milijj
Registered User
سلام
لولا از همه عذر میخوام که تاپیک تکراری زدم
دلیلش هم فقط این بود چون کلا موضوع فروش رو عوض کردم و شرایط فروش تغییر کرده دیدم بهتره یه تاپیک جداگانه بزنم
تا چندی پیش برای فروش سایت شارژم یه تاپیک زده بودم و آخرین قیمتی که داده بودم 195 تومن
اما الان تصمیم گرفتم که سایت رو به حالت مزایده ای بفروشم
یه قیمت پایه بدم گام افزایشی و باقی ماجرا
دلیل فروش هم باز هم میگم به دلیل بلا استفاده موندن سایت هست
بازم میگم سایت هنوز شروع به فعالیت نکرده و هیچ گونه در آمدی نداره
قیمت پایه: 100 هزار تومان
گام افزایشی:5000 تومان
خارج از مزایده:150 هزار تومان
توضیحات زیر رو از تاپیک قبلیم کپی کردم و اینجا نوشتم :
این سایت همره با سورس به فروش میرسه اسم سایت خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و تالیا هست به دلیل شرایط مالی هیچ وقت نشد که راه اندازی بشه از هاستش 7 8 ماهی گذشته یه دومین فارسی هم واسش ثبت شده
کلا بدون هزینه دومین و هاست 260 تومن هزینه طراحی اون بوده که با هزینه دومین و هاست حدودا 310 تومن شده بنده به کسی که خواهان خرید این سایت هست هزینه دومین و هاست و یه تخفیف میدم یعنی کلا سایت رو 195 هزار تومان میدم. در ضمن دومینی که واسش ثبت کردم انصافا دومین زیبایی هست والن واسه سایت شارژ دومین زیبا اونم دات کام دیگه واقعا کم گیر میاد
از جمله امکانت این سایت میشه به موارد زیر اشاره کرد:
سیستم خرید شارژ بوسیله موبایل رو دارد
نام سایت هم از جمله مزایای این سایت میباشد
ویژگی های سایت: کلیه پسورد ها اینکد شده هستند و به هیچ وجه قابل دیکد شدن رو ندارن باهاش علاوه بر فروش شارژ پین کد ایرانسل - تالیا - همراه اول می تونید وی پی ان - سریال بازی - انواع رمز - کارت اینترنت و... هم بفروشه
مرچنت های بانک سامان - پارسیان - پاسارگاد-زرین پال و ملت نصبه
امکان گزارشگیری دقیق داره کد باز و قابل توسعه هست
ماژول پانل آلارم موبایل داره آلارم اس ام تی پی میل داره می تونه به سرویس گزارشگیر گوگل وصل شه
بی نهایت اپراتور و بی نهایت محصول میشه تعریف کرد
امنیت کاملا تضمین شده است اگر روی سرور امنیت کافی برخوردار باشه مشکلی پیش نمیاد
میشه از طریق گوشی های هوشمند آنلاین خرید کرد
و زبان برنامه نویسی سایت php datbase mysql میباشد
در ضمن اینم بگم شما سایت شارژ میتونید با 60 تومن تهیه کنید ولی تو سایت شارژ چیزی که از همه موارد مهم تر هست مساله امنیت اون میباشد
منتظر پیشنهادات شما هستم
لولا از همه عذر میخوام که تاپیک تکراری زدم
دلیلش هم فقط این بود چون کلا موضوع فروش رو عوض کردم و شرایط فروش تغییر کرده دیدم بهتره یه تاپیک جداگانه بزنم
تا چندی پیش برای فروش سایت شارژم یه تاپیک زده بودم و آخرین قیمتی که داده بودم 195 تومن
اما الان تصمیم گرفتم که سایت رو به حالت مزایده ای بفروشم
یه قیمت پایه بدم گام افزایشی و باقی ماجرا
دلیل فروش هم باز هم میگم به دلیل بلا استفاده موندن سایت هست
بازم میگم سایت هنوز شروع به فعالیت نکرده و هیچ گونه در آمدی نداره
قیمت پایه: 100 هزار تومان
گام افزایشی:5000 تومان
خارج از مزایده:150 هزار تومان
توضیحات زیر رو از تاپیک قبلیم کپی کردم و اینجا نوشتم :
این سایت همره با سورس به فروش میرسه اسم سایت خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و تالیا هست به دلیل شرایط مالی هیچ وقت نشد که راه اندازی بشه از هاستش 7 8 ماهی گذشته یه دومین فارسی هم واسش ثبت شده
کلا بدون هزینه دومین و هاست 260 تومن هزینه طراحی اون بوده که با هزینه دومین و هاست حدودا 310 تومن شده بنده به کسی که خواهان خرید این سایت هست هزینه دومین و هاست و یه تخفیف میدم یعنی کلا سایت رو 195 هزار تومان میدم. در ضمن دومینی که واسش ثبت کردم انصافا دومین زیبایی هست والن واسه سایت شارژ دومین زیبا اونم دات کام دیگه واقعا کم گیر میاد
از جمله امکانت این سایت میشه به موارد زیر اشاره کرد:
سیستم خرید شارژ بوسیله موبایل رو دارد
نام سایت هم از جمله مزایای این سایت میباشد
ویژگی های سایت: کلیه پسورد ها اینکد شده هستند و به هیچ وجه قابل دیکد شدن رو ندارن باهاش علاوه بر فروش شارژ پین کد ایرانسل - تالیا - همراه اول می تونید وی پی ان - سریال بازی - انواع رمز - کارت اینترنت و... هم بفروشه
مرچنت های بانک سامان - پارسیان - پاسارگاد-زرین پال و ملت نصبه
امکان گزارشگیری دقیق داره کد باز و قابل توسعه هست
ماژول پانل آلارم موبایل داره آلارم اس ام تی پی میل داره می تونه به سرویس گزارشگیر گوگل وصل شه
بی نهایت اپراتور و بی نهایت محصول میشه تعریف کرد
امنیت کاملا تضمین شده است اگر روی سرور امنیت کافی برخوردار باشه مشکلی پیش نمیاد
میشه از طریق گوشی های هوشمند آنلاین خرید کرد
و زبان برنامه نویسی سایت php datbase mysql میباشد
در ضمن اینم بگم شما سایت شارژ میتونید با 60 تومن تهیه کنید ولی تو سایت شارژ چیزی که از همه موارد مهم تر هست مساله امنیت اون میباشد
منتظر پیشنهادات شما هستم