enimonte
Registered User
سلام
بالا مشخص کردم که چی گذاشتم واسه فروش
هارد سیگیت اداپتوری رو از یکی از فروشندگان همینجا خریدم 120 تومان قبل از گرانی هارد،هارد کمی خش و خوش داره وقتی هم تکونش میدی بعضی اوقات صدای تکون خوردن میده ولی سالمه.دیتا روش هم یک ترا انیمه است.کارتون نداره.گارانتی نداره
لینک محصول
http://bazar.pacyrus.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=488
هارد دومی سیگیت اکسپریشن 1 ترا است،دومین هارد از سه هاردی که با هم خریدم و اولیش مرحوم شد.عمری بود سومیش رو میذارم برای فروش.دیتا روش انیمه است.گارانتی تا برج 3 سال 2013
لینک هارد که قیمت روز را 265000 زده
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3984
یک عدد دی وی دی رایتر اکسترنال ال جی هم هست چند ماهه خریدم و حدودا 20-30 بار باهاش رایت زدم.گارانتی اش تا 3 آّبان 91 است.
تست سلامت رو تا فردا ظهر میذارم چون الان یک هارد دیگه به سیستمم وصله و دارم دیتا انتقال میدم
قیمت پایه برای هارد سیگیت اداپتوری 80
قیمت پایه برای سیگیت دومی:124
قیمت پایه برای رایتر اکسترنال 30
گام افزایش:]چون زمان مزایده کمه برای هارد ها 4000 تومان ولی برای رایتر 2 هزار تومان
زمان مزایده هم تا فردا عصر ساعت 6 هر کی برنده شد و واریز کرد همون موقع براش با پست میفرستم.
دوستان خواهشا لطف کنید خریدار نیستید بید الکی ندید.2 تا هارد همینجا فروختم دو سری به نفر اول که پی ام دادم حتی به خودش زحمت جواب دادن هم نداد.من هم وقت ندارم که بخواهم الکی تلف کنم
پیام خصوصی رو هم جواب نمیدم فروش هم فقط توی تاپیک.مرسی
عکس هم یکی ضمیمه کردم نیاز بود بگید عکس با کیفیت و تکی ازشون بذارم
در ضمن قیمت پایه دکوری است.بالاتر از این ها مد نظرمه.هزینه پست هم با خریدار محترم
سابقه خرید و فروش که بیشتر از اینهاست که پایین گداشتم ولی منتها حس و حال جمع اوریشون نیست
بالا مشخص کردم که چی گذاشتم واسه فروش
هارد سیگیت اداپتوری رو از یکی از فروشندگان همینجا خریدم 120 تومان قبل از گرانی هارد،هارد کمی خش و خوش داره وقتی هم تکونش میدی بعضی اوقات صدای تکون خوردن میده ولی سالمه.دیتا روش هم یک ترا انیمه است.کارتون نداره.گارانتی نداره
لینک محصول
http://bazar.pacyrus.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=488
هارد دومی سیگیت اکسپریشن 1 ترا است،دومین هارد از سه هاردی که با هم خریدم و اولیش مرحوم شد.عمری بود سومیش رو میذارم برای فروش.دیتا روش انیمه است.گارانتی تا برج 3 سال 2013
لینک هارد که قیمت روز را 265000 زده
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3984
یک عدد دی وی دی رایتر اکسترنال ال جی هم هست چند ماهه خریدم و حدودا 20-30 بار باهاش رایت زدم.گارانتی اش تا 3 آّبان 91 است.
تست سلامت رو تا فردا ظهر میذارم چون الان یک هارد دیگه به سیستمم وصله و دارم دیتا انتقال میدم
قیمت پایه برای هارد سیگیت اداپتوری 80
قیمت پایه برای سیگیت دومی:124
قیمت پایه برای رایتر اکسترنال 30
گام افزایش:]چون زمان مزایده کمه برای هارد ها 4000 تومان ولی برای رایتر 2 هزار تومان
زمان مزایده هم تا فردا عصر ساعت 6 هر کی برنده شد و واریز کرد همون موقع براش با پست میفرستم.
دوستان خواهشا لطف کنید خریدار نیستید بید الکی ندید.2 تا هارد همینجا فروختم دو سری به نفر اول که پی ام دادم حتی به خودش زحمت جواب دادن هم نداد.من هم وقت ندارم که بخواهم الکی تلف کنم
پیام خصوصی رو هم جواب نمیدم فروش هم فقط توی تاپیک.مرسی
عکس هم یکی ضمیمه کردم نیاز بود بگید عکس با کیفیت و تکی ازشون بذارم
در ضمن قیمت پایه دکوری است.بالاتر از این ها مد نظرمه.هزینه پست هم با خریدار محترم
سابقه خرید و فروش که بیشتر از اینهاست که پایین گداشتم ولی منتها حس و حال جمع اوریشون نیست
خرید هارد 500 از T-Roy
خرید هارد 1 ترا از oghab mobarez
خرید هارد 1 ترا از هستی
خرید هارد 1.5 ترا از هستی
خرید هارد 1 ترا از TVKade
خرید هارد پانصد از رکس
خرید کارت اسکای استار از رکس
خرید مستند متافیزیک از خرداد
خرید دی وی دی از evenger
خرید کتابهای کارشناسی ارشد از _P30_
خرید دی وی دی از iran.meshop
فروش هارد 2 ترا به hd.divx