mrfbest
Registered User
- نوشتهها
- 731
- لایکها
- 52
سلام دوستان
قصد فروش آيپد٣ مشكي ٦٤ گيگابايتي خودم رو دارم كه وايفاي هستش و دوس دارم به دست مصرف كننده ي واقعي برسه
پارت كانادا هستش
لوازم كامل و جعبه موجوده
يه اسمارت كاور اوزاكي قهوه اي و يكي هم چرم مشكي و يك كاور ژله اي كپديس هم همراهش تقديم ميكنم به همراه ٥٠گيگ برنامه ي ارجينال
ورژن ٧.١ بدون هيچ لگ و مشكلي
مصرف باتري مثل روز اول عاليه و خيلي راضي كننده هستش حداقل٨ساعت شارژ ميده با حداكثر استفاده مثلا بازي گرافيكي
براي وبگردي و فيلم و كتاب خوندن كه بريد روي ١٠-١٢ساعت
تنها ايراد اين دستگاه فرورفتگيه ظاهريشه كه براي آيپد ها عادي هستش اين موارد و اينكه داخل كاور ها كاملاً محو ميشه و بجز اين مورد كه اشاره شد همه چيزش سالم و تضميني هستش
قيمت مورد نظر رو پخ كنيد چون به بالاترين بيشنهاد فروخته خواهد شد
قيمت پايه ١٣٠٠ت
گام افزايشي ٢٠ت
فروش فوري ١٤٥٠
بعد از توافق شماره تماس داده خواهد شد
معامله حضوراً در كرج و غرب تهران
براي شهرهاي ديگه فقط به صورت پستي بعد از واريز وجه + هزينه پست
با تشكر از توجه شما
Sent from my iPhone using Tapatalk
قصد فروش آيپد٣ مشكي ٦٤ گيگابايتي خودم رو دارم كه وايفاي هستش و دوس دارم به دست مصرف كننده ي واقعي برسه
پارت كانادا هستش
لوازم كامل و جعبه موجوده
يه اسمارت كاور اوزاكي قهوه اي و يكي هم چرم مشكي و يك كاور ژله اي كپديس هم همراهش تقديم ميكنم به همراه ٥٠گيگ برنامه ي ارجينال
ورژن ٧.١ بدون هيچ لگ و مشكلي
مصرف باتري مثل روز اول عاليه و خيلي راضي كننده هستش حداقل٨ساعت شارژ ميده با حداكثر استفاده مثلا بازي گرافيكي
براي وبگردي و فيلم و كتاب خوندن كه بريد روي ١٠-١٢ساعت
تنها ايراد اين دستگاه فرورفتگيه ظاهريشه كه براي آيپد ها عادي هستش اين موارد و اينكه داخل كاور ها كاملاً محو ميشه و بجز اين مورد كه اشاره شد همه چيزش سالم و تضميني هستش
قيمت مورد نظر رو پخ كنيد چون به بالاترين بيشنهاد فروخته خواهد شد
قيمت پايه ١٣٠٠ت
گام افزايشي ٢٠ت
فروش فوري ١٤٥٠
بعد از توافق شماره تماس داده خواهد شد
معامله حضوراً در كرج و غرب تهران
براي شهرهاي ديگه فقط به صورت پستي بعد از واريز وجه + هزينه پست
با تشكر از توجه شما

Sent from my iPhone using Tapatalk