• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده تبلت 10 اینچ هیوندای با قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mooka

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان عزیز
حدود 7 ماه هست که یه تبلت 10 اینچ هیوندای که به مدل HYUNDAI TB1000-3G معروف هست رو خریدم. قبلش هم یه گالکسی تب 7 6200 داشتم. الان دیگه میخوام سیتستم ios رو تجربه می کنم و میخوام با فروش این و یه چیزیم بذارم روش و یه آیپد بگیرم.
من حقیقت رو درباره این تبلت خدمتتون عرض می کنم و هر دوستی که خواست در خدمتش هستم:
مزایا :
1- قیمت مناسب در مقابل سخت افزار خوب
2- آندروید v4.0.4 Ice-Cream Sandwich
3- قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه و ارسال پیامک
4- جی پی اس
5- قابلیت اتصال فلش با تبدیلی که همراه تبلت هست
6- ضمانت معتبر و نمایندگی های فراوان در اکثر شهرهای ایران (که تا 25 تیر 93 اعتبار داره) دانلود لیست نمایندگی های خدمات
لینک مشخصات کامل از سایت دیجی کالا:
http://www.digikala.com/Product/DKP-6242/HYUNDAI-TB1000-3G/تبلت-هیوندا-تی-بی-1000

معایب :
1- دو تا مشکل کوچک داره که با بردن به نمایندگی به صورت رایگان قابل حله فقط من وقتش رو ندارم : اول اینکه فیش میکرو اس دی یه کم جابه جا شده و دوم اینکه سیم کارت رو نمیشناسه. البته من هیچ وقت سیم کارت روش نذاشتم و همیشه از وای فای استفاده کردم فقط روز اولی که خریدم توی فروشگاه واسم سیم کارت گذاشت و تستش کرد اما امروز که دوباره چک کردم دیدم نمیشناسه
2- تاچ متوسط! البته در مقابل گالکسی تبی که قبلا داشتم وگرنه در مقابل خیلی از تبلت ها تاچش بهتره!

مزایا و معایب رو گفتم
هر دوستی مایل بود همین جا پیام بده و یا با شماره 4626 884 937 تماس بگیره
عکس ها :
h1.jpg h2.jpg h3.jpg h4.jpg h5.jpg h6.jpg

قیمت پایه : 650 + هزینه پست
فروش فوری : 700
تبلت هر گونه مشکلی غیر از اون دو تا داشت بنده 100% پس میگیرم و هزینه پست برگشت با خودم

Last edited:

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
سلام داش جسارتا اگه مشکل سیم کارت ار این باشه که ماژول gsm سوخته چی؟چون احتمالا مشکل تاچ هم از بردتبلت هست وفک کنم این دو تا مشکل کلا از برد تبلت باشه
شما اینو نشون بده ببینن مشکلش چیه اگه از برد باشه به برا خریدار که مثلا من باشم دردسره و گارانتی هم برا اینجور قطعات خیلی گیر میده بعد اقدام به فروش کن شرمنده ها عزیز من سرم کشیده اینارو میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا