• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش سایت فروش شارژ

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام
لولا از همه عذر میخوام که تاپیک تکراری زدم

دلیلش هم فقط این بود چون کلا موضوع فروش رو عوض کردم و شرایط فروش تغییر کرده دیدم بهتره یه تاپیک جداگانه بزنم
تا چندی پیش برای فروش سایت شارژم یه تاپیک زده بودم و آخرین قیمتی که داده بودم 195 تومن
اما الان تصمیم گرفتم که سایت رو به حالت مزایده ای بفروشم
یه قیمت پایه بدم گام افزایشی و باقی ماجرا
دلیل فروش هم باز هم میگم به دلیل بلا استفاده موندن سایت هست

بازم میگم سایت هنوز شروع به فعالیت نکرده و هیچ گونه در آمدی نداره

قیمت پایه: 100 هزار تومان

گام افزایشی:5000 تومان
خارج از مزایده:150 هزار تومان

توضیحات زیر رو از تاپیک قبلیم کپی کردم و اینجا نوشتم :

این سایت همره با سورس به فروش میرسه اسم سایت خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و تالیا هست به دلیل شرایط مالی هیچ وقت نشد که راه اندازی بشه از هاستش 7 8 ماهی گذشته یه دومین فارسی هم واسش ثبت شده
کلا بدون هزینه دومین و هاست 260 تومن هزینه طراحی اون بوده که با هزینه دومین و هاست حدودا 310 تومن شده بنده به کسی که خواهان خرید این سایت هست هزینه دومین و هاست و یه تخفیف میدم یعنی کلا سایت رو 195 هزار تومان میدم. در ضمن دومینی که واسش ثبت کردم انصافا دومین زیبایی هست والن واسه سایت شارژ دومین زیبا اونم دات کام دیگه واقعا کم گیر میاد
از جمله امکانت این سایت میشه به موارد زیر اشاره کرد:

سیستم خرید شارژ بوسیله موبایل رو دارد
نام سایت هم از جمله مزایای این سایت میباشد
ویژگی های سایت: کلیه پسورد ها اینکد شده هستند و به هیچ وجه قابل دیکد شدن رو ندارن باهاش علاوه بر فروش شارژ پین کد ایرانسل - تالیا - همراه اول می تونید وی پی ان - سریال بازی - انواع رمز - کارت اینترنت و... هم بفروشه
مرچنت های بانک سامان - پارسیان - پاسارگاد-زرین پال و ملت نصبه
امکان گزارشگیری دقیق داره کد باز و قابل توسعه هست
ماژول پانل آلارم موبایل داره آلارم اس ام تی پی میل داره می تونه به سرویس گزارشگیر گوگل وصل شه
بی نهایت اپراتور و بی نهایت محصول میشه تعریف کرد
امنیت کاملا تضمین شده است اگر روی سرور امنیت کافی برخوردار باشه مشکلی پیش نمیاد
میشه از طریق گوشی های هوشمند آنلاین خرید کرد
و زبان برنامه نویسی سایت php datbase mysql میباشد

در ضمن اینم بگم شما سایت شارژ میتونید با 60 تومن تهیه کنید ولی تو سایت شارژ چیزی که از همه موارد مهم تر هست مساله امنیت اون میباشد

منتظر پیشنهادات شما هستم

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
قیمت نهاییتون؟
تخفیف نمیدید؟
کمتر بدین میخرم!

سلام دوست گلم

شما اگه واقعا مصرف کننده باشین هیج کجا با این قیمت گیر نمیارین

چرا همین الان هم نسخه های 50 60 تومنی تو نت فراونه ولی خوب همه فرق این نسخه ها رو می دونندشما دو تا تاپیک قبلی منو برو ببین من قیمت 210 و بعد 195 گذاشتم ولی الان چون واقعا قصدم فروشه و سایت بلا استفاده مونده قیمت پایه رو گذاشتم 100 تومن که دیگه حرف و حدیثی توش نباشه و اگه واقعا کسی قصد خرید داشته باشه بتونه بخره

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
خودتممي دوني فروش شارژ الان وضعش خرابه
يا بايد اول گوگل باشي يا ال فاتحه

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
ببخشید یک سوال دارم در این راستا.
درباره پلاگین زرین پال آیا قابلیت داره که قیمتی متفاوت ارائه بشه ؟
به بیان بهتر می دونید که زرین پال 2.5 درصد کارمزد نقد کردن داره که برای کارت شارژ خیلی بالاست .آیا پلاگین زرین پال قابلیت این رو داره که اگه روش پرداخت زرین پال انتخاب شه روی همه قیمتها 2.5 درصد کارمزد حساب بشه ؟
ممنونم

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
اگه این قابلیت رو داشته باشه، قیمت پیشنهادی من 105 تومن هست.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
درود به شما
ببخشید یک سوال دارم در این راستا.
درباره پلاگین زرین پال آیا قابلیت داره که قیمتی متفاوت ارائه بشه ؟
به بیان بهتر می دونید که زرین پال 2.5 درصد کارمزد نقد کردن داره که برای کارت شارژ خیلی بالاست .آیا پلاگین زرین پال قابلیت این رو داره که اگه روش پرداخت زرین پال انتخاب شه روی همه قیمتها 2.5 درصد کارمزد حساب بشه ؟
ممنونم

خوب زرین پال واسه سایت های شارژ 1.9 در صد میگیره بعد شما چرا نمیرین با پارسیان یا ملت قرار داد ببندید

این دو بانک احتیاج نیست بری شرکت ثبت کنی و با همه قرار داد میبندن

شما اگه مشکلت اینه خوب برو با بانک ها قرار داد ببند و خیال خودت رو راحت کن

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
خودتممي دوني فروش شارژ الان وضعش خرابه
يا بايد اول گوگل باشي يا ال فاتحه

خوب اگه صفحه اول بود به نظرت 1 میلیون هم اونو میفروختم ؟
سیستمی که 310 تومن قیمتش بوده رو کزدم 100 تومن به نظزرم کاملا منصفانه و تازه بهنفع خریدار هست من فقط این وسط میخوام کمتر ضرر کنم و از 310 تومنم 100 تومنش رو زنده کنم

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
خوب زرین پال واسه سایت های شارژ 1.9 در صد میگیره بعد شما چرا نمیرین با پارسیان یا ملت قرار داد ببندید

این دو بانک احتیاج نیست بری شرکت ثبت کنی و با همه قرار داد میبندن

شما اگه مشکلت اینه خوب برو با بانک ها قرار داد ببند و خیال خودت رو راحت کن

درودی دوباره و ممنونم از پاسخ فوری شما
بله درست میفرمائید 1.9 هست من تند تایپ کردم. اما در هر صورت برای سود کارت شارژ اصلا به صرفه نیست. به بیان بهتر می شود 38 تومن کارمزد برای شارژ 2 تومنی. ضمن اینکه مبلغ باید به 400 هزار تومان برسد تا قابل برداشت با این درصد باشد.
اما در مورد درگاه بانک ملت عرض کنم که من این درگاه رو دارم و در سایتهای خرید اول و صرافی لیبرتی ریزرو استفاده می کنم، به این دلیل زرین پال بسیار مهم هست برای من که خوب مشتریان خودش رو داره. یعنی کسانی هستند که به هر حال از زرین پال استفاده می کنند و نادیده گرفتن این بخش از مشتریها باعث کاهش سود خواهد شد.
اگه این قابلیت رو داشته باشه من 120 می خوام
این رو عرض کردم که فک نکنید منظورم فقط انتقاد بود، بلکه واقعا نیاز دارم که این قابلیت در اون باشه.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
درودی دوباره و ممنونم از پاسخ فوری شما
بله درست میفرمائید 1.9 هست من تند تایپ کردم. اما در هر صورت برای سود کارت شارژ اصلا به صرفه نیست. به بیان بهتر می شود 38 تومن کارمزد برای شارژ 2 تومنی. ضمن اینکه مبلغ باید به 400 هزار تومان برسد تا قابل برداشت با این درصد باشد.
اما در مورد درگاه بانک ملت عرض کنم که من این درگاه رو دارم و در سایتهای خرید اول و صرافی لیبرتی ریزرو استفاده می کنم، به این دلیل زرین پال بسیار مهم هست برای من که خوب مشتریان خودش رو داره. یعنی کسانی هستند که به هر حال از زرین پال استفاده می کنند و نادیده گرفتن این بخش از مشتریها باعث کاهش سود خواهد شد.
اگه این قابلیت رو داشته باشه من 120 می خوام
این رو عرض کردم که فک نکنید منظورم فقط انتقاد بود، بلکه واقعا نیاز دارم که این قابلیت در اون باشه.

سلام دوست عزیز

نه خواهش میکنم بنده خوشحال میشم نظر شما دوستان رو بشنوم

بله همون طور که عرض کردم یا باید با پارسیان و ملت قرار داد ببندید

و یا اینکه این قابلیت به سیستم اضافه بشه

اگه بخواین باید خودتون به یک طراح بدین تا این قابلیت رو اضافه کنه

ولی بعید میدونم زرین پال اون جور هم که شما میگین طرفداررا ی خاص خودشو داشته باشه

دیگه از درگاه ههای بانکی که معتبر تر نیست

بازم خودتون می دونید

من در خدمتم

rozebeh2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی با ورریا که فروشنده اسکریپت هست ندارید - اجازه فروش اونهم زیر قیمت دارید؟ - مطمئناً دیگه پشتیبانی نمیکنه ولی ممکنه بعضی از قسمتهای اون بلاک بشه .

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
مشکلی با ورریا که فروشنده اسکریپت هست ندارید - اجازه فروش اونهم زیر قیمت دارید؟ - مطمئناً دیگه پشتیبانی نمیکنه ولی ممکنه بعضی از قسمتهای اون بلاک بشه .

نه اقا چه مشکلی قبلا هم بشون گفتم که میخوام سایتم رو بفروشم

بالاخره من مالک سایت هستم و اختیار سایت خودم رو دارم و بعد از من هم هیچ مشکلی برای سایت پیش نمیاد

بالا