه انجمنش راه اندازي شده است و نزديك ١ ماه هم هست كه صفحه أصلي را به وردپرس تغيير دادم. الان با توجه به اينكه ترم آخر هستم ديگر نميتوانم ادامه دهم و تصميم به فروش يا مشاركت گرفتم.
هرگونه اطلاعات هم خواستيد در خدمت هستم.
قيمت پايه 5٠٠ هزار تومان هست و به بالاتربن قيمت پيشنهاداي به فروش ميرسد خواهشمندم زير قيمت پايه قيمت ندهيد چون با تعداد پستها و كاربراني كه انجمن دارد مطمئنا يك فرد حرفه اي و كسي كه وقتش را داشته باشد در كمتر از ١ ماه ميتوانيد بازديد را به طور چشمگيري بالا ببرد. ضمن اينكه بازديد در گذشته خيلي بهتر بود و به خاطر اينكه دامنه أصلي dlara.ir را مسدود كردند ضربه سختي به سايت خورد.
دامنه ها الان :
dlara1.ir
Dlara2.ir
Dlara.org

Last edited:

asphalt30000

Registered User
لایک‌ها
4
برای شراکت یا اسپانسر هم کسی نیست؟

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش.این همون دلارای سابقه؟چرا اینجور شده بازدیدش؟سایت باحالی بود.همراه با انجمن فروش میره؟

سلام من به قیمت پایه خریدارم.

Last edited:

asphalt30000

Registered User
لایک‌ها
4
سلام داداش.این همون دلارای سابقه؟چرا اینجور شده بازدیدش؟سایت باحالی بود.همراه با انجمن فروش میره؟

سلام من به قیمت پایه خریدارم.

با سلام دوست عزیز بله همون است. همونطور که توضیح دادم به خاطر فیل شدن و مسدود شدن دامین اصلی هست.الان بازدید در حال افزایش هست. بله با انجمن به فروش میرسد.
تا اینجا برای شما

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
برای شراکت توی ویژه وبمسترا تاپیک بزنی بهتره

بالا