• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده مزایده داغ پاور و گرافیک

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام.گرافیک و پاور چند روز بعد خرید به دستم رسید.متاسفانه پاور اصلا روشن نمیشد.گفتند برگشت بدم تا تعمیر کنند.با پست و هزینه خودم به آدرس شخصی به نام مرتضی شعبانی که گفته بودند ارسال کردم،بعد نزدیک ۲ هفته بسته به علت عدم دریافت توسط گیرنده برگشت خورد،بعد کلی پیگیری گفتند دوباره با تی پاکس پس کرایه بفرست که فرستادم.باز گیرنده از دریافت از تی پاکس خودداری میکرد و گفتند بسته رو برگشت میدند، با کلی پیگیری طرف رفت بسته رو‌ تحویل گرفت.
تمام این الافی ها به خاطر اینکه کالای معیوب رو فرستادند و بنده بهشون اعتماد کردند،الان هم بعد ۱ ماه الافی و ناراحتی ، بهشون گفتم پولم رو پس بدید،اما باز سر میدونند.

یوزر قبلی آقای دشتی بن شد، اما ایشون با یوزر جدید در حال فعالیت هستند :

پیشنهاد میشه تا تغیین تکلیف معامله بنده با ایشون معامله ای نداشته باشید.یا حق

فایل های ضمیمه

• IMG_20220314_094633.jpg
    IMG_20220314_094633.jpg
    230.8 KB · نمایش ها: 48
  • IMG_20220314_100639.jpg
    IMG_20220314_100639.jpg
    1.7 MB · نمایش ها: 42
Last edited:

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام.۳ ماه هست درگیر این شخص یعنی یزدان دشتی و شخصی دیگری که ادعا میکند کالا رو از او تهیه و به بنده فروخته است ، به نام مرتضی شعبانی، هستم به علت ارسال کالای معیوب (پاور همین تاپیک) که اصلا روشن نمیشد!
هر بار یک وعده ای میدند و جز دروغ و وعده ازشون چیزی ندیدم.
بنده از معامله با این اشخاص کاملا ناراضی هستم و ان شالله هر چه زودتر جواب کارشون رو می بینند‌‌.

توصیه اکید دارم تحت هیچ عنوان پول برای کالایی به ایشان پرداخت نکنید.

مدیران محترم،چرا وقتی این کاربر بن شده،مجدد یه کاربری دیگر درست کرده و در حال فعالیت هست؟!

فایل های ضمیمه

• IMG_20220409_234808.jpg
    IMG_20220409_234808.jpg
    222.7 KB · نمایش ها: 40
  • IMG_20220409_234836.jpg
    IMG_20220409_234836.jpg
    176.5 KB · نمایش ها: 39
  • IMG_20220409_234914.jpg
    IMG_20220409_234914.jpg
    188.9 KB · نمایش ها: 38
  • IMG_20220409_234950.jpg
    IMG_20220409_234950.jpg
    214.5 KB · نمایش ها: 39
Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام.۳ ماه هست درگیر این شخص یعنی یزدان دشتی و شخصی دیگری که ادعا میکند کالا رو از او تهیه و به بنده فروخته است ، به نام موسی شعبانی، هستم به علت ارسال کالای معیوب (پاور همین تاپیک) که اصلا روشن نمیشد!
هر بار یک وعده ای میدند و جز دروغ و وعده ازشون چیزی ندیدم.
بنده از معامله با این اشخاص کاملا ناراضی هستم و ان شالله هر چه زودتر جواب کارشون رو می بینند‌‌.

توصیه اکید دارم تحت هیچ عنوان پول برای کالایی به ایشان پرداخت نکنید.

مدیران محترم،چرا وقتی این کاربر بن شده،مجدد یه کاربری دیگر درست کرده و در حال فعالیت هست؟!
مستندات مربوط به اینکه یک کاربر یوزر نیم دیگه درست کرده بفرستید تا ترتیب اثر داده بشه.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,837
مستندات مربوط به اینکه یک کاربر یوزر نیم دیگه درست کرده بفرستید تا ترتیب اثر داده بشه.

به من ربطی نداره و جسارته هااا
ولی
مدیران خیلی راحت میتونن رنج ایپی و صفحه نمایش و هزار تا چیز دیگه اش رو دربیارن و به مولتی یوزر بودنش پی ببرن. این که کار سختی نیست .
@Hamid2day
@Forum Manager

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به من ربطی نداره و جسارته هااا
ولی
مدیران خیلی راحت میتونن رنج ایپی و صفحه نمایش و هزار تا چیز دیگه اش رو دربیارن و به مولتی یوزر بودنش پی ببرن. این که کار سختی نیست .
@Hamid2day
@Forum Manager
در حالت عادی نیازی به این کارها نیست . ایشون شاید مستنداتی داشته باشند که بهتر از ما میدونند ایشون یوزر دومه . ضمن اینکه ای پی که دیگه با این وضعیت اینترنتها کشکه.

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
عزیز تو پست قبلی لینک یوزر جدیدش رو گذاشتم.با همون اسم خودش مجدد یوزر درست کرد و بچه ها هم باهاش معامله کردند گفتند خودش هست.منتها دیگه نمیدونم فعاله یا با یوزر دیگری در حال کاره و ...

اون پست هم مال ۱ سال پیش هست.مرتضی شعبانی ظاهرا خیلی سر بچه ها اینجا کلاه گذاشته با فروش قطعه خراب و ‌‌‌... و از طریق افراد دیگه مثل این یزدان دشتی ادامه فعالیت داده.تو پیامهایی که از قبل دارم برای این موضوع دارم، اضافتون میکنم.

پیام‌های رد و بدل شده با این یوزر که دقیقا به موضوع پاور اشاره داره، اضافه شد.

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20230416_120628_Firefox.jpg
    Screenshot_20230416_120628_Firefox.jpg
    357.9 KB · نمایش ها: 5
Last edited:

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
اون پست هم مال ۱ سال پیش هست.موسی شعبانی ظاهرا خیلی سر بچه ها اینجا کلاه گذاشته
مطمعن هستید؟ بنده چندین بار ازشون خرید داشتم حضوری و غیر حضوری . توی فروم بغلی هم فعالیت دارند.فکر نمیکنم همچین چیزی صحت داشته باشه.

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
نه عزیز، مطمئن نیستم،شما که تازه واردید مطمئن هستید! برای سرگرمی و مزاح، از روی الافی ، وقت خودم و دیگران رو میگیرم.مدیر مربوطه به پیام‌ها دعوت شدند.شات پیام‌ها هم در پست های بالاتر هست.موفق باشید.

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام ارادت
بنده از جناب ش تا الان بالای 40,50تا پاور خریدم و مشکلی نبوده تا الان.
یوزرشون اینجا هم 869 امتیاز مثبت داره و از قدیمی های انجمن هست.

Last edited:

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام ارادت
بنده از جناب شعبانی تا الان بالای 40,50تا پاور خریدم و مشکلی نبوده تا الان.
یوزرشون اینجا هم 869 امتیاز مثبت داره و از قدیمی های انجمن هست.
بنده تگشون میکنم خودشون تشریف بیارن احتمالا در جریان این تاپیک نیستن
@m.shabani
سلام عزیز.این شعبانی با اون شعبانی که شما میگید،تا اونجا که بنده متوجه شدم ۲ شخص متفاوت هستند.اون شعبانی که شما میگید بنده هم ازش چند باری پاور خریدم و مشکلی نداشتیم و فقط تو کار پاور هست، اما این بابا، ظاهرا تو کار همه قطعه ای هست. در ضمن بنده طبق گفته یزدان دشتی ، این بابا رو به عنوان شعبانی می شناسم (روی بسته پستی و تی پاکس که بالاتر فرستادم هم آدرس و اسمش هست هر چند یکبار میگفت موسی شعبانی، یکبار میگفت مرتضی شعبانی چون بنده پولی به کارت یا حساب این شخص واریز نکردم نمیدونم واقعا شعبانی هست یا حتی موسی هست یا مرتضی، فقط طبق گفته های دشتی این شخص رو به این اسم می شناسم).در زمان این مشکلات چندین بار هم زنگ زدم و پیام به این شخص دادم که اصلا جواب نمی‌داد و از طریق کاربر ap70 (میلاد بهرامن) پیگیر میشدم که اون زمان ایشون هم با این شعبانی معامله داشت و می گفت ازش طلب داره و حتی پول تی پاکس هم شعبانی به میلاد بهرامی گفته بود ندارم و ایشون پول به کارتش زده بود تا رفت تحویل بگیره!

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
درود بر شما
آیا خطاب بنده هستم؟
از طرفی آقای گلشنی به گمانم قبلا هم به شما پاور فروختم و تمام اطلاعات تماس من رو دارید.
من موسی شعبانی هستم و فقط پاور کار میکنم هیچ قطعه دیگه ائی هم نمیفروشم و حدود دو دهه اینجا فعالیت میکنم و همه دوستان قدیمی پرشین تولز بنده رو میشناسند.
تلفن بنده تو امضام هست و آدرس منو خیلیا دارند و حضوری در خدمتشون هستم حالا یکی دیگه کلاهبرداری کرده من نمیدونم
از طرفی شما کالا رو بنام مرتضی شعبانی فرستادید و هی تکرار میکنید موسی شعبانی شما رسما اینجا دارید منو زیر سوال میبرید.
لطفا تمام پست های حاوی نام موسی شعبانی رو ادیت کنید و از واژه م. ش استفاده کنید.

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
چه ربطی داره. بنده توی فروم بغلی فعالیت دارم اگر فکر میکنید اکانت فیکه. ایشون کارشون تعمیرو فروش پاور هست. فکر نمیکنم کسی بخواد رو کلاهبرداری با فروش پاور فعالیت کنه خط کد 1 و ادرس و ... دراختیار کسی قرار بده. (منظورم شماره ای که اینجا توی پیام هاست نیست)

کاش قدری شعور دراین پیام شما پیدا میکردم حیف که نیست. این پیامم صرفا جهت حفظ ابروی ایشون بود.
سپاسگزارم

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
درود بر شما
آیا خطاب بنده هستم؟
از طرفی آقای گلشنی به گمانم قبلا هم به شما پاور فروختم و تمام اطلاعات تماس من رو دارید.
من موسی شعبانی هستم و فقط پاور کار میکنم هیچ قطعه دیگه ائی هم نمیفروشم و حدود دو دهه اینجا فعالیت میکنم و همه دوستان قدیمی پرشین تولز بنده رو میشناسند.
تلفن بنده تو امضام هست و آدرس منو خیلیا دارند و حضوری در خدمتشون هستم حالا یکی دیگه کلاهبرداری کرده من نمیدونم
من هرگز کالائی با این مشخصات نفروختم
اساس کار من هم اینه :
((شما پول خرید پاور سالم رو پرداخت کرده اید. و بنده متعهد به فروش کالای سالم هستم. تعهد اساس کار من میباشد))
از طرفی شما کالا رو بنام مرتضی شعبانی فرستادید و هی تکرار میکنید موسی شعبانی شما رسما اینجا دارید منو زیر سوال میبرید.
لطفا تمام پست های حاوی نام موسی شعبانی رو ادیت کنید و از واژه م. ش استفاده کنید.
درود بر شما.آیا شماره تلفن و آدرس تی پاکس روی جعبه شما هستید؟ اگر نه، پس طرف شما نیستید. پست قبلی گفتم که با شما معامله داشتم و توضیحات داده شد.اینکه شباهت اسمی دارید یا اینکه از اسم شما دیگری استفاده کرده ارتباطی به بنده ندارد.
تمام اسمی قابل تغییر به مرتضی شعبانی تغییر کرد.
...........

دوستان این تاپیک رو ادامه ندید، پول ما که رفت، دیگه حوصله بحث و دعوا و ... ندارم.تشکر

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
مشخصات رو تیپاکس مرتضی شعبانی هست مستندات موسی شعبانی رو ارائه بدین
تا شفاف سازی بشه

بالا