mahdinasiri007
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 5
فروخته شد
یکعدد ادکلن بسیار محبوب بلک افغان 30 میل درب چوبی اورجینال
Made in italy
یکعدد ادکلن بسیار محبوب بلک افغان 30 میل درب چوبی اورجینال
Made in italy
لطفا لطفا لطفا به هیچ عنوان این ادکلن 30 میل رو با ادکلن های مشابهی که به فروش میرسه مقایسه نکنید به این دلایل :
- در زیر شیشه این ادکلن 4 بار کلمه nasomatto بصورت برجسته حک شده(قابل مشاهده در عکسها) .
- اگر والف این ادکلن رو با ادکلن مشابه دیگه مقایسه کنید متوجه فرق این ادکلن خواهید شد(بزودی عکسش رو میزارم)
- درب چوبی این ادکلن مکعب مربع نیست ، مکعب مستطیل است.
- جعبه و کائوچو استفاده شده در داخل جعبه بسیار با کیفیت و با نمونه های دیگه کاملا متفاوت است.
اینها دلایل اختلاف این ادکلن با نمونه های مشابه میباشد .
این ادکلن پخش بوی بینظیر داره و مثل نمونه های مثل بوی تند و نامطبوع اولیه رو نداره .
ادکلن بازهای حرفه ای میدونن این ادکلن چیه
این دقیقاً همون ادکلنی هستش که در مغازه ها از300تا 400هزار تومان میفروشن
دوستان دقت کنید ادکلن اورجینال ودرب چوبی تحت لیسانس nasomatto هلند و در کشور ایتالیا تولید شده ، من چون فروش ادکلن شغل دومم محسوب میشه با کمترین سود قصد فروش دارم تا انشاالله با اعتماد شما دوستان فروشم زیاد بشه و سود زیاد رو از فروش زیاد بدست بیارم.
عکسها واقعی و از خود محصول میباشد
تستر هلندی و والف مشکی این ادکلن هم موجود دارم و میتونید با قیمت بسیار مناسب خرید کنید
لطفا منصفانه قیمت بدید تا خدایی ناکرده باعث ضرر من نشید و دوباره این محصول رو برای فروش قرار بدم.
با تشکر از لطف شما دوستان عزیز
عکسهای سمت راست فیک و عکسهای سمت چپ ادکلن اورجینال ایتالیایی میباشد.
به رنگ داخل بسته و درپوش افشانه دقت کنید.
دوستان عزیز این ادکلن پلمپ میباشد ولی یکعدد برای تهیه عکسها باز شده که درصورت تمایل با مبلغی پایینتر میفروشم .
تاریخ پایان مزایده روز یکشنبه ساعت ۲۴
پیشنهاداتی که بعد از این ساعت ثبت شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد و برنده فردی میباشد که آخرین قیمت قبل از ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۸/۷/۱۳۹۵ رو پیشنهاد داده
قیمت فروش بصورت عادی : 210 هزار تومان
تلفن تماس برای خرید خارج از مزایده : 09354713025
کانال تلگرام :
Atrenice@
فروخته شد فعلا موجود ندارم
عکسهای سمت راست فیک و عکسهای سمت چپ ادکلن اورجینال ایتالیایی میباشد.
به رنگ داخل بسته و درپوش افشانه دقت کنید.
دوستان عزیز این ادکلن پلمپ میباشد ولی یکعدد برای تهیه عکسها باز شده که درصورت تمایل با مبلغی پایینتر میفروشم .
تاریخ پایان مزایده روز یکشنبه ساعت ۲۴
پیشنهاداتی که بعد از این ساعت ثبت شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد و برنده فردی میباشد که آخرین قیمت قبل از ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۸/۷/۱۳۹۵ رو پیشنهاد داده
قیمت فروش بصورت عادی : 210 هزار تومان
تلفن تماس برای خرید خارج از مزایده : 09354713025
کانال تلگرام :
Atrenice@
فروخته شد فعلا موجود ندارم
Last edited: