• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده سایت صرافی آنلاین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من سايت صرافي آنلايني دارم که مي خواهم آن را به فروش برسانم
توضيحي که لازمه در مورد اين سايت بدهم اينه که اين سايت به جهت نحوه کارکردش اولين سايت ايراني در اين زمينه است
اسکريپتش 100% يعني از 0 تا 100 به طور اختصاصي نوشته شده و هيچ کجايي نمي توانيد نسخه ديگري از اين اسکريپت داشته باشيد
درآمدش واقعا محدوديتي ندارد و دقيقا بسته به فعاليت شما مي تواند درآمد داشته باشيد و همونطور که اکثرا مي دانيد واقعا درآمدزاترين سايت ها همين سايت هاي صرافي آنلاين هستند
من با توجه به اينکه اين سايت رو فقط در سايت اصلي خودم تبليغ کرده بودم تو اين 1 هفته 370000 تومان فروش دلار لايبرتي داشتم که 180000 تومانش سود خالص بوده و 600 دلار خريد دلار لايبرتي داشتم که 300 دلارش سود بوده سرجمع سود اين 1 هفته اش حدود 500 هزار تومان بوده
اگر مطمين بشم فرد خريدار آدم مطمينيه و کلاه بردار نيست و بعدا در خريد و فروش دلار صادق است حاضرم لينک حمايتيش رو در سايتم برندارم
به جرات مي گم اگر کسي خوب برايش تبليغ کند و هميشه در حسابش دلار داشته باشد درآمد ماهيانه اش به 5 ميليون تومان هم مي رسد
در سايت کار کردن با بانک هاي پي پال،آلرت پي،لايبرتي تعبيه شده است و تنها موردي که نياز است انجام بدهيد گرفتن درگاه پاسارگاد و قرار دادن آن در سايت به همراه گرفتن درگاه بانک هاي فوق و قرار دادن در سايت است
تمام کارها در اين سايت به صورت اتوماتيک انجام مي شود
از کسي که خريدار باشد حداقل تا 1 سال پشتيباني رايگان خواهم داشت مگر اينکه فرد کدنويسي جديد بخواهد که لازم به دريافت وجه باشد
در ضمن دامين و هاست و همه چيزهاي ديگر به طور کامل به خريدار منتقل مي شود همچنين اسکريپت رو هم کاملا در اختيارش قرار خواهم داد
دليل فروشش فقط اينه که تعداد اعضاي سايت ديگرم خيلي زياد شده و تعداد واحدهاي دانشگاهيم هم که يک طرف فقط بتوانم پاسخگوي آنها باشم خيليه ديگه زياد به اين سايت نمي رسم

قيمت پايش رو مي زارم رو 2.5 ميليون تومان

آدرس سايت رو اينجا نمي زارم ولي هرکسي خريدار بود بي زحمت پ.خ بده تا آدرس رو بهش بدهم و خواهش مي کنم احترام خودتون رو نگهداريد و از بازار گرمي براي خودتون و اظهار نظرهاي غير کارشناسانه پرهيز کنيد لطفا بعد از ارسال پيام خصوصي در انجمن هم مطرح کنيد که پيام خصوصي داديد
در ضمن اگر خريدار سايت هستيد فقط تا شنبه سايت رو خواهم فروخت و بعد از آن اگر خريدار خوبي پيدا نشد سايت رو براي خودم نگه مي دارم
توجه:بي زحمت به هيچوجه تقاضاي دريافت اسکريپت جداگانه نکنيد چون اصلا نمي خواهم براي خريدارش رقيب پيدا شود

Last edited:

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی زحمت دوستانی که پخ میزنند اینجا هم بگویند که پخ دادند

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آدرس رو پخ کنید لطفا

وضعیت