• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش لپ تاپ ایسوس F3S (دارنده گیرنده داخلی تلویزیون,رایتر با قابلیت لایت اسکریب و ...)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
Asus F3s Series که لولا سمت چپ درش شکسته و باید مراعات باز و بسته کردنش رو کرد(مثل اینکه توی این سری از لپ تاپ های ایسوس مشکلی فراگیر بوده) ولی سخت افزار داخلیش ردیفه و لپ تاپ خیلی سخت جونی هست.کار من رو بعنوان PC (چون مکبوک دارم) برای کارای روزمره یا کار با فتوشاپ و اتوکد و ...همه جوره راه میاندازه دلیل فروشش گرفتن لپ تاپی با گرافیک بهتره.
عکس از تمام زوایا گرفتم که همه چیز گویا باشه

در مورد قیمت فعلا در همین حد که اگه قیمتها پرت باشه و تایپیک خراب شه فروشش تو این تایپیک کنسل میشه تایپیک جدید زده میشه.مزایده بدلیل استقبال کم در تمام تایپیکهای بازارچه و رکود عمومی بازارچه پی تی تاریخ انتها نداره و فروش فوری نیست.قبل از هر بحثی هم بگم که مشکلش رو خودم میدونم , ارزشش رو هم میدونم پس لازم به یادآوری مجدد برای توجیه قیمت پایینی که دوست دارید بدید نیست. هرقیمتی زیر این قیمت خودم دوست دارید بدین اما با پیغام خصوصی بسته به شرایط و چیزی که تو اون زمان واسه خرید پیداکرده باشم اگر مناسب دیدم جواب میدم.-. پایه واسه فروشش ۴۹۹ تومان پول یه موبایل متوسط :دی
قیمت مزایده ۷۰۰

گزینه تعویض در حد آک تا 1200
مک بوک ایر ۱۱ اینچی

مشخصات
ASUS
F3 Series
Windows Vista Home Premium
Intel Core 2 Duo T7700 2.40G
15.4 ,16:10, 1440x900 pixels
3GB DDR2
160GB
Light scribe function+DVD Super Multi
NVIDIA GeForce 8400M GS
Video Memory
128MB
Communication
Modem, Gigabit LAN and WLAN
Card slot
1 x Express Card
هنگ تو کارش نیست. با تایم بالای 40 ساعت کار مداوم هم خیلی معدود پیش بیاد reboot بشه . مداوم و شبانه روز هم روشن باشه صداش در نمیاد.
رمش 2 بوده اما برده شده نمایندگی و گارانتی اون زمانش update شده. جعبه و کابلها (تعداد ورودی خروجی هاش مثال زدنیه) عین همون روز اوله بعلاوه اینکه دارنده گیرنده داخلی تلویزیون که با اتصال فیش آنتن تصویر میده و دی وی دی رایتر با قابلیت لایت اسکریب هست(هک تصویر روی DVD لایت اسکریب)
میزان شارژ دهی 1:30ساعت

یک ویدئو هم با حجم 3مگابایت از لحظه روشن شدنش تا بالا اومدنه کامل و بعد خاموش کردنش گرفتم که هم زمان بوت شدنش رو ببینید هم از سلامتش مطمئن باشید . هرکس خواست واسش ایمیل میکنم یا اگه جایی واسه آپلودش پیدا کردم لینکش رو میگذارم

اگر عکها مورد داشت : http://forum.persiantools.com/t278428.html

فایل های ضمیمه

• ASUS1.jpg
    ASUS1.jpg
    74.2 KB · نمایش ها: 534
  • ASUS3.jpg
    ASUS3.jpg
    43.9 KB · نمایش ها: 532
  • ASUS2.jpg
    ASUS2.jpg
    40.5 KB · نمایش ها: 527
  • ASUS5.jpg
    ASUS5.jpg
    36.5 KB · نمایش ها: 519
  • ASUS6.jpg
    ASUS6.jpg
    38.3 KB · نمایش ها: 525
  • ASUS017.jpg
    ASUS017.jpg
    40.5 KB · نمایش ها: 519
  • ASUS012.jpg
    ASUS012.jpg
    44.9 KB · نمایش ها: 522
  • ASUS013.jpg
    ASUS013.jpg
    45 KB · نمایش ها: 518
Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
رفيق ممنون از توضيحاتت :)

فدات بشم قيمت چند ؟ ؟‌ ؟

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
من هم همون اول که این نوت بوک اومده بودم خریده بودم فقط میتونم بگم نوت بوک بسیار اسپورتیه و هر چی بخوای داخلش وجود داره که دوستمون توضیح دادن
همون اول من 1.7000 خریده بود که به پول امروز اگه بود 4 میلیون تومن تموم میشه :d
متاسفانه لولای دستگاه من شکست و هیچ جا توی ایران نتونستم لولاش رو پیدا کنم و تمام تهران و نمایندگی و ... هم نشون دادم ولی هیچکس نتونست کاری بکشه و لولاش رو نداشت

خوب بفروشی

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من هم همون اول که این نوت بوک اومده بودم خریده بودم فقط میتونم بگم نوت بوک بسیار اسپورتیه و هر چی بخوای داخلش وجود داره که دوستمون توضیح دادن
همون اول من 1.7000 خریده بود که به پول امروز اگه بود 4 میلیون تومن تموم میشه :d
متاسفانه لولای دستگاه من شکست و هیچ جا توی ایران نتونستم لولاش رو پیدا کنم و تمام تهران و نمایندگی و ... هم نشون دادم ولی هیچکس نتونست کاری بکشه و لولاش رو نداشت

خوب بفروشی

ممنون از اظهار نظرت. از نظر امکانات بینظیره.مشکل شکستن لولا هم همونطور که گفتم اپیدمی بوده.کافیه تو گوگل عبارت asus f3s broken hinge رو بزنید تا بینید از سرتاسر دنیا همچین مسئله ای گزارش شده.
از دوستان با سابقه تهرانی مثل "jan_sakht" عزیز اگر کسی به سلامت لپ تاپ شک داشت 24 ساعت تست و بعد دریافت وجه هم قبول میکنم اگر حتی با 24 ساعت کار مداوم(دانلود-فیلم-کارو...) ایراد یا هنگی غیر عرف داشت بیخ ریش خودم! امتحاناش رو همه جوره پس داده!

رفيق ممنون از توضيحاتت :)

فدات بشم قيمت چند ؟ ؟‌ ؟

مخلصم

پخ پخی صحبت شد

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوستان از هر نظر استارتر عزيز تائيد ميشه و از بچه هاي با معرفت فروم هستن . . . :rolleyes:

فقط ميمونه قيمت كه بايد منتظر بمونيم تا مشخص كنن .

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
ممنون از اظهار نظرت. از نظر امکانات بینظیره.مشکل شکستن لولا هم همونطور که گفتم اپیدمی بوده.کافیه تو گوگل عبارت asus f3s broken hinge رو بزنید تا بینید از سرتاسر دنیا همچین مسئله ای گزارش شده.
از دوستان با سابقه تهرانی مثل "jan_sakht" عزیز اگر کسی به سلامت لپ تاپ شک داشت 24 ساعت تست و بعد دریافت وجه هم قبول میکنم اگر حتی با 24 ساعت کار مداوم(دانلود-فیلم-کارو...) ایراد یا هنگی غیر عرف داشت بیخ ریش خودم! امتحاناش رو همه جوره پس داده!
فکر کنم شما لولاتون شکست به فکر تعویضش هم افتادید.جایی پیدا کردید توی ایران؟
Expertech - Asus F3J 15.4" Laptop LCD Right Hinge
Expertech - Asus F3J 15.4" Laptop LCD Left Hinge

Asus F3 Hinge, Asus F3 LCD Hinge
ASUS F3 F3JA F3S F3SR F3SE F3SC F3SV LCD hinges

NEW LCD Hinge for ASUS F3 F3M F3H F3K F3L F3U F3KE F3KA F3E F3JA F3S F3SR F3SE | eBay
این هم کاور سمت راست و چپشه
For New ASUS F3 F3JA F3S LCD Screen Hinge Cover Kit Left & Right (Black) USA | eBay
کابل اتصال ال سی دی
Asus F3S lcd cable - good condition 14g100313600 | eBay
لوازم این سری
f3s | eBay

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

نه لولا سر جاشه
اتفاقی تو مال من افتاده اینه که لولا تو جاش خشک شده و نچرخیده و موقع باز کزدن درلپتاپ غلاف پلاستیکی ای که اونرو ثابت نگه میاشته خرد کرده. در واقع لولا نچرخیده و به قسمت پلاستیکی بدنه فشار آورده و شکوندش
جایی نبردم اما چون از اجزای بدنست فکر درست شدنش رو نداشتم.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان از هر نظر استارتر عزيز تائيد ميشه و از بچه هاي با معرفت فروم هستن . . . :rolleyes:

فقط ميمونه قيمت كه بايد منتظر بمونيم تا مشخص كنن .

من کوچیکتم.تایپیک متعلق به خودته
با احترام به نظر شما قیمت زده شد تا قسمت چی باشه.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
من کوچیکتم.تایپیک متعلق به خودته
با احترام به نظر شما قیمت زده شد تا قسمت چی باشه.

داداش گلم هر چي قسمت باشه همونه .

در ضمن من حقير تر از اونم كه نظر بخام داده باشم . شما خودت استاده مايي . :blush:

منتظر پيشنهادات سبز دوستان هستيم .

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
داداش گلم هر چي قسمت باشه همونه .

در ضمن من حقير تر از اونم كه نظر بخام داده باشم . شما خودت استاده مايي . :blush:

منتظر پيشنهادات سبز دوستان هستيم .

همچنان چاکریم
معاوضه هم میشه با 3سیستم ذکر شده.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هنگ تو کارش نیست. با تایم بالای 40 ساعت کار مداوم هم خیلی معدود پیش بیاد reboot بشه (3بار در 40 روز با تایم کاری 40 ساعت). مثل لپ تاپ ها امروزی نیست که به زور فن و خنک کننده و ... هنگ نکنن. مداوم و شبانه روز هم روشن باشه صداش در نمیاد.
برادر اینجا یه فرومه آزاده و شما حق داری دستگاه خودتو به هر قیمتی بفروشی یا هر طوری دوست داشتی ازش تعریف کنی! ولی حق نداری یه مطلب 100% بی پایه و اساس رو در مورد سایر اجناس از خودت ببافی که جنس خودتو بالا ببری! من تو همین فروم Sony K35 فروختم که برای مدت 1 سال 24/7 روشن بود و هیچ وقت نه هنگ کرد نه ریست شد! یه 5742 هم داداشم داره که 3 ماه خاموشش نکرده و حتی یه بار هم به مشکل نخورده! نه مشکل فن داشته نه خنک کننده نه هیچ مدل مشکل دیگه! از مه جالبتر اینه که بالاترین امار خرابی تو همه دستگاه های موجود از سال 2000 به اینور مال اونایی که گرافیکشون 8400 بوده (1330 که دیگه معرف همگان هست و همنی الان 2 تا خرابشو برای فروش گذاشتن) و دستگاه شما هم از اون دسته هست! خیلی جالبه شما امدی دست پیش رو گرفتی که پس نیوفتی!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
برادر اینجا یه فرومه آزاده و شما حق داری دستگاه خودتو به هر قیمتی بفروشی یا هر طوری دوست داشتی ازش تعریف کنی! ولی حق نداری یه مطلب 100% بی پایه و اساس رو در مورد سایر اجناس از خودت ببافی که جنس خودتو بالا ببری! من تو همین فروم Sony K35 فروختم که برای مدت 1 سال 24/7 روشن بود و هیچ وقت نه هنگ کرد نه ریست شد! یه 5742 هم داداشم داره که 3 ماه خاموشش نکرده و حتی یه بار هم به مشکل نخورده! نه مشکل فن داشته نه خنک کننده نه هیچ مدل مشکل دیگه! از مه جالبتر اینه که بالاترین امار خرابی تو همه دستگاه های موجود از سال 2000 به اینور مال اونایی که گرافیکشون 8400 بوده (1330 که دیگه معرف همگان هست و همنی الان 2 تا خرابشو برای فروش گذاشتن) و دستگاه شما هم از اون دسته هست! خیلی جالبه شما امدی دست پیش رو گرفتی که پس نیوفتی!

....خوشحالم از خرید و فروشهایی که کردید(هم خودتون هو داداشتون )راضی هستید. در هر حال ممنون بابت آپ و بالا آوردن تایپیک.واسه خاطر شما اون یه خط رو بر میدارم که خوشتون باشه ;)

Last edited:

majnondel

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
کمش کن مشتری شیم ؟;)

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
آقا سلام یه سوال اون دی وی دیو خودتومن عکسشو زدین؟
میشه یه لینک آموزش لایت اسکریپ بدین مام یاد بگیریم؟
نرم افزار خاصی میخاد؟
چون منم لایت اسکریپ دارم اما نمیدونم چطور استفاده میشه کرد

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
آقا سلام یه سوال اون دی وی دیو خودتومن عکسشو زدین؟
میشه یه لینک آموزش لایت اسکریپ بدین مام یاد بگیریم؟
نرم افزار خاصی میخاد؟
چون منم لایت اسکریپ دارم اما نمیدونم چطور استفاده میشه کرد

سلام
بله اون دی وی دی رو با خود دستگاه زدم
یه نرم افزار داره که باید دانلود کنید نصب کنید.بعد از نصب از قسمت cover design توی nero طرح روی دی وی دی رو باز میکنید.-. آیکن لایت اسکریب رو که بعد از نصب برنامش بالای نوار ابزار ظاهر شده رو میزنید , گزینه های رایت رو(سرعت و کیفیت) رو بهتون میده و تمام.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
بالا

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
سلام
بله اون دی وی دی رو با خود دستگاه زدم
یه نرم افزار داره که باید دانلود کنید نصب کنید.بعد از نصب از قسمت cover design توی nero طرح روی دی وی دی رو باز میکنید.-. آیکن لایت اسکریب رو که بعد از نصب برنامش بالای نوار ابزار ظاهر شده رو میزنید , گزینه های رایت رو(سرعت و کیفیت) رو بهتون میده و تمام.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
بالا

آقا یه دنیا ممنون از پاسختون
خوب بفروشین داداش
یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا