• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش ضبط خبر نگاریه حرفه ای....(کارکرد خیلی کم.در حد اک)

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
فروخته شد

Last edited:

aligh_67

Registered User
لایک‌ها
2
عكس بذار عزيز
ممنون
و
آپ

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
میذارم تا فردا

DSC00004[1].JPGDSC00005[1].JPGuDSC00006[1].JPG

uppppppppppppppp

uuuppppppppppp

Last edited:

aligh_67

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ممنون
بذار بپرسم
براى خودم نميخام آخه

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
اکی داداش
خواستی پ.خ کن
مرسی

uppppppppppppppp

Last edited:

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
uppppppppppppppppppppppppppppp

upppppppppppppppppppppppppppppppppp

Last edited:

amirzashkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
200 خریدارم . اگه اوکی بود شرایطو پ.خ کنید

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
دستگاه بسیار خوبیه . دوستم داشت یکی از اینا . 1.5 سال قبل ، قبل بحران دلار و ... فکر کنم به همین حدود گرفته بود . من خودم سونی دارم . ولی اون خیلی خوش دست بود .

امیدوارم خوب بفروشی .

aligh_67

Registered User
لایک‌ها
2
دستگاه بسیار خوبیه . دوستم داشت یکی از اینا . 1.5 سال قبل ، قبل بحران دلار و ... فکر کنم به همین حدود گرفته بود . من خودم سونی دارم . ولی اون خیلی خوش دست بود .

امیدوارم خوب بفروشی .

آقا كيفيت ضبطش به پاى سونى ميرسه؟

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
آخه مشتری های خاص داره!!!!مثل گوشی نیس که فوری فروش بره!!!!کیفیتش عالیه..با سونی رقابت میکنه

دادا هنوز وقت نکردم صدا ضبط کنم برات!!
در اسرع وقت

امیدوارم خوب بفروشی .

مرسی داداش
نظر لطفته

Last edited:

amirzashkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا كيفيت ضبطش به پاى سونى ميرسه؟

معمولن کمتر کسی پیدا میشه بتونه رکوردرهارو تخصصی بررسی کنه ، چون همونطور که محمد گفت مشتری خاص داره ، برای مقایسه بین برندها باید استفاده تخصصیتون رو قید کنید ، رکوردرها سه دسته میشن در استفاده تخصصی : 1.استفاده خبرنگاری : دو برند اصلی در زمینه ی تخصصی رکورد صدا برای جلسات (استفاده خبرنگاری) ، Sony و Olympus هستند ، 2.استفاده استودیویی : برای رکورد موسیقی و صدا برداری حرفه ای ، برندهای معتبر Zoom و AudioTech هستن که کسی توو ایران حتی اسمشون رو هم نشنیده ، اگرچه سونی دو رکوردر قدرتمند PCM-M10 و ICD-SX817 را مخصوص رکورد موسیقی و صدابرداری داره که بسیار رکوردرهای عالیی هستند. و 3.در رده ی رکورد شخصی و معمولی میرسیم به دسته ی سوم رکوردر ها که میشه به برندهای سامسونگ ، سری YP و VP، سونی سری AX و UX ، الیمپوس سری NV و کینگستون و جی دی ایکس که این دوتای آخری ضعیف تر از بقیه هستند ،

درکل میشه گفت سری VP سامسونگ معادل سری AX سونی هست ولی درکل سونی همیشه بابت تخصص برندیش در صوت و تصویر ، و اینکه سال هاست داره رکوردر و واکمن تولید میکنه قیمت بالاتری داره ولی سامسونگ فقط دو سری رکوردر در تمام طول فعالیتش تولید کرده ینی مدلهای VP1 و VP2 . البته این به معنی کیفیت پایین رکورد این دستگاه نیست. به لحاظ کیفیت این دستگاه چیزی بین سری AX و رکودرهای کینگستون و JDX هست ، یعنی مطمئنن از سونی ضعیف تر و مطئنن از کینگستون . جی دی ایکس قویتر . قیمتش هم همینطوره ، بین این دو قرار میگیره .

البته آپشنهای خوبی هم داره این دستگاه که ضعف کیفیتش را نسبت به سونی جبران میکنه ، برای مثال سری AX سونی ، نور پس زمینه ندارن ، و برای کسایی که در شب میخوان رکورد کنن مشکل سازه ولی VP2 سامسونگ نمایشگر 4 رنگی با نور پس زمینه دارن .

سوالی داشتید بازم درباره رکوردر ها در خدمتم

aligh_67

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ممنون از پاسخ جامع و مانعت
من كيفيت ضبط سونى رو شنيدم
منتظرم محمد عزيز فايل صوتى ضبط شده با اين دستگاه رو بفرسته كه به خريدار بدم گوش كنه تصميم بگيره

به نظرت كيفيت ضبط آيريور، mp3هاش، در بالاى كينگستون و jdx هست؟
خودم برام از اونور zoom آورده بودن، متاسفانه دزديده شد!
غوغا بود كيفيت ضبطش.غوغا.

mohammad4030

Registered User
لایک‌ها
12
منتظرم محمد عزيز فايل صوتى ضبط شده با اين دستگاه رو بفرسته كه به خريدار بدم گوش كنه تصميم بگيره

دادا اصلن نمیدونم از چی صدا ضبط کنم.ازشون بپرسید که من از چه موضوعی ضبط کنم
باتشکر

aligh_67

Registered User
لایک‌ها
2
يه مجله روزنامه كتابى چيزى از روش يه دقيقه بخون
فاصله خودتو تغيير بدهاز دم دستگاه شروع كن برو عقب مثلا فاصلتو در آخر به 5 متر برسون
ممنون

amirzashkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

در مورد کیفیت رکورد mp3 player های موجود ، اگه بتونید cowon i9 پیدا کنید ، کیفیتش رکوردش عالیه ، در مرتبه ی دوم میرسیم به سری Nwz سونی و پلیرهای آیریور که کیفیت رکورد خیلی خوبی برای استفاده های شخصی دارن ، آریور به صرفه تر از سونی هست ، حتی اون پلیرهای کوچیک و جمع و جورش ، و باز در مرحله ی آخر میرسیم به JDX و kingston که کیفیت متوسط رو به پایینی دارند .

دادا اصلن نمیدونم از چی صدا ضبط کنم.ازشون بپرسید که من از چه موضوعی ضبط کنم
باتشکر

دو تا سمپل بذارید ، یکی از محیط بسته ، مثلن یه اتاق و شروع کن صحبت کردن از فواصل مختلف .
سمپل دوم محیط باز و شلوغ مثل یه خیابون پر تردد و مجدد شروع کن صحبت کردن . این دومی مهمتره ، چون قدرت نویز کنسلینگ رکوردر را مشخص میکنه

بالا