جسارتا پیشنهاد ایشون ده و یک دقیقه بودهتقدیم شما میشه -ختم تایپک
والا ساعت خونه ما 10 نشون داد-باز اگه ناراحت هستید با هم توافق کنید هر کودومتون لازم دارید براتون بفرستمجسارتا پیشنهاد ایشون ده و یک دقیقه بوده
تایید میشه ختم تایپکخریداری شد.
مستندات مربوط به اینکه یک کاربر یوزر نیم دیگه درست کرده بفرستید تا ترتیب اثر داده بشه.سلام.۳ ماه هست درگیر این شخص یعنی یزدان دشتی و شخصی دیگری که ادعا میکند کالا رو از او تهیه و به بنده فروخته است ، به نام موسی شعبانی، هستم به علت ارسال کالای معیوب (پاور همین تاپیک) که اصلا روشن نمیشد!
هر بار یک وعده ای میدند و جز دروغ و وعده ازشون چیزی ندیدم.
بنده از معامله با این اشخاص کاملا ناراضی هستم و ان شالله هر چه زودتر جواب کارشون رو می بینند.
توصیه اکید دارم تحت هیچ عنوان پول برای کالایی به ایشان پرداخت نکنید.
مدیران محترم،چرا وقتی این کاربر بن شده،مجدد یه کاربری دیگر درست کرده و در حال فعالیت هست؟!
![]()
Yazdan_das
forum.persiantools.com
مستندات مربوط به اینکه یک کاربر یوزر نیم دیگه درست کرده بفرستید تا ترتیب اثر داده بشه.
در حالت عادی نیازی به این کارها نیست . ایشون شاید مستنداتی داشته باشند که بهتر از ما میدونند ایشون یوزر دومه . ضمن اینکه ای پی که دیگه با این وضعیت اینترنتها کشکه.به من ربطی نداره و جسارته هااا
ولی
مدیران خیلی راحت میتونن رنج ایپی و صفحه نمایش و هزار تا چیز دیگه اش رو دربیارن و به مولتی یوزر بودنش پی ببرن. این که کار سختی نیست .
@Hamid2day
@Forum Manager
عزیز تو پست قبلی لینک یوزر جدیدش رو گذاشتم.با همون اسم خودش مجدد یوزر درست کرد و بچه ها هم باهاش معامله کردند گفتند خودش هست.منتها دیگه نمیدونم فعاله یا با یوزر دیگری در حال کاره و ...مستندات مربوط به اینکه یک کاربر یوزر نیم دیگه درست کرده بفرستید تا ترتیب اثر داده بشه.
مطمعن هستید؟ بنده چندین بار ازشون خرید داشتم حضوری و غیر حضوری . توی فروم بغلی هم فعالیت دارند.فکر نمیکنم همچین چیزی صحت داشته باشه.اون پست هم مال ۱ سال پیش هست.موسی شعبانی ظاهرا خیلی سر بچه ها اینجا کلاه گذاشته
سلام عزیز.این شعبانی با اون شعبانی که شما میگید،تا اونجا که بنده متوجه شدم ۲ شخص متفاوت هستند.اون شعبانی که شما میگید بنده هم ازش چند باری پاور خریدم و مشکلی نداشتیم و فقط تو کار پاور هست، اما این بابا، ظاهرا تو کار همه قطعه ای هست. در ضمن بنده طبق گفته یزدان دشتی ، این بابا رو به عنوان شعبانی می شناسم (روی بسته پستی و تی پاکس که بالاتر فرستادم هم آدرس و اسمش هست هر چند یکبار میگفت موسی شعبانی، یکبار میگفت مرتضی شعبانی چون بنده پولی به کارت یا حساب این شخص واریز نکردم نمیدونم واقعا شعبانی هست یا حتی موسی هست یا مرتضی، فقط طبق گفته های دشتی این شخص رو به این اسم می شناسم).در زمان این مشکلات چندین بار هم زنگ زدم و پیام به این شخص دادم که اصلا جواب نمیداد و از طریق کاربر ap70 (میلاد بهرامن) پیگیر میشدم که اون زمان ایشون هم با این شعبانی معامله داشت و می گفت ازش طلب داره و حتی پول تی پاکس هم شعبانی به میلاد بهرامی گفته بود ندارم و ایشون پول به کارتش زده بود تا رفت تحویل بگیره!سلام ارادت
بنده از جناب شعبانی تا الان بالای 40,50تا پاور خریدم و مشکلی نبوده تا الان.
یوزرشون اینجا هم 869 امتیاز مثبت داره و از قدیمی های انجمن هست.
بنده تگشون میکنم خودشون تشریف بیارن احتمالا در جریان این تاپیک نیستن
@m.shabani
سپاسگزارمچه ربطی داره. بنده توی فروم بغلی فعالیت دارم اگر فکر میکنید اکانت فیکه. ایشون کارشون تعمیرو فروش پاور هست. فکر نمیکنم کسی بخواد رو کلاهبرداری با فروش پاور فعالیت کنه خط کد 1 و ادرس و ... دراختیار کسی قرار بده. (منظورم شماره ای که اینجا توی پیام هاست نیست)
کاش قدری شعور دراین پیام شما پیدا میکردم حیف که نیست. این پیامم صرفا جهت حفظ ابروی ایشون بود.
درود بر شما.آیا شماره تلفن و آدرس تی پاکس روی جعبه شما هستید؟ اگر نه، پس طرف شما نیستید. پست قبلی گفتم که با شما معامله داشتم و توضیحات داده شد.اینکه شباهت اسمی دارید یا اینکه از اسم شما دیگری استفاده کرده ارتباطی به بنده ندارد.درود بر شما
آیا خطاب بنده هستم؟
از طرفی آقای گلشنی به گمانم قبلا هم به شما پاور فروختم و تمام اطلاعات تماس من رو دارید.
من موسی شعبانی هستم و فقط پاور کار میکنم هیچ قطعه دیگه ائی هم نمیفروشم و حدود دو دهه اینجا فعالیت میکنم و همه دوستان قدیمی پرشین تولز بنده رو میشناسند.
تلفن بنده تو امضام هست و آدرس منو خیلیا دارند و حضوری در خدمتشون هستم حالا یکی دیگه کلاهبرداری کرده من نمیدونم
من هرگز کالائی با این مشخصات نفروختم
اساس کار من هم اینه :
((شما پول خرید پاور سالم رو پرداخت کرده اید. و بنده متعهد به فروش کالای سالم هستم. تعهد اساس کار من میباشد))
از طرفی شما کالا رو بنام مرتضی شعبانی فرستادید و هی تکرار میکنید موسی شعبانی شما رسما اینجا دارید منو زیر سوال میبرید.
لطفا تمام پست های حاوی نام موسی شعبانی رو ادیت کنید و از واژه م. ش استفاده کنید.