• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده برای فروش سه گوشی هوشمند و یک تبلت (کارکرده در حد نو)

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگی
گوشیام رو دارم جایگزین میکنم برای همین این سه تا گوشی رو می خوام بزارم برای فروش
هر گوشی وضعیت و لوازم همراه و قیمت هاش جداگونه در ادامه میاد.

اما نکته در مورد نوع فروش ، فروش به صورت مزایده ای هستش با یه قیمت پایه و یه قیمت خرید خارج از مزایده هم هر وسیله داره ... برای خرید دو راه هستش یا در مزایده شرکت می کنید و قیمت بالاتری میدید تا در پایان مزایده به بالاترین پیشنهاد فروخته بشن یا به قیمت خرید خارج از مزایده خریدار هستید که مزایده همون جا تموم میشه و وسیله مال شما میشه ... نکته مهم اینه که با این روش دیگه جمله فوری فلان قیمت خریدارم کاربردی نداره ... شما یا به قیمت خارج مزایده فوری می خریدش با یا قیمتی بالای قیمت پایه و زیر قیمت خارج از مزایده پیشنهاد میدید و در مزایده شرکت میکنید ...
پس انشالله من یا پیام در رابطه با پیشنهاد قیمت برای شرکت مزایده میبینم یا پ.خ برای خرید به قیمت خارج از مزایده ...
ناریخ مزایده تا بعد از ظهر روز جمعه هستش ، ساعت خاصی اعلام نمیکنم تا از پیشنهادهای دقیقه نودی اجتناب بشه ، بعد از ظهر میشه حد فاصل 2 تا 5 ...
گام افزایش برای پیشنهاد جدید 10 هزار تومان یا مضربی از اون هستش یعنی 5 یا 7 یا 12 یا ... نمی تونید بالاتر بگید ، فقط مضرب 10 ...
دوستان میتونن در همین جا پیشنهاد قیمت بدن و یا پ.خ بدن و ناشناس بمونن ، همچین این تاپیک در چند فروم هم زمان زده شده و من بالاترین پیشنهاد های هر کالا رو پست اول به روز میکنم تا کسی زیر قیمت فعلی پیشنهاد نده ...

شما را به هر آنچه اعتقاد دارید قبل از پست دادن نوشته های بالا رو بخونید تا پست الکی ندید ... ممنون

و اما گوشی ها و تبلت :

1) Apple iPhone 4
توضیحات : مشکی رنگ ، 32 گیگ حافظه داخلی ، پارت نامبر امارات ، آنلاک ، جیل بریک شده ، نسخه iOS 4.2.1 ، جلو و پشت گوشی محافظ درجه یک more ، بدون هیج مشکل ظاهری و خط و خش ، دکمه هوم یکم سفت شده ، هدفون و کابلش آکبندن و استفاده نشدن ، 7 ماهه خریده شده ،یه قاب گریفین و یه قاب کیپدیس با پایه و کیف هم همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای گوشی 1090 ، برای قاب و کیف کپدیس 25 ، برای محافظ پشت و رو 15 و برای قاب گریفین 35 هستش ... گوشی و لوازم جانبیش یکجا و با هم فروخته میشن ...

قیمت پایه برای شروع مزایده : 700 هزار تومان
قیمت برای خرید خارج از مزایده : 959 هزار تومان

2) Samsung Galaxy S II
توضیحات : مشکی رنگ ، 16 گیگ حافظه داخلی ، Made in Korea by Samsung ، شارژر سه شاخه ، کیف چرم اوریجنال سامسونگ هم توی جعبه بوده که در اکثر پک ها نیستش ، بدون خط و خش و هیچ مشکل ظاهری ، هدفون و کابل آکبند و استفاده نشده ، کمتر از 2 ماهه خریداری شده ، یه قاب کپدیس با محافظ صفحه استفاده نشده هم همراهش هستش .
کمنرین قیمت روز بازار برای گوشی 770 ، برای قاب کپدیس 20 هستش ... دقت کنید این قیمت برای مید برای کره هستش و گوشی وقاب هم یکجا فروخته میشن ...

قیمت پایه برای شروع مزایده : 550 هزار تومان
قیمت برای خرید خارج از مزایده : 689 هزار تومان

3) Nokia N8
توضیحات : مشکی رنگ ، 16 گیگ حافظه داخلی ، ساخت فلاند ، وسایل کامل شامل کابل ها و شارژر و هدفون همگی سالم ، بدون کوچکترین مشکل ظاهری و خط و خش ، 10 ماهه خریداری شده و 4 ماه از گارانتیش مونده ، یه قاب کپدیس با محافظ و یه کیف چرم a-case همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای گوشی 525 ، برای کیف چرم 15 ، برای قاب کپدیس 20 هستش ... گوشی و لوازمش یکجا فروخته میشن ...

قیمت پایه برای شروع مزایده : 350 هزار تومان
قیمت برای فروش خارج از مزایده : 429 هزار تومان

4) Galaxy Tab P1010
توضیحات : 16 گیگ ، فقط وای-فای ، ساخت کره ، تمام وسایل آکبند و سالم ، بدون کوچکترین مشکل ظاهری ، کارکرد در حد تست ، 2 بار شارژ شده ، زیر 15-20 ساعت کرده ، برچسب های پشتش هنوز کنده نشده ، گارانتی پارس مایکروتل که 6 ماهش حداقل مونده ، یه کیف اورجینال سامسونگ همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای تبلت 440 ، برای کیف 65 تومن هستش ... تبلت و کیف با هم فروخته میشن ...

قیمت پایه برای شروع مزایده : 300 هزار تومان
قیمت برای فروش خارج از مزایده : 429 هزار تومان

معامله در تهران حضوری انجام میشه که خریدار تشریف میاره و تست می کنه میگیره ، به کل ایران هم پست میشه که بعد از پرداخت قیمت گوشی و هزینه پست این ارسال صورت میگیره و 48 ساعت مهلت تست داده میشه ...

و اینکه لطفا رعابت کنید ... قیمت پیشنهاد بدید اگه خریدارید و به قیمت های خارج از مزایده هم ایراد نگیرید ، اونا قیمت هایی هستند که من دوست دارم فروش برن ، قیمت پیشنهادی شما هم قیمتیه که شما دوست دارید بخرید ... همین ... سوالی در مورد گوشی ها بود بپرسید همین جا ...

این هم یه عکس دسته جمعی ... این عکس رو داشته باشید به عنوان صحت وجود جنس ...

IMG_3435.JPG

بالاترین پیشنهادات :
iphone 4 رو 800 هزار تومان در بازیسنتر پیشنهاد دادند
S2 به قیمت خارج از مزایده فروخته شده و برای فردا قرارش گذاشته شد
N8 بالاترین پیشنهاد 370 در موبایلستان بوده
Tab رو هم 320 در موبایلستان بالاترین پیشنهاد بوده

Last edited:

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
ایفونو به قیمت پایه خریدارم....

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
تب رو 305 خریدارم

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
شماره چهار رو 310 خریدارم

ولی یه انتقاد هم دارم در مورد جمله زیر
دوستان میتونن در همین جا پیشنهاد قیمت بدن و یا پ.خ بدن و ناشناس بمونن
به نطر من همه باید قیمتاشونو اینجا بزنن البته این نطر منه

راستی یه سوال این تبلت gps داره و سیمکارت خوره

Last edited:

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام.
s2 گارانتی نداره؟
چه ورژنی از اندروید روش هست.
روت شده؟
پایین تر راه نداره؟
گام افزایش مزایده؟
پایان مزایده؟
من یا قیمت پایه البته با یکم تخفیف هستم.

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
من الان نمیتونم بگم s2 رو 615 میخام؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
پیشنهادات تا این لحظه :

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پیشنهادات تا این لحظه :

iphone 4 رو 810 هزار تومان

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام :wacko::wacko:tab 345

همه دوستان توجه کنن که گام افزایش قیمت 10 هزار تومان هستش ، وگرنه پیشنهاد ها ثبت نمی شن ....

پیشنهادات تا این لحظه :
iphone 4 رو 810 هزار تومان در پرشین تولز پیشنهاد دادند
Tab رو هم 340 در پرشین تولز بالاترین پیشنهاد بوده

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
S2 که 690 فروخته شد و الان از سر قرار تحویل دادنش برگشتم ... خریدار مصرف کنند واقعی بود ... به گفته خودش چون می خواست برای گوشیش هم قاب و هم کیف بخره حساب کرده بود دیده بود یه اس 2 اکبند چین با یه قاب و یه کیف براش 750 در میاد ... برای همین مال بنده رو که کره بود و ان وسایل رو هم داشت و در حد هم بود 690 خرید ( حتی فکر کنم اگه 700 هم گفته بودم کماکان مشتری بود) ... مبارکش باشه و براش خوب کار کنه ...

اما بالاترین پیشنهاد ها برای سه وسیله دیگه تا الان :

N8 بالاترین 390 بوده
iPhone 4 بالاترین 850 بوده
P1010 بالاترین 350 بوده

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
S2 که 690 فروخته شد و الان از سر قرار تحویل دادنش برگشتم ... خریدار مصرف کنند واقعی بود ... به گفته خودش چون می خواست برای گوشیش هم قاب و هم کیف بخره حساب کرده بود دیده بود یه اس 2 اکبند چین با یه قاب و یه کیف براش 750 در میاد ... برای همین مال بنده رو که کره بود و ان وسایل رو هم داشت و در حد هم بود 690 خرید ( حتی فکر کنم اگه 700 هم گفته بودم کماکان مشتری بود) ... مبارکش باشه و براش خوب کار کنه ...

[/B]

<<<***بله 100% تایــــــید میشه***>>>

بالا