• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده دو دامین

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دو تا دامین زیر رو می خواهم بفروشم لطفا از من نخواهید بهتون قیمت پایه بدهم خودتون قیمت بدهید و فروششون هم 48 ساعت بعد آخرین پیشنهاده

luckfa.ir(رنک الکسا 1 میلیون با 155 لینک مناسب برای سایت های مزایده و قرعه کشی بسیار با معنی luck به معنی شانس و fa هم یعنی فارسی )
paymentfa.ir(مناسب برای افرادی که می خواهند سایت های با محوریت امور مالی راه اندازی کنند payment به معنی پرداخت و fa هم به معنی فارسی)
موفق باشید

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دو تا دامین زیر رو می خواهم بفروشم لطفا از من نخواهید بهتون قیمت پایه بدهم خودتون قیمت بدهید و فروششون هم 48 ساعت بعد آخرین پیشنهاده

luckfa.ir(رنک الکسا 1 میلیون با 155 لینک مناسب برای سایت های مزایده و قرعه کشی بسیار با معنی luck به معنی شانس و fa هم یعنی فارسی )
paymentfa.ir(مناسب برای افرادی که می خواهند سایت های با محوریت امور مالی راه اندازی کنند payment به معنی پرداخت و fa هم به معنی فارسی)
موفق باشید

خب با توجه به اینکه خود استارتر گفت ازش نخوایم که قیمت پایه بده. اولین قیمت رو خودم میدم :

1000 ریال برای هر دامنه

پ ن : اگه تا پاین 48 ساعت دیگه قیمت بالاتر نبود و دامین رو تحویل ندادی یه امتیاز منفی بهت میدم که به وعده عمل نکردی (جدی)

بالا